Niye herşeye teşekkür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yulaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yulaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürle dolu bütün konular. yorum yapmaya üşenmiş herhalde bu arkadaşlar. yaw biraz sesiniz çıksın. bu ne böyle . bence artık yorum devri başlasın. ayrıca buradaki herkes sinirlerini aldırmış herhalde.bir malumatı olan varmı bu konuda

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir teşekkür butonu koysalar mesela. yorum yazılır bunun yanında tşk etmek isteyen buton sayesinde teşekkür eder.

işin felsefesinde şu vardır; boş yorum dolu yorum.. boş yorumlar yazacığına insan teşekkür eder. bu sayede kirlilik yaratmaz.

diye düşünü(yorum) :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Burda farklı "yulaf" tabiki güzel olan birşeye tşk ederiz en azından emeğe saygıdır , kötü olanada kötü der iyi olması için öneri sunarız

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dostum +repini yolladım teşekkürler. Emeğe saygı!

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
yulaf dedi ki:
teşekkürle dolu bütün konular. yorum yapmaya üşenmiş herhalde bu arkadaşlar. yaw biraz sesiniz çıksın. bu ne böyle . bence artık yorum devri başlasın. ayrıca buradaki herkes sinirlerini aldırmış herhalde.bir malumatı olan varmı bu konuda
sende herşeyi sorguluyorsun bunu ne yapıcaz :D kasma biraz yaa :D

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler, +1, +2, +3 diye giden ardışık sayılar, ok, iyi, güzel gibi mesajlar...

Panculli dedi ki:
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
Dostum +repini yolladım teşekkürler. Emeğe saygı!

repmi :S nerde :^) nasıl :R burada repmi var o.O (A) :*
Alengirli'yi tanımıyorsuna anlaşılan.Tabii ki rep var hem artı hem eksi rep.Emeğe saygıyı bile unutmamış görüyor musun ;D

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yulaf dedi ki:
Sinirlerimizide aldırdık arada morfinde alıyoruz şeker gibi oluyoruz