Nihayet Sigarayı Bıraktım..

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kınamalar,öğütler ve son zamanlarda arkadaşlarım tarafından izletilen videolar sonucu sigarayı bırakmış bulunuyorum:)

darısı bırakmak isteyenlerin başına:)

yaşasın dumansız hava sahası:clap:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
19 yıldır içiyorum..Defalarca bırakma denemesi oldu ama sonuçsuz..

İnşallah bırakırsın.Sakın başlama bir daha bu illete..Sonra bırakmak daha zor olur.

Tebrikler.

abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bırakalı bir seneyi geçti.. ilk zamanlar canın isteyebilir ama her geçen gün biraz daha azalır sabretmen gerekecek biraz:) hayırlı olsun..

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bravoooooooooooooo. ben bırakmadım çünkü başlamadım. allah korudu. hiç başlayasmda yok valla :D

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
19 yıldır içiyorum..Defalarca bırakma denemesi oldu ama sonuçsuz..

İnşallah bırakırsın.Sakın başlama bir daha bu illete..Sonra bırakmak daha zor olur.

Tebrikler.

eğer bırakmak gibi bir niyetiniz varsa size psikolojik baskı yaparak bıraktırabilirim..:)

bu konuda ciddiyim...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bence nikotin sakızı kullan. seni biraz sakinleştirir. babam öyle bırakmıştı.

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben bırakalı bir seneyi geçti.. ilk zamanlar canın isteyebilir ama her geçen gün biraz daha azalır sabretmen gerekecek biraz:) hayırlı olsun..

kesinlikle arkadaşlarım içerken kendimi zor tutuyorum sabretmem gerekiyor:wink:
teşekkür ederim

bravoooooooooooooo. ben bırakmadım çünkü başlamadım. allah korudu. hiç başlayasmda yok valla :D

:D:D ne mutlu sana uğur ya:clap:

---------- saat 20:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:32 eklenmişti ----------

nikotin sakızımı denemiştim berbat bişey :wink:

Allah tamamına erdirsin inşallah bir daha başlamazsın..

teşekkürler umuyorumki birdaha ağzıma sürmiycem:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
eğer bırakmak gibi bir niyetiniz varsa size psikolojik baskı yaparak bıraktırabilirim..:)

bu konuda ciddiyim...

Bu psikolojik baskıdan kastını az çok anlıyorum ama işe yaramaz.Psikolojik baskı yapanlar da var..Ben de neyin ne oldugunun farkındayım..Lakin olmuyor işte..Gerçekten bırakmak istemiyorum demekki.

Yinede sağol:)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hadi hayırlısı her türlü desteğe hazırız.Sıkıldığın zaman özelden yardımcı olurum .Sağlıcakla kal

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ben birçok defa sigara içmeyi denedim, tat alamadım ne bir rahatlama ne de kafa dağıtmama yardımcı oldu.Her içmeye çalıştığımda ertesi gün boğazlarımı ağrıtıyordu. Sigaradan resmen tiksindim, nasıl bir haz alıyorsunuz? Ben neden içtiğimde birşey hissetmiyorum :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493

bu sakızın işe yaradığını sanmıyorum çevremdeki çoğu kişi kullandı başarısız..
son olarak dershane hocamızda kullandı sonuç sigara gibisi yok oldu :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu ülkede sigarayı bıraksan ne olurkiii?... Ancak ölüm kurtarır insanı...

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kınamalar,öğütler ve son zamanlarda arkadaşlarım tarafından izletilen videolar sonucu sigarayı bırakmış bulunuyorum:)

darısı bırakmak isteyenlerin başına:)

yaşasın dumansız hava sahası:clap:
arkadaşım beyin 6 güne odaklı 6 gün içmezsen artık canın istememeye başlayacak hatta dumanı bile rahatsız edebilir ama 6 gün sbret zafer senin olacaktır inşallah

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
istersen hep beraber buluşalım destek falan olalım :D

---------- saat 20:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:46 eklenmişti ----------

sigarayı içmemizin nedeni vucudümündaki nikotin seviyesini normal düzeye getirmektir. aslında vucudumuzda normalde nikotin bulunmaz ama sigarayla vucudumuza alırız. nikotinde bağımlılık yapar. sigarada nikotin seviyesini ayarlar. nikotin sakızıda hiç bir zarar vermeden vucudumuzdaki nikotin seviyesini yükseltir. tadi biraz acıdır bilirim :D yavaş yavaş sakızıda bırakırsın ve kurtulursun...

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu psikolojik baskıdan kastını az çok anlıyorum ama işe yaramaz.Psikolojik baskı yapanlar da var..Ben de neyin ne oldugunun farkındayım..Lakin olmuyor işte..Gerçekten bırakmak istemiyorum demekki.

Yinede sağol:)

nedemek abicim ama isterdim sana yardımım dokunsun:)
sen sağol...

tebrikler nihayet doğru yolu bulmuşsun :)

teşekkürler canım nihayet:)

Hadi hayırlısı her türlü desteğe hazırız.Sıkıldığın zaman özelden yardımcı olurum .Sağlıcakla kal

:D:D bak sıkıldığımda gelirim sonra sen kimdin dersen külahları değişiriz on<a göre ama nickinde tehlikeli demeden geçemiycem:D

Ben birçok defa sigara içmeyi denedim, tat alamadım ne bir rahatlama ne de kafa dağıtmama yardımcı oldu.Her içmeye çalıştığımda ertesi gün boğazlarımı ağrıtıyordu. Sigaradan resmen tiksindim, nasıl bir haz alıyorsunuz? Ben neden içtiğimde birşey hissetmiyorum :)

ben başladığımda 16 yaşımdaydım özentilikle başladım boğzalarım yana yana içerdim sonrada aaışıyorsun günde 2 iken 5 sonra 10 sonrada bir pakete kadar çıkıyor işte

bişey hissetmemen güzel daha denememelisin yoksa bir bakmışssın alışmıssın

Bu ülkede sigarayı bıraksan ne olurkiii?... Ancak ölüm kurtarır insanı...

:D off çok damardan girdiniz yahu

destek güzel de nick'e dikkat (yazılışta az fark var ama söyleyişte aynı :D) :D:D marlboro nick'li bir arkadaş varsa onu da yardıma bekliyoruz :D:D

:D:D lütfen marlborosu eksik kalsın:blushing:

arkadaşım beyin 6 güne odaklı 6 gün içmezsen artık canın istememeye başlayacak hatta dumanı bile rahatsız edebilir ama 6 gün sbret zafer senin olacaktır inşallah

inşallah arkadaşım sabredicem..bende söylediğin gibi düşünüyorum:thumbup1:

istersen hep beraber buluşalım destek falan olalım :D

:D:D tabii ne güzel olur:clap:

Reaksiyon puanı
189
Madem sigarayı bıraktın bunu kutlayalım dimi arkadaşlar. Bunun şerefine yak bi sigara :D:D:D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tebrik ederim artık leş gibi kokanlardan değilsin

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
yok yok ben size bol köpüklü bir türk kahvesi yapayım ama yanında sigara yakmamak şartı ile:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
tebrikler :)
yaşasın dumansız hava sahası :D