Ninite.com hakkında

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar bu site format sonrası programları güncel bir şekilde indirmek için süper bi site ancak ne kadar güvenebilirim yorumlarınızı bekliyorum,yani orjinal sitesindenmi indiriyor bu programları,Programlar uzerinde oynama felan yapma şansı varmı ?

http://ninite.com/

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yıllardır kullanıyorum bi sorun gormedim gayet basarılı en güncel işletim sistemine göre oto dil şeçimi vs çok iyi

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
programlar üzerinde oynama yamak?? warez felan mı??

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence de hiç güvenilir değil. Bütün programları resmi sitelerden ve ya Tamİndir gibi güvenilir sitelerden indirmek lazım.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
4 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir zararı yok. Kullanmayan birine sormayın ve kullanmıyorsanız bilgi kirliliği yapmayın arkadaşlar.

Gayet güvenilir ve temiz arkadaşım gönül rahatlığıyla kullan.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
site güzel güvenilirde . bu niniteden indirirken mesela flash ı indiriyorsan sana önerilen olarka McAfee i de indirtiyor. veya bi başka program sana herhangi bi homepage programı kurdurtabiliyor. yani programın yanında ikinci bi programı kurmasını engelleyemiyorsun. ben bu yüzden bir kere kullandıktan sonra bir daha kullanmamaya karar verdim. gerekli olan programların yanında istemediğin programları da indirir.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güvenilir olup olmadığını anlamak için kullanmak gerekiyor. Şuana kadar 2 kere kullandım, hiçbir sorun çıkarmadı.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Her programı kendi sitesinden indirmek varken gerek yok.
Diyorsan ki her seferinde farklı siteleri google'dan aratmaya sıkılıyorum.
Not defterini aç

[InternetShortcut]
URL=xxxx

xxxx yerine adresi yaz sonra dosyaismi.url olarak kaydet, çift tıklayıp siteye erişebileceğin bir dosyan olur.
bu şekildeki dosyaları installerın yanına koyarsan installerı güncelleyeceğin zaman yanındaki url dosyasından çift tıklayıp siteye girer indirirsin.