Nod32 kaldırdım Kaspersky kurdum. Sonuç kötü.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Oraya kaldırsakta pek fazla bir etkisi olmuyor ama zaten ayarları kısıtlayacaksak ve sadece imzasındaki virüs türevlerini anlıyacksa ne gereği var bi anti-virüs kullanmanın dimi:D

sana kaldır demiyor zaten orası işaretsiz bir şekilde kuruluyor. orayı sonradan işaretleyerek savunma gücünü arttırabilirsin

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Eset çok zayıf sistemli bir antivirüs yazılımıdır, bilgisayarımda virüs olsa bile kaçırabiliyor hep ram az kullanıyor denir doğru rami az kullanıyor ama bir exe dosyası indirdiğinizde (virüs değil mesela bir kurulum dosyası) rardan birşey çıkardığınızda pciniz acayip şekilde kasıyor bu konuda çok zayıf yani inanır mısınız G Data bile ram fazla gösterse bile daha rahat kullanım sağlıyor. Kaspersky,norton bunlar bilgisayarı kullanma konusunda kendilerini frenlediler ve bu konuya çözüm buldular.

Doğru...

---------- saat 20:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:20 eklenmişti ----------

Rardan birşeyler çıkarırken bende de kasmalar oluyor ve nod32 yüklü her zamanda öyleydi.Acaba bu kasma sorunu nod32'den mi kaynaklanıyor? :huh:

Evet nod 32'den kaynaklanıyor tarama yapıyor...

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bır kere format atmadan vırus programı yuklemeyın devamlı vırus programı degıstırmeyın format atmadan vırus programı yuklersenız kasmada olur vıruste bulamaz ve en onemlısı LISANSLI kullanın eset begenılmıyor ama her testte kaspersky ve bıtdefender daha fazla vırus buluyor (AV testtekı sıralamalara bakınız) bu arada nortonu kullanmadan kotulemeyın norton gercekten cok ıyıdır ve en eskı yazılım fırmasıdır AV test nortonu 2009 yılının 1 numarası olarak nortonu secmıstır ulkemızde hastalık olmus kıme sorsan ya eset yada kaspersky kullanılıyor

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Security Essentials kur. Hem beleş hem sessiz; ötme sorunu falan yok ve hergün veritabanı güncelleniyor :)
Evet benimde tavsiyem Microsoft Security olacak.türkçe olmasıda ayrı bir güzellik.bağımsız testlerdende iyi sonuçlar alınmış.Pişman olmassınız

dcevdet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısını bende yaşadım kasperskyın süresi bittiği için Nod32 kurmak zorunda kalmıştım virüs bulamadığı için kaldırdım pcden KİS i yükledim 7 veya 8 tane trojen virüs bulmştu