Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar norton internet security 2009 veya norton 360 windows 7 32 bitte sorunsuz kullanan varmı ben her defasında sürücü uyumsuzluğu yaşıyorum:helpsmilie:
Valla sürücü olayını bilmem ama hayatımda bir kez norton anti virüs kullandım oda geçen sene asus laptop alınca içinde hediye olarak 1 ay ücretsiz lisanslı olduğu içindi fakat daha ikinci gün sildim sistemden derhal avast kurdum birdahada tövbe ettim hayatımda norton kadarda pc kasan anti virüs görmedim. Bence alternatiflere yönel
Arkadaşlar konunun sorusu hangi antivirüs programlarını kullanıyorsunuz değil. Ben de norton 360 lisanslı aldım yeni bende de aynı sürücü uyumsuzluğu diyip sonar koruma sistemini kendisi kapatıyor mauel olarak açmama rağmen sonra tekrar kapatıyor. Windowsun güvenlik duvarıyla mı çakışıyor anlamadım. Nortonun kendi sitesinde windows 7 uyumlu programı var ama nedense 14 günlük denemelik olarak vermişler. Kendi lisans keyimi girip 365 gunluk yapayım dedim keyi kabul etmiyor. Windows 7 uyumlu full sürümün cıkmasını beklicez ya da 7260 sürümünde bu sorunların giderilmesini umacağız.