Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niran Ünsal'ın son albümünün adı nedir arkadaşlar? Aradım ama bulamadım nette. Poweclub'da da satılmıyor. Kral TV'de klibini izledim. Yeni albümün adını bilen varsa lütfen
ya bilmiyorum sana mesajım geldimi ama herkez okusun diye burayada yazıyorum böyle saçma kişileri dinlemeyi bırakın birazda hayko mor ve ötesi duman ve teoman dinleyin tabi o dediklerimi tanımanızlazım önce neyse bişey daha bu sene eurovizyona mor ve ötesi katılıyo eee bu kadar yeter heralde.... (bu arada mesajımı görüp bana cevap verirseniz çok sewinirim)
ya şarkılarını ve sesini gerçekten güzelmi buluyosun???o sizin zevkiniz tabii bişey diyemem ama önce dediğim şarkıcıların herhangi birinin herhangi bi şarkısını dinleyip ondan sonra konuşun ltfn...(eğer hala fikriniz değişmediyse o zaman sizin adınıza üzgünüm çnkü umtsz vakkasınız)ve cvbını bklcm
Merhaba rockcadısı aramıza hoş geldin herkesin kendi zevkidir karışamayız pop seven birine hayko cepkin dinle diyemeyiz bu yüzden çıkışlarını yersiz buluyorum ..