Nod32 Karantinaya Alının Dosyalar..

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar dün 2 tane müzik albümü indirmiştim internetten. Bugün albümleri ipoda aktarmak için bilgisayarı açınca nod 32 uyarı verdi,3 adet dosya karantinaya alındı diye. Nod32'yi açtığımda engellenen saldırı sayısı 20 görünüyor. Karantinaya girip 3 dosyayı sildim. Şimdi o saldırıları ve bilgisayarımdaki zararlı verileri nasıl kaldırabilirim? Karantinaya girip sil demek,listeden mi siler? bilgisayarımdan mı?

Biraz önce indirdiğim albümleri komple sildim.

Şimdi ne yapmalıyım? Lütfen yardım edim.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
karantinaya girip sil dersen karantina listesinden kaldırır..
nod kullanmıyorum fakat temizle gibi birşey olması lazım..
eğer yoksa bişey yapmana gerek yok zararlı dosyaları elle sil karantinada kaldığı sürece sana zarar veremez..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yinede emin olmak için tekrar taratmanı tavsiye ederim ve XP kullanıyorsan combofix kullanabilirsin...

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Karantinadan sildiğim dosyalara nasıl ulaşabilirim?
Şu an yeni tarama yapıyorum,bir problem yok gibi.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Karantinadan sildiğim dosyalara nasıl ulaşabilirim?
Şu an yeni tarama yapıyorum,bir problem yok gibi.

Win XP'de karantina dosyalarına şu yoldan ulaşabilirsiniz.

---\Documents and Settings\------\Local Settings\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Quarantine

Saygılar.

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Problemi cozdum.
Cok tesekkur ederim,cok sagolun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilader bnmde karantinata büssürü hatalı şeyler var nasıl sılıcem onları tamamen bılgısayardan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yaptın bi de bana söyler misin karantinada yok dosyalarım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
---\Documents and Settings\------\Local Settings\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Quarantine anlamadım buraya nasıl ulaşacm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu Karsantina Dosyasına Nereden Girirliyor biri yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu Karsantina Dosyasına Nereden Girirliyor biri yardımcı olsun

BİLGİSAYARIM'A TIKLAYIN YERELDİSK C İÇERİSİNDE Documents and Settings'e girdikten sonra bilgisayarınızın adı olan klasöre tıklayın (Adminstrator). sonra Local Settings\ Application Data\ ESET\ ESET NOD32 Antivirus\Quarantine klasörüne eriştikten sonra SHİFT +DELETE ile siliniz..
not: gizli dosya ve klasörleri göster komutunu daha önceden aktive etmeniz gerekir aksi halde dosyaları bulamazsınız.
gizli klasörleri göstermek için, belgelerim- araçlar- klasör seçenekleri-görünüm - gizli dosya ve klasörleri göstere tıklayınız.
:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa kardeşim bu karantinadan silinen virüsler bilgisayarıma tekrar yüklenmez demi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
virüslü bir usb belleğim vardı programın bende yüklü olduğunu unutarak bigisayarıma taktım usb yi program dosyaları karantinaya aldı dosyaları nasıl geri alabilrim çok önemli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende xp var bulunan hataları temizlemek mi lazım silmek mi daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a esed not 32 antivürüs 8 kullanıyorum günlük dosyoların içinde bir klasörüm var onu geri almam lazım nasıl geri alabilirim

P

pc format mı

SDN Okuru
260 tana karatina var ben pc format almam lazım bide 2.inci sorum ıse taskeng.exe truva atı temizlendi-virüsten etkilenen dosyalar iceriyordu diyor ama her pc actıgmın zaman bu temizlendı dıyor ss attammı sıze Adsız - Hızlı Resim moderator yardım ederse mutlu olurum cunku cok tedirginim işletim sistemim win 10 :scared::scared: