Nod 32 Kaldıramıyorum...

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar nod 32 nin 4. sürümünü yükledim güncelleme yapmadığı için kaldırdım. ( Tabi kaldırılmadı ) Daha sonra bi alt sürümünü yani 3. sürümünü yüklemeyi denediğim de bu programın bir üst sürümü pc nizde mevcuttur diyor. Hem regedit hem program filesten bu dosyaya ait herşeyi kaldırdım. Çok gıcık bir durum hala bana aynı şeyi söylüyor deli etti beni. Bir türlü kalkmıyor ya nedir bu....Uninstall programları da denedim yine olmadı en sonunda pc ye bi yumruk sallıcam....
Şöyle aptalca bi hata veriyor ;
71052533.jpg

Ama nod 32ye ait bir dosya yok pc de hala aynı şeyi zırvalıyor ......

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
- Eset Uninstall programını indirin ve masa üstüne kaydedin.
- Restart atıp, açılışta F8 e basın ve gelişmiş ayarlardan Güvenli Mod 'da windowsu başlatın.
- Masa üstünüze kaydettiğiniz Eset Uninstall programını çalıştırın.
- Açılan sayfada "y" harfine basın.
- Birkaç saniye sonra aşağıdaki ekran gelecek ve size "Gerçekten işleme devam etmek istiyomusunuz?" diye soracak.Burda da "y" harfine basıyoruz ve silme işlemi başlıyor. Silme bittiğin program otomatik kapanacaktır. "Başlat" tan bilgisayarınıza restart atıp normal modda bilgisayarınızı başlatın.

http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe

Normalde elle silip, regedit programlarıyla filan temizle diyecektim ama o iş uzun biraz.Nette böyle birşey buldum dene istersen.Üstelik program Eset'in kendi sitesinden verilmiş.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bi denicem arkadaşım ins bu sefer olur ya. Bİr daha baştan format atmak istemiyorum zaten bu hafta hep format attım bıktım yani...

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eset 4'ü yüklediğiniz setupu tekrar çalıştırın ileri deyin sonra remove diyin kalkar.Unutmayın eset'i yüklediğiniz setupla kaldıracaksınız.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ah arkadaşım ah hangi setupla yükledim onu hatırlasam ne mutlu bana :(:(:(:(
Olmadı kardeş olmadı lanet olası program .................

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
BUNU indirin yüklemeyi deneyin.Yüklenirse tekrar bunla kaldırırsınız.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tamam arkadaşım deniyorum

---------- 08-07-2010 saat 00:14 eklendi ---------- önceki mesaj 07-07-2010 saat 23:50 eklenmişti ----------

olmadı kardeş.............
Tam yüklendi dedim yine olmadı lanet şey...
50924852.jpg

Böyle rahatsız bi hata veriyor...

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tekrak baştan format çektim arkadaşlar başka çıkar yolu yoktu lanet şeyin........