Dün Kaspersky İnternet Security 2011 sürümünün lisansını aldım bilgisayarıma kuracağım ama olmuyor. Ondan önce de bilgisayarda Eset Nod32 SmartSecurity kuruluydu. Memnun kalmadım kaldırdım. Ama Kaspersky'i kurmak isterken tamamen kalkmadığını anladım. Kaspersky'i yüklemeye çalışırken işte aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
Nod32 nin kendi sitesinden Nod32 yi kaldırmak için bir program vardı onu indirdim, bilgisayarı güvenli kipte çalıştırıp onunla kaldırdım olmadı.
Nod32 removal adında bir araçla kaldırmaya çalıştım olmadı.
Gizli dosya ve klasörleri göster deyip "Program Data" ve "Program Files" klasörlerinde olan ESET klasörlerini sildim.
Kayıt defterini iyice kurcaladım orada da ESET, Nod32 adında olan herşeyi sildim.
RevoUninstaller i denedim o da olmadı.
Program ekle veya kaldırdan yaptım ilk başta o da olmadı.
Programı tekrar kurdum ardından kurulum dosyasından kaldırdım.
Kısaca internette bulduğum her çözümü denedim. Fakat tüm sonuçlar olumsuz. Kaspersky'i kurmak istediğimde karşımda hep 4. adımda yukarıdaki pencereyi görüyorum ve ötesine gidemiyorum.

Nod32 nin kendi sitesinden Nod32 yi kaldırmak için bir program vardı onu indirdim, bilgisayarı güvenli kipte çalıştırıp onunla kaldırdım olmadı.
Nod32 removal adında bir araçla kaldırmaya çalıştım olmadı.
Gizli dosya ve klasörleri göster deyip "Program Data" ve "Program Files" klasörlerinde olan ESET klasörlerini sildim.
Kayıt defterini iyice kurcaladım orada da ESET, Nod32 adında olan herşeyi sildim.
RevoUninstaller i denedim o da olmadı.
Program ekle veya kaldırdan yaptım ilk başta o da olmadı.
Programı tekrar kurdum ardından kurulum dosyasından kaldırdım.
Kısaca internette bulduğum her çözümü denedim. Fakat tüm sonuçlar olumsuz. Kaspersky'i kurmak istediğimde karşımda hep 4. adımda yukarıdaki pencereyi görüyorum ve ötesine gidemiyorum.