NOD32 Antivirus ile performans kaybına son

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Gelişmiş temizleme - Yazılımın bu yeni sürümünde sık sık tespit edilen zararlılar, artık kullanıcıların bilgisine danışılmadan otomatik olarak temizlenebiliyor. Böylelikle bu tür zararlılar hem sisteminizde barınamıyor, hem de sizi bu zararlıları silmek derdinden kurtarıyor.

Arkaplan Tarama Modu - NOD32 Antivirus'un diğer güvenlik yazılımlarına nazaran sistem kaynaklarını çok daha az tükettiğini belirtmiştik. Bu nedenle arkaplanda yapılan bir virüs taraması esnasında, kullanıcıların performansı olumsuz etkilenmediğinden dolayı, sistemde bir yavaşlık meydana gelmez.

Küçük güncelleştirme dosyaları - Bilindiği gibi bir güvenlik yazılımının olası yeni tehditlere karşı sık sık güncellenmesi gerekir. NOD32 Antivirus yazılımı da bu konuda oldukça başarılı bir yazılım ve güncelleştirmeler küçük partiler halinde yapıldığından sistemde daha az yer kaplar.

Popüler Email araçlarında koruma - NOD32 Antivirus ile artık yalnız MS Outlook değil, Outlook Express ve Windows Mail email araçlarında gelen mail'lerinizi taratabilmeniz mümkün.

http://www.chip.com.tr/konu/incelem...ivirus-ile-performans-kaybina-son_8253_3.html

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
NOD32'yi hep sevmişimdir. Şu anda kullanıyorum ve memnunum gerçekte. Bilgilendirme için teşekkürler. ;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Evet NOD32 cidden sağlam bir program.Bende kullanıyorum ve memnunum...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Evet gerçekten çok iyi kasılmıyorum pc başında :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynen bende kullanıyorum ve memnunum