S
SDN Okuru
SDN Okuru
nikon d3000 diyenler fotoğraf hakkında bildiklerinizi yazar mısınız veya o makina hakkındaki? fujifilm diyenler çatır çatır yazmış siz susmuşunuz sadece! ÇOK ilginç değil mi sizce de?
D3000 tabiki gidip yarı profesyonel makineye o kadar para vermeye gerek yok.D3000 alın fotoğrafçılık ilginizi çekerse yeni lensler veya yeni makineyle yolunuza devam edersiniz.
D3000 ile Hs25 farklı segmentlerin cihazlarıdır.Biri slr yani lensi değişebilen.Diğeri slr-like yada megazoomlu diye adlandırdığımız cihazdır.İkisi arasında tercih yapmak gerekirse benim tercihim Hs25 yada Hs28 olur ki ikiside aynı cihazdır.Nedenler sıralamak gerekirse
1)Lens değiştirme ihtiyacı yok(900 liralık bir cihaza makine parasından daha fazla para verip lens almak saçma geliyor bana)
2)Full hd video
3)Pratik kullanım
4)Türkçe menü
5)Uygun fiyat
6)Otomatik hdr çekim özelliği
7)İso hassasiyeti
8)Tek lens kullanımı olduğu için kolay taşıma
Kesinlikle Nikon diyen arkadaşlarım neye göre kime göre Nikon ve ayrıca Nikon L310 Fujifilm'in en profesyonelinden bile daha iyi diyen arkadaşım;bana profesyonel kavramını açıklar mısın?Lensi her değişebilen yada kasa yapısı büyük olan her cihaz senin için profesyonel cihaz mıdır ?