teşekkürle dolu bütün konular. yorum yapmaya üşenmiş herhalde bu arkadaşlar. yaw biraz sesiniz çıksın. bu ne böyle . bence artık yorum devri başlasın. ayrıca buradaki herkes sinirlerini aldırmış herhalde.bir malumatı olan varmı bu konuda
:} :} :}bdco dedi ki:uyardığın için teşekkürler
![]()
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Dostum +repini yolladım teşekkürler. Emeğe saygı!
sende herşeyi sorguluyorsun bunu ne yapıcazyulaf dedi ki:teşekkürle dolu bütün konular. yorum yapmaya üşenmiş herhalde bu arkadaşlar. yaw biraz sesiniz çıksın. bu ne böyle . bence artık yorum devri başlasın. ayrıca buradaki herkes sinirlerini aldırmış herhalde.bir malumatı olan varmı bu konuda
Alengirli'yi tanımıyorsuna anlaşılan.Tabii ki rep var hem artı hem eksi rep.Emeğe saygıyı bile unutmamış görüyor musun ;DPanculli dedi ki:Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Dostum +repini yolladım teşekkürler. Emeğe saygı!
repmi :S nerde :^) nasıl :R burada repmi var(A) :*
Sinirlerimizide aldırdık arada morfinde alıyoruz şeker gibi oluyoruzyulaf dedi ki:teşekkürle dolu bütün konular. yorum yapmaya üşenmiş herhalde bu arkadaşlar. yaw biraz sesiniz çıksın. bu ne böyle . bence artık yorum devri başlasın. ayrıca buradaki herkes sinirlerini aldırmış herhalde.bir malumatı olan varmı bu konuda