Üzgünüm facebook kullanmıyorum.Face adresi ver video atayım
Bak. Şimdi önereceğim şeyi yap. Yalnız söyleyeyim bütün sorumluluk sende kardeşim. Bu işlemi yapmak için bilgisayarcılarda bulunan en fazla 20 tllik bir termal macuna ihtiyacın var . Öncelikle ekran kartını çıkar. Üstündeki fanı/soğutucuyu sök. Ardından beyaz macunu temizle. Eline bir çakmak al ekran kartı işlemcisini ısıt. 3-4 dk bu işi yaptıktan sonra termal macun sür. Fanını/soğutucusunu tak kasaya yerleştir. Hepsi bu kadar. Olmassa gerisini bilmem. Kuzenim askerden gelince pcsini açammamış aynı böyle oluyormuş. Sonra böyle çözdüm sorunu. :/Anakart modelini ayrıntılı şekilde hatırlamıyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
20160117 093521 2 - Hızlı Resim önce böyle oluyor sonra biraz bekliyor bazen siyah üzerine beyaz yazılar geliyor bazen gelmiyor sonrada no signal diyip res atıyor
Birde siyah üzerindekş yazıları söylermisin.E kartı işkeminden önce bunu öğrenmem lazım. belkş başka bir bileşende sorun varAnakart modelini ayrıntılı şekilde hatırlamıyorum
http://hizliresim.com/L1bm4Z önce böyle oluyor sonra biraz bekliyor bazen siyah üzerine beyaz yazılar geliyor bazen gelmiyor sonrada no signal diyip res atıyor
Bak. Şimdi önereceğim şeyi yap. Yalnız söyleyeyim bütün sorumluluk sende kardeşim. Bu işlemi yapmak için bilgisayarcılarda bulunan en fazla 20 tllik bir termal macuna ihtiyacın var . Öncelikle ekran kartını çıkar. Üstündeki fanı/soğutucuyu sök. Ardından beyaz macunu temizle. Eline bir çakmak al ekran kartı işlemcisini ısıt. 3-4 dk bu işi yaptıktan sonra termal macun sür. Fanını/soğutucusunu tak kasaya yerleştir. Hepsi bu kadar. Olmassa gerisini bilmem. Kuzenim askerden gelince pcsini açammamış aynı böyle oluyormuş. Sonra böyle çözdüm sorunu. :/
Birde siyah üzerindekş yazıları söylermisin.E kartı işkeminden önce bunu öğrenmem lazım. belkş başka bir bileşende sorun var