craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
tamam ya uğraşmıyorum artık
az daha uğraşırsak sinirden sigara yakacak 

tamam ya uğraşmıyorum artıkaz daha uğraşırsak sinirden sigara yakacak
![]()
aaaa ayıp ediyorsun:blushing:
sigarayada zam geliyor bırakmak en iyisi![]()
en azından sarı dişlerden kurtuldun be arkadaşım. hem nargilenin 1 fırtı sigaranın bir pakedi kadar zararlıymış!
evet % 40 oranında bi zam gelmesi gündemde
biraz pazarlık etsek düşmezmi acabaen azından sarı dişlerden kurtuldun be arkadaşım. hem nargilenin 1 fırtı sigaranın bir pakedi kadar zararlıymış!
biraz pazarlık etsek düşmezmi acabaşöyle 3 fırt bi sigara yerine geçse
![]()
:mrgreen::mrgreen::4::laugh:yok aşşağısı kurtarmıyormuş![]()
Allah kabul etsin
İnşallah devamı gelir.Biraz sabır.
Darısı diğer içenlerin başına.Hayırlısı olmuş senin adına...
zam belki biraz caydırıcı olur ama yinede sanmıyorum. millet gider günde 10 tl verir sigara içer ama çocuğuna 1-2 tl yi çok görür. böyle şere..izler var memleketimizde...
Tebrik ediyorum. İşte şimdi iyi bir şey yaptın...
bende bırakmak istiyorum ama bırakamayacığmdan ve bu denemenin başarısız olması nedeniyle cesaretimin kırılacağından korkuyorum.
Darısı Bırakmak İsteyip Bırakamayanlara![]()
19 yıldır içiyorum..Defalarca bırakma denemesi oldu ama sonuçsuz..
İnşallah bırakırsın.Sakın başlama bir daha bu illete..Sonra bırakmak daha zor olur.
Tebrikler.
bende tam 3 hafta oldu sigarayı bırakılı benimle bırakan arkadaşlar dayanamayıp yeniden başladılar zararını bile bile yaşayarak çekmeye devam ediyorlar boğazları sürekli gıcık oluyor öhü öhü vazgeçilmez tabiki. çok kötü bi alışkanlık iyikide bıraktım grip oldum ve sigarayı bıraktığımdan mıdır bilmiyorum ama boğazlarımda hafif bi yanma oldu bi kaç gün geçti,ardından öksürüğüm çok hafif oldu geçti,hiç yorgunluk hissetmeden gribi atlatmak üzereyim çokda mutluyum bu şekilde artık kokusundan nefret ediyorum çok kötü birşey ya.
artık kötü kokmayacaksın yani
Helal olsun , + bonusu hakettin![]()
tebrikler
sana sağlıklı yaşamalar diliyorum inş
darısı herkesin başına inşallah
Bencede , sigara kokan kız kadar iğrenç bişey olamaz :thumbdown:artık kötü kokmayacaksın yani
hayırlı olsun. ama ben bir türlü başaramadım.