Nod 32 günceleme sorunum

albay793

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar!
Buradan 15-20 gün önce Nod32 indirdim. Bugün olay günlüğüne baktığımda hiç güncelleme yapamamış hata olarak da sunucu bağlantı hatası vermiş
yardımcı olursanız... TEŞEKKÜR EDERİM

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şimdi güncelleye tıklayınca ne diyor ???

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Muhtemelen internette bulduğun şifreleri kullanmayı deniyorsundur. Eset ise bu konuda oldukça ciddi önlemler almış. (Aslında isteyen bütün antivüris yazılımları aynı önlemleri alabilir ama bilerek korsana müsade ediyorlar.) O yüzden satın alınmamış bir şifre ile Nod32'nin son sürümünün güncellenmesi imkansız gibi bir olay. (Farklı yollar elbette var, ama katliamın baharında hayattan ayrılmamalıyım..)

albay793

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Erthon kardeşimin sorusuna yanıt veriyorum : güncelleye tıklayınca güncellemeye çalışıyor fakat tamamlayamıyor hata olarak da sunucu bağlantı hatası veriyor

Elmacık kardeşim sanırım nod 32 konusunda birşey bilmiyorum bunu da ''internetten bulduğun şifre kullanıyorsun ''demenden anladım. ben şifre falan görmedim :)) sorunum o olabilir ilginize teşekkür ederim...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
albay793, eğer Nod32 'nin ev kullanıcısı sürümünü kullanıyorsan, o zaman güncelleme ekranında farklı sunucu seçerek güncellemeye devam etmeyi deneyebilirsin. Eğer Nod32'nin son sürümünü kullanıyorsan, o halde ya demo kullanıyorsun o yüzden güncelleme yapmıyor (ki bu normaldir), ya da korsan kullanıyorsun ondan dolayı güncelleme yapmıyor (bu daha normaldir).

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Korsan kullandıgından dolayı update sorunun var, bu kadar basit

albay793

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pekii : işime yarıyacak yani güncellemelerinden faydalanabileceğim programı nasıl biliicem .Sonuçta programı indirirken demo olduğunu da yada korsan olduğunu da bilemedim

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
albay793 dedi ki:
pekii : işime yarıyacak yani güncellemelerinden faydalanabileceğim programı nasıl biliicem .Sonuçta programı indirirken demo olduğunu da yada korsan olduğunu da bilemedim

http://filehippo.com

AVG Free Edition ;)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577

Yukarıdaki gibi scheduler/planner menüsünün içindeki bütün seçeneklerin kutucuklarını işaretlemen gerekir. İlk yüklemende iki tanesi işaretli değildir. Onlarıda işaretlediğinde bir süre sonra update yapmaya başladığını göreceksin.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
albay793 dedi ki:

İndirdiğin yazılımı orijinal sitesinden indirirsen korsan yazılımla karşılaşma ihtimalin olmaz.

Nod32 v3 için www.eset.com sitesini ziyaret edebilirsin.

uaaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu biraz eski herhalde ama bende de bi yöntem var. Başi agriyan olursa yardim edeli,m. Denetim masasi/güvenlik merkezi/güvenlik merkezinin uyari yönetimini değiştirin... Kutulari işaretleyin sonra güncelleme yapiyor.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Eğer fixli kullanıyosan olabilir yada serverlerde doluluk vardır chimeranın dedğini bir yap bakalım