Nintendo'dan Siyah Konsol

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Popüler oyun konsolu Wii'nin yeni modeli duyuruldu. Bir tanıtım videosuyla desteklenen cihazın içeriğinde neler mi var?

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Nintendo Black Wii'nin tanıtımı yapıldı. İçeriğinde standart Wii kumandalarının yanı sıra Motion Plus eklentisine de yer verilecek olan cihaz, Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarıyla beraber geliyor. Black Wii'nin tanıtımına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz:
Black Wii Tanıtımı

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/1656/t_nintendowii_blackconsole_announce.flv[/SDNTV]
Black Wii, Avrupa'da 9 Mayıs tarihinde raflarda yer alacak. Cihazın önceki Wii'ler ile arasında donanımsal bir fark bulunmuyor.​
:: Yeni Wii modeli ilginizi çekti mi?​

hades79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu cihaz şuan türkiyede satışta. Aldık çatır çatır oynuyoruz :))
9 mayısta çıksın tekrar alırız.
Sanırım bu tarihte Amerikada satışa çıkacakmış.

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
wii de atari havası var.görüntü kalitesini biraz daha iyileştirseler daha güzel olacak bence.ama renk güzelmiş

mavimavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim anlamdigim, SDN nin siyah WII den henüz haberi olmasi ve piyasaya cikmak üzere oldugunu haber vermesi :blush:. Belki de Türkiye piyasasi icin yeni olabilir. Ama siyah WII kesinlikle cok yeni bir alet degil. Ben Hollanda da yasiyorum. Oglumun dogum günüde hediye aldim. Aldigim tarih 27-12-2009. Yani buralarda 2009 ekim-aralik gibi piyasadaydi:yes:.