Bu konuyu okuyanlar

rise

Dekan
Emektar
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
9,893
Reaksiyon puanı
3,247
Puanları
113
Windows için dört dörtlük bir Disk Bölümleme Yönetimi Yazılımı kısa süreliğine ücretsiz


NPE_v722.png


nubia3.png


nubia4.png

nubia5.png


nubia6.png


nubia2.png


NIUBI Partition Editor Professional Edition is a disk partition management software for Windows 10/8/7/Vista/XP 32/64 bit.

It provides basic partition management to create, delete, format partition, change drive letter, etc. Advanced management to shrink, extend, move and merge allocated partitions without data loss. Disk/Partition clone to back up data and migrate OS. Convert type of disk partition without losing data. Scan bad sectors, set partition active, set disk read-only attribute, defrag, hide, wipe, check partition, etc.

Unique technologies:

* 1 Second Rollback – If any software error or hardware issue occur, it automatically reverts the computer to original status in a flash like nothing happened.
* Cancel-at-will – Cancel the ongoing but unwanted operations without losing data.
* Advanced file-moving algorithm – resize/copy partition 30% – 300% faster than other tools.
* Hot-Resize – Change partition size in desktop without rebooting.
* Virtual Mode – the operations you do will be listed as pending for preview, undo or redo, real disk partitions won’t be modified until click Apply to confirm.
* Display disk model.



NIUBI Partition Editor Professional Edition, Windows 10/8/7 / Vista / XP 32/64 bit için bir disk bölümleme yönetimi yazılımıdır.

Bölüm oluşturmak, silmek, biçimlendirmek, sürücü harfini değiştirmek vb. için temel bölüm yönetimi sağlar. Veri kaybı olmadan ayrılmış bölümleri küçültmek, genişletmek, taşımak ve birleştirmek için gelişmiş yönetim. Verileri yedeklemek ve işletim sistemini taşımak için Disk / Bölüm klonlama. Veri kaybetmeden disk bölümü türünü dönüştürün. Bozuk sektörleri tarayın, bölümü aktif hale getirin, disk salt okunur özelliğini ayarlayın, birleştirin, gizleyin, silin, bölümü kontrol edin, vb.

Özgün teknolojiler:

* 1 saniyede Geri Döndürme - Herhangi bir yazılım hatası veya donanım sorunu oluşursa, hiçbir şey olmamış gibi bilgisayarı bir flaşla otomatik olarak orijinal durumuna geri döndürür.
* İsteğe bağlı iptal - Devam eden ancak istenmeyen işlemleri veri kaybı olmadan iptal edin.
* Gelişmiş dosya taşıma algoritması - bölümü yeniden boyutlandırma / kopyalama, diğer araçlardan % 30 -% 300 daha hızlı.
* Çalışır Durumda Yeniden Boyutlandırma - Yeniden başlatmadan masaüstünde iken bölüm boyutunu değiştirin.
* Sanal Mod - yaptığınız işlemler önizleme, geri alma veya yineleme için beklemede olarak listelenecektir; gerçek disk bölümleri, onaylamak için Uygula düğmesine tıklanıncaya kadar değiştirilmeyecektir.
* Disk modelini görüntüleme.


Kampanya Sayfası: Free NIUBI Partition Editor Professional Edition (100% discount) | SharewareOnSale
Yazılım Anasayfa: NIUBI Partition Editor Official | Disk Partition Manager Software.
 
Son düzenleme:
Üst