Soru No Boot Device Found Hatası

Baybars34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
E6EFB502-F800-4FFA-A3BF-77A34066E78D.jpeg

Merhaba bu aralar masaüstü dell bilgisayarım Sürekli açılma sorunu yaşıyordum bios ayarlarından kaynaklı sanırım açınca lütfen bios programını kurun gibi bir yazı çıkıyordu bu sabah bios ayarları kısmında restore settings dedim ve bu şekilde kaldı açılmıyor acil yardım efebilecek biri varmıdır

Son düzenleyen moderatör:

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Ekli dosyayı görüntüle 155919
Merhaba bu aralar masaüstü dell bilgisayarım Sürekli açılma sorunu yaşıyordum bios ayarlarından kaynaklı sanırım açınca lütfen bios programını kurun gibi bir yazı çıkıyordu bu sabah bios ayarları kısmında restore settings dedim ve bu şekilde kaldı açılmıyor acil yardım efebilecek biri varmıdır
Boot edecek bir cihaz bulamamış anlaşılan.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Aynı sorun bendde 1 ay önce olmuştu, sistemin çökmüş kardeş, winodwsu yeniden kurman lazım
güç düğmesine basıyorsun, buyazı çıkıp kapanıyor değilmi ?, sadece biosa girebilirsin.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
HDD veya SSD ni görmüyor.Windows neye kurulu ise kablolarını bi sök tak yap. O da olmazsa,bios pilini çıkartıp biraz bekle,tekrar tak. o da olmazsa,tekrar windows kur.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
HDD veya SSD ni görmüyor.Windows neye kurulu ise kablolarını bi sök tak yap. O da olmazsa,bios pilini çıkartıp biraz bekle,tekrar tak. o da olmazsa,tekrar windows kur.
Aynı sorun bendede oldu hocam, hiç bir şekilde masaüstüne giremez, sadece biosa girebilirsin, konuyla ilgili pek bilgin yoksa teknik servise götür bence

BatuhanDN

Profesör
Reaksiyon puanı
1,477
Aynı sorun bendde 1 ay önce olmuştu, sistemin çökmüş kardeş, winodwsu yeniden kurman lazım
güç düğmesine basıyorsun, buyazı çıkıp kapanıyor değilmi ?, sadece biosa girebilirsin.
Bios'tan boot edeceğin cihazı seç , o cihazda kurmak istediğin os olması gerekli , sonra da işletim sistemi kurarsın.

Baybars34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bios pilini nasıl çıkaracağım tek girebildiğim yer bios ayarları oradan yapamazmıyım

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Ekli dosyayı görüntüle 155919
Sanırım Boot cihazı algılamamış. @met 35'in dediği gibi HDD veya SSD'yi algılamamış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ayrıntılı amlatabilrmisin şuan sadece biosa girebiliyorum
Windows Boot Manager varmı sıralamada?