No Ofsayt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray eski yöneticisi ve sempatikliğiyle herkesin takdirini toplayan Abdürrahim Albayrak sinema dünyasını da adım attı!...

Ali Desidero’nun başrol oynadığı “ No Ofsayt” isimli filmde Abdurrahim Albayrak rol amış!...

Filmin hikayesi şöyle:

“Ali Tarantula 45 yaşlarında, eğitimi sınırlı, kentin büyüklüğü ile küçüklüğü arasında sıkışmış, ‘kendinden menkul’ bir otoriteye sahip, özünde ‘arıza kere arıza’ biri. Bu Ali Tarantula bir gün futboldaki ofsayt kuralına kafayı takıyor.

Elinde tabureyle ‘Telegole’ programına ‘selamünaleyküm’ giriyor. Arkasından Ahmet Çakar “...Maazallah... Başarılı olur da ofsaytı kaldırırsa biz ne hallere düşeriz!?. Ondan sonra ya stat önünde mısır satarız ya da başka bir şey!..” diyor. Sinan Engin de Ali Tarantula’nın arkasından ilginç ve sevgi dolu bir yorum getiriyor; “Bu arkadaş var ya... Ali Tarantula... tam sopalık!..”

Ali Tarantula durmuyor. Futbol Federasyonu’na dalıyor. Federasyon Başkanı bu ani ziyaretin arkasından küçük sesiyle “...Bana hemen güvenlik müdürünü çağırın!.. Nasıl girdi bu adam içeri?!.” sözleriyle Ali Tarantula’ya olan saygısını dile getiriyor.

Ali Tarantula profesyonel futbol hakemleriyle buluşup “...U*** yapacak başka iş bulamadınız mı siz?..” deyip hakemleri onore ediyor. Alen’iyle, Yücel’iyle, Ömer’iyle, Mesut’uyla, Mehmet’iyle yani taraftar liderleriyle testi kebabı yeyip “ofsayta karşı el ele, kalp kalbe, omuz omuza, sırt sırta, tek yürek, tek bilek...” oluyor. Bu arada Hıncal Uluç televizyonlara çıkıp “...Ofsaytı kaldıralım... tabancayı daya futbolun kafasına... vur... ehe ehe ehe ehe... o olur!..” şeklinde çıkışlar yapıyor. Ali Tarantula uçakta Abdurrahim Albayrak’la tanışıyor. Aralarında ‘ofsaytlı bir aganigi’ muhabbeti oluyor.

Ali Tarantula elinde bir kutu lokum (güllü), UEFA’ya kadar dayanıyor. UEFA yetkilisine elleriyle lokum yediriyor.

Ofsayta karşı Almanya, Fransa, İtalya ve Portekiz’de büyük destek sağlıyor, özellikle de Liechtenstein’da!

Alt kat komşusu Aliye, Ali Tarantula’ya Tokat Yaprağı’ndan dolma yapıyor.
Ali Tarantula dolmanın yaprağını çerçeveletip duvara asıyor!

Ve bir gün... evet bir gün... Ali Tarantula’ya UEFA’dan bir mektup geliyor.
“Bu ne!?. Bu ne yaa!?. Türkçe değil bu!.. Nece l** bu?!..”

11 Aralık’ta 200 sinemada birden! Filmden görüntüler mi?.. Görüntü yok!.. Görüntüler herkese 11 Aralık’ta 200 sinemada birden vizyona girecek!..”

Hıncal Uluç ve Abdurrahim Albayrak’ın misafir oyuncu olarak rol aldığı film geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor!...

ali_desidero_abdurrahim_B.jpg

KAYNAK

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
No Ofsayt

Filmin Özeti : Ali Tarantula, kendine özgü, farklı bir karakter olmakla birlikte, toplumun büyük çoğunluğuyla özdeşleşen, açık sözlü, dürüst, daima halkın yanında olan, eğitimi sınırlı, toplumun anlayacağı dille konuşan, ülkesini seven, kendinden menkul bir otoriteye sahip, sevilen, sözü dinlenen, tatlı sert bir delikanlıdır.

Ülkedeki yerli filmlerin, giderek büyük seyirci kitleleri ile buluşması, yerli filmlerin yabancı filmlerden daha çok seyirciye ulaşmaya başlaması gerçeği, Ali Taran'ı, özel bir karakter yaratarak bir sinema filmi yazma fikrine yöneltmiş ve ‘NO OFSAYT' doğmuştur.

NO OFSAYT'ı komedi olarak adlandırmanın doğru olmadığını düşünen Ali Taran, filmi EĞLENCELİK olarak tanımlamanın daha doğru ve ilgi çekici olduğunu düşünmüştür.

NO OFSAYT, bir ATSP yapımı olarak seyirciyle buluşacaktır.

NO OFSAYT'ın yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er

Gösterim Tarihi: 11 Aralık 2009 (Türkiye)

Tür : Komedi

Yapım : 2009 - Türkiye

fragman

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Merak ettiğim filmlerden biri izlemeyi düşünüyorum :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bende merak ediyorum,iyi bir film olduğunu düşünmüyorum ama yinede gidip izlerim :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu ara BİM'de Mavi Jeans'in ürettiği No Ofsayt tişörtleri satılıyor. Bununla bir alakası var mıdır? :D

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İzlemedim ama gitmeyi de düşünmüyorum.Filmden poster dışında ve salak fragmanlar dışında hiçbir şey yok.Zaten filmle alakalı hiçbir görüntü yok.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Film i izlemedim. İzlemeyide düşünmüyorum. Boşa zaman kaybı...