No connection max payne 3

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal max payne 3 oyunum var oyunu kuruyorum hesabıma gireceğim yere geldiği zaman no connection diyor internetiniz yok diyor. ilk kurduğumda erişime izin ver gelmişti yanlışlıkla hayır a tıklamıştım oyunu kaldırdım tekrar kurdum lakin bu sefer de öyle bir seçenek gelmedi acil yardım lazım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
orjinal max payne 3 oyunum var oyunu kuruyorum hesabıma gireceğim yere geldiği zaman no connection diyor internetiniz yok diyor. ilk kurduğumda erişime izin ver gelmişti yanlışlıkla hayır a tıklamıştım oyunu kaldırdım tekrar kurdum lakin bu sefer de öyle bir seçenek gelmedi acil yardım lazım

Oyunun orjinal olduğuna emin misiniz? Çünkü orjinal oyunda böyle bir hata yok, bu dediğiniz hata korsan oyun da oluyor.. Oyuna girerken internet bağlantınızı kesin. Olmazsa oyunu kaldırıp tekrar yükleyin, oyunu açarken bağlantıyı kesin.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Windows 7 için anlatacağım.
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik Duvarına tıklayın.
Sol taraftan gelişmiş ayarlara girin.
Açılan pencereden gelen kurallar kısmında max payne 3 ü bulun.
Sağ tıklayıp özellikler deyin.
Yine açılan pencereden bağlantıya izin ver deyin.
Gelen bağlantılarda başka max payne 3 ile alakalı kural varsa onlara da aynı izinleri verin. Daha sonra giden kurallara tıklayın. Orada ki Max Payne 3 kurallarına da aynı şekilde izin verin.
Sorununuz çözülecektir.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşın dediği işlem hiç bir işe yaramaz, herhangi bir oyunun güvenlik duvarında bağlantısı engelliyse o oyuna ilk girdiğinizde size bunu açmak için sorar evet dediğinizde otomatik olarak o engeli kaldırır. engelli olsa dahi oyuna girer. deneyebilirsiniz. arkadaşın oyunu orjinal değil oyuna ilk girişte updeteyi otomatik alıyor o yüzden giremiyor ya da oyun update istiyor ama bağlantısı olmadığı için güncelleştirme alıp oyuna giremiyor. Güvenlik duvarında oyunlara her izni vermemeniz güvenlik açısından daha iyidir..

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın dediği işlem hiç bir işe yaramaz, herhangi bir oyunun güvenlik duvarında bağlantısı engelliyse o oyuna ilk girdiğinizde size bunu açmak için sorar evet dediğinizde otomatik olarak o engeli kaldırır. engelli olsa dahi oyuna girer. deneyebilirsiniz. arkadaşın oyunu orjinal değil oyuna ilk girişte updeteyi otomatik alıyor o yüzden giremiyor ya da oyun update istiyor ama bağlantısı olmadığı için güncelleştirme alıp oyuna giremiyor. Güvenlik duvarında oyunlara her izni vermemeniz güvenlik açısından daha iyidir..
oyunum orjinal değil mi diyorsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows 7 için anlatacağım.
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik Duvarına tıklayın.
Sol taraftan gelişmiş ayarlara girin.
Açılan pencereden gelen kurallar kısmında max payne 3 ü bulun.
Sağ tıklayıp özellikler deyin.
Yine açılan pencereden bağlantıya izin ver deyin.
Gelen bağlantılarda başka max payne 3 ile alakalı kural varsa onlara da aynı izinleri verin. Daha sonra giden kurallara tıklayın. Orada ki Max Payne 3 kurallarına da aynı şekilde izin verin.
Sorununuz çözülecektir.
bende sistem ve güvenlik diye bir şey yokki sadece sistem var win 7 ultimate

alix414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son updateyi yapıyorsa giremezsiniz..
aga ne alakası var 6 ay önce de aynı updateleri yaptı ve oyunu catır catır oynadım hiç bir sorun olmadan şimdi mi gıcıklık yapacak üstüne basa basa söylüyorum oyun :%100 orjinaldir

şuan oyun tamamlandı ve multiplayer oynuyorum sadece rockstar games dosyası ile aynı yerde olması gerekiyormuş

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
aga ne alakası var 6 ay önce de aynı updateleri yaptı ve oyunu catır catır oynadım hiç bir sorun olmadan şimdi mi gıcıklık yapacak üstüne basa basa söylüyorum oyun :%100 orjinaldir

şuan oyun tamamlandı ve multiplayer oynuyorum sadece rockstar games dosyası ile aynı yerde olması gerekiyormuş

Orjinal oyun da ilk defa öyle bir hata gördüm. O hata max payne 3 blackbox da olur,yani korsan oyunda, bunun için fix bile çıkarmıştılar, orda ki no commenction da internet bağlantısının olmadığı anlamına geliyor, yani updateyi alamıyor, Düzelmesine sevindim..