19 yıldır içiyorum..Defalarca bırakma denemesi oldu ama sonuçsuz..
İnşallah bırakırsın.Sakın başlama bir daha bu illete..Sonra bırakmak daha zor olur.
Tebrikler.
ben bırakalı bir seneyi geçti.. ilk zamanlar canın isteyebilir ama her geçen gün biraz daha azalır sabretmen gerekecek birazhayırlı olsun..
bravoooooooooooooo. ben bırakmadım çünkü başlamadım. allah korudu. hiç başlayasmda yok valla![]()
bence nikotin sakızı kullan. seni biraz sakinleştirir. babam öyle bırakmıştı.
Allah tamamına erdirsin inşallah bir daha başlamazsın..
eğer bırakmak gibi bir niyetiniz varsa size psikolojik baskı yaparak bıraktırabilirim..
bu konuda ciddiyim...
bence nikotin sakızı kullan. seni biraz sakinleştirir. babam öyle bırakmıştı.
Hadi hayırlısı her türlü desteğe hazırız.Sıkıldığın zaman özelden yardımcı olurum .Sağlıcakla kal
arkadaşım beyin 6 güne odaklı 6 gün içmezsen artık canın istememeye başlayacak hatta dumanı bile rahatsız edebilir ama 6 gün sbret zafer senin olacaktır inşallahkınamalar,öğütler ve son zamanlarda arkadaşlarım tarafından izletilen videolar sonucu sigarayı bırakmış bulunuyorum
darısı bırakmak isteyenlerin başına
yaşasın dumansız hava sahası:clap:
Bu psikolojik baskıdan kastını az çok anlıyorum ama işe yaramaz.Psikolojik baskı yapanlar da var..Ben de neyin ne oldugunun farkındayım..Lakin olmuyor işte..Gerçekten bırakmak istemiyorum demekki.
Yinede sağol![]()
tebrikler nihayet doğru yolu bulmuşsun![]()
Hadi hayırlısı her türlü desteğe hazırız.Sıkıldığın zaman özelden yardımcı olurum .Sağlıcakla kal
Ben birçok defa sigara içmeyi denedim, tat alamadım ne bir rahatlama ne de kafa dağıtmama yardımcı oldu.Her içmeye çalıştığımda ertesi gün boğazlarımı ağrıtıyordu. Sigaradan resmen tiksindim, nasıl bir haz alıyorsunuz? Ben neden içtiğimde birşey hissetmiyorum![]()
Bu ülkede sigarayı bıraksan ne olurkiii?... Ancak ölüm kurtarır insanı...
destek güzel de nick'e dikkat (yazılışta az fark var ama söyleyişte aynı)
marlboro nick'li bir arkadaş varsa onu da yardıma bekliyoruz
![]()
arkadaşım beyin 6 güne odaklı 6 gün içmezsen artık canın istememeye başlayacak hatta dumanı bile rahatsız edebilir ama 6 gün sbret zafer senin olacaktır inşallah
istersen hep beraber buluşalım destek falan olalım![]()
Madem sigarayı bıraktın bunu kutlayalım dimi arkadaşlar. Bunun şerefine yak bi sigara![]()
:4::4:çok kötüsün ya:hammer:
tebrikler
yaşasın dumansız hava sahası![]()
yok yok ben size bol köpüklü bir türk kahvesi yapayım ama yanında sigara yakmamak şartı ile![]()
yok sağol ben sigara kullanmıyorumhiç başlamadım niyetim de yok
![]()
yok yav nargile olabilir aslında onun pek zararı yoktamam ya kızmanargile veya pro da olur
![]()
aa pardon ben onu yakmak şartı ile okumuşumiçim fesat herhalde ondandır
![]()
yok yav nargile olabilir aslında onun pek zararı yok![]()