Nihayet Digitürk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Digitürk'e 2013 yılı başında internet kampanyası ile birlikte üye oldum.
İlk getirdikleri kutuyu beğenmedim yerine IQ kutu getirdiler. IQ kutu gayet iyiydi ama harici disk veya usb den kayıt yaparken sadece izlediğin kanalı kayıt yapabiliyorsun.
+Plus cihazına terfi ettim. İlk getirdikleri model tam bir faciaydı. 2 defa değiştirdiler yine olmadı sonra 7100 modelini getirdiler bu cihaz kumanda geç algılıyor ve görüntü kalitesi berbat bir üründü.
Digitürk'ü bu konuda bilgilendirdikten sonra....

Nihayet Dün yeni cihaz olan DT-HY 6100 Plus IQ cihazını bağladılar. Digitürk'e üye olduğumdan beri ilk defa keyifle TV izledim.
SD kanallar bile neredeyse HD kalitesinde. Kanal geçişleri hızlı. Ekran berrak ve Net.
Harici 500 Gb disk var 200 GB sistem 300 GB kayıt için ayrılmış. İstediğinde disk'i çıkarabiliyorsun. IQ ile internetten istediğin film ve dizileri izleyebiliyorsun.
1 kanalı kaydederken diğer kanallarda özgürce dolaşıyorsun. İstediğin kanalı yayın başlamadan önce işaretleyip yayın başlayınce otomatik kayıt yapabiliyor. Etiketlediğim bir kanaldaki prıgramı program başladığında otamatik olarak o kanala geçiyorsun. İnternet üzrinden veya cep telefonundan talimat verip harhangi bir kanaldaki programın kaydını başlatabiliyorsun.

Burada asıl söylemek istediğim Digitürk'e abone olanları veya olacakların kesinlikle DT-PY 6100 Plus IQ model cihaz almalarıdır.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
İlk getirdikleri kutuyu beğenmedim yerine IQ kutu getirdiler. IQ kutu gayet iyiydi ama harici disk veya usb den kayıt yaparken sadece izlediğin kanalı kayıt yapabiliyorsun.
+Plus cihazına terfi ettim. İlk getirdikleri model tam bir faciaydı. 2 defa değiştirdiler yine olmadı sonra 7100 modelini getirdiler bu cihaz kumanda geç algılıyor ve görüntü kalitesi berbat bir üründü.

Nihayet Dün yeni cihaz olan DT-HY 6100 Plus IQ cihazını bağladılar. Digitürk'e üye olduğumdan beri ilk defa keyifle TV izledim.
SD kanallar bile neredeyse HD kalitesinde. Kanal geçişleri hızlı. Ekran berrak ve Net.
Harici 500 Gb disk var 200 GB sistem 300 GB kayıt için ayrılmış. İstediğinde disk'i çıkarabiliyorsun. IQ ile internetten istediğin film ve dizileri izleyebiliyorsun.
1 kanalı kaydederken diğer kanallarda özgürce dolaşıyorsun. İstediğin kanalı yayın başlamadan önce işaretleyip yayın başlayınce otomatik kayıt yapabiliyor. Etiketlediğim bir kanaldaki prıgramı program başladığında otamatik olarak o kanala geçiyorsun. İnternet üzrinden veya cep telefonundan talimat verip harhangi bir kanaldaki programın kaydını başlatabiliyorsun.

Burada asıl söylemek istediğim Digitürk'e abone olanları veya olacakların kesinlikle DT-PY 6100 Plus IQ model cihaz almalarıdır.

Googlede DT-PY 6100 Plus IQ arattım, düdüklü tencere çıktı :) Fotosunu koyarmısın foruma kutunun? Bende digiturk plus var, IQ özelliği olmadığı için şikayetçiydim. Bu dediğin kutu herhalde 2'sinin birleşimi mi?

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0

kullandığın paket ve içerikleriyle ücret konusundada bilgi vermen mümkünmüdür acaba ?

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Googlede DT-PY 6100 Plus IQ arattım, düdüklü tencere çıktı :) Fotosunu koyarmısın foruma kutunun? Bende digiturk plus var, IQ özelliği olmadığı için şikayetçiydim. Bu dediğin kutu herhalde 2'sinin birleşimi mi?
Cihaz yeni çıktı henüz aktif halde dağıtımı yok. Benim gibi fazla titiz olan memnuyetsiz üyelere ilk etapta bağlandı. Nette ismiyle bulamazsın. plus IQ diye aratırsan domain sitesinde biri açıklama yapmış.
Bu yeni kutu plus ve lq özelliklerini taşımakla beraber daha gelişmiş ve üstün özelliklere sahip kutu.
Her gün aynı saatte başlayan dizileri 1 hafta- hafta içi , daima, bir kez gibi ayarlayıp ister kayıt istersen o kanala geçmesini sağlayabiliyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullandığın paket ve içerikleriyle ücret konusundada bilgi vermen mümkünmüdür acaba ?

Benim üyeliğimde HD pakete 4 TL ödüyordum. Plus a geçtiğimde fark olarak 6 TL daha fazla ödemeye başladım. Ayrıca Film paketi üyelüğim var. Pek bilmiyorum ama Film paketine üye olana 12 Plus hediye sanırım.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cihaz yeni çıktı henüz aktif halde dağıtımı yok. Benim gibi fazla titiz olan memnuyetsiz üyelere ilk etapta bağlandı. Nette ismiyle bulamazsın. plus IQ diye aratırsan domain sitesinde biri açıklama yapmış.

Benim üyeliğimde HD pakete 4 TL ödüyordum. Plus a geçtiğimde fark olarak 6 TL daha fazla ödemeye başladım. Ayrıca Film paketi üyelüğim var. Pek bilmiyorum ama Film paketine üye olana 12 Plus hediye sanırım.
belgesel kanalları içindemi paketin toplam ödediğin aylık fatura ücreti nedir

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
cihaz bu olabilir

exrUNDl.png

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
cihaz bu olabilir

exrUNDl.png

Üstüne bastın kaldır ayağını

Giriş paketi + Hd yayınlar + Belgesel + Spor paketi + Film paketi + Plus üyelik. + Digitürk kampanyası ile doping 8 mpps ye kadar sınırsız ( 7 ile bağlanıyr 800 ile indiriyor 55 GB akk kotası <75 ile 100 arasına kadar düşme olmuyor> internet ) 87 TL ödüyorum.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
belgesel kanalları içindemi paketin toplam ödediğin aylık fatura ücreti nedir

Giriş paketi (13TL)
+
2 Keyif paketi( 5-6 tane arasından min 2 tane keyif paketi)(herbiri 4TL)
+
Platin paketler (sinema, dizi, spor fln)(19TL)

Platin paket alabilmek için giriş peketi+ 2keyif paketi de almak durumundasın.

Bende giriş+2keyif+sinema+HD Plus kutu var. 16 ay taahhüt ile indrimler ile 34TL ödüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
digiturk almak için bir neden yazın buralarda çok kötü şöhreti var elini veren kolunu kaptırır şeklinde superonline 20mbps 100gb hızalanlı paket aldık 1yıllık digiturk veriyorlardı bizimkiler istemedi .

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Üstüne bastın kaldır ayağını

Giriş paketi + Hd yayınlar + Belgesel + Spor paketi + Film paketi + Plus üyelik. + Digitürk kampanyası ile doping 8 mpps ye kadar sınırsız ( 7 ile bağlanıyr 800 ile indiriyor 55 GB akk kotası <75 ile 100 arasına kadar düşme olmuyor> internet ) 87 TL ödüyorum.

senin ödediğin 87 tl pakete lig tv dahil heralde internette iyi ben sadece sınırsız internete 8 mb 59 tl ödüyorum

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
senin ödediğin 87 tl pakete lig tv dahil heralde internette iyi ben sadece sınırsız internete 8 mb 59 tl ödüyorum
Lig tv dahil değil. Ben ev telefonu kullanmıyorum 10 TL si yalın ADSL için

digiturk almak için bir neden yazın buralarda çok kötü şöhreti var elini veren kolunu kaptırır şeklinde superonline 20mbps 100gb hızalanlı paket aldık 1yıllık digiturk veriyorlardı bizimkiler istemedi .
Üye olmadan bende çok düşündüm. Sadece internete 60 tl civarı para ödeniyor.
Digitürk te ise hem internet hemde TV kanlları + Çanak, kutu parası ödemediğim gibi abonelik sonunda verdikleri ürünler benim zimmetimde kalacakmış.
Bira farkla hepsine sahip olmuş oldum.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Birçok kişi internete 59TL ödediğini sanıyor.
Halbuki 14TL de her ay sabit telefona ödüyor :)

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnet 59 tl degıl bu sene 65+3 tl

selam ligtv dahılmı?

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
68 tl sadece internet+22 tl telefon=90 tl.tekrar 22 tl yi çıkarın 68 tl buna 36 tl teledünya full paket ekleyin.=104 tl yani Digitürk risk bedeli 17 tl çünkü ben digitürke güvenmiyorum.internet sayfası dolandırıcı sitelerin sayfasına benziyor.Beni arayan digitürk yetkililerininde contayı sıyırmış muhabbetleri bunu doğrular niteklikte.eninde sonunda 3er 5er çaktırmadan eklerler faturaya neticede hizmet telekoma ait.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
68 tl sadece internet+22 tl telefon=90 tl.tekrar 22 tl yi çıkarın 68 tl buna 36 tl teledünya full paket ekleyin.=104 tl yani Digitürk risk bedeli 17 tl çünkü ben digitürke güvenmiyorum.3er 5er çaktırmadan eklerler faturaya neticede hizmet telekoma ait.
24 aylık internet ve diğitürk paketimde hiç bir şekilde + fiyat olmuyor. diğer paketlerden alırsan o paketlerinde süreleri var. Anlaşmayı nasıl yaptıysan tahhüt sonuna kadar o şekilde devam ediyor. Ayrıca 4 yıl boyunca uydunet kullandım. Teledünyayıda bilirim. Her ay tam lazım olduğu anda 2 - 3 defa internet kesintilerinide. Verdikleri HD kuya 24 ay boyunca + ücret yansıttıklarınıda HD kutuları 210 TL civarında. Ayrıca dediğin paket 5 Mpps ye kadar.

ttnet 59 tl degıl bu sene 65+3 tl

selam ligtv dahılmı?
Ve aleyke Hayır Lig Tv için ilk 6 ay 21 TL 2. altı ay için 47 Tl teklif yaptılar ama almadım

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
digitürk müşteri temsicilerine ne söylenir bilmiyorum.
Babamın digitürk üyeliği vardı , sağlığında iptal ettirmiş idi.Babamın vefatından sonra aradılar babamın telefonunu ben açtım , oradaki arkadaşa babamın vefatını ettiğini söyledim. Oradaki arkadaş hiç istifini bozmadan siz devir alın bu üyeliği dedi kabul etmedim , bir akrabanıza devredin vs saymaya devam ediyor ... ya başınız sağolsun vs diye bir çift kelam et kardeşim.. ..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Burdaki rakamlari gordukten sonra digiturk+doping mantikli gelmeye basladi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Babamın digitürk üyeliği vardı , sağlığında iptal ettirmiş idi.Babamın vefatından sonra aradılar babamın telefonunu ben açtım , oradaki arkadaşa babamın vefatını ettiğini söyledim. Oradaki arkadaş hiç istifini bozmadan siz devir alın bu üyeliği dedi kabul etmedim , bir akrabanıza devredin vs saymaya devam ediyor ... ya başınız sağolsun vs diye bir çift kelam et kardeşim.. ..
başınız sağolsun bu mesajı gördükten sonra asla digiturk almam zaten evdeki çoğunluk karşı bir tek the-grudge istiyor...

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digitürk internet sitesi şaibeli,oradaki paket fiyatlarına güvenmeyin.2 yıl sonra ne olacak belli değil.ben CİNE5 ten biliyorum.iade edeceğiniz zaman kullanmadığınız süreninde parasını alıyorlar.cezalar var,ayrıca kutu iadesi yapmazsanız icra tehditleri her gün telefonla aramalar vs vs sıkıntısı çok bu nedenle çok çok çok iyi araştırın,fiyat tahahhütlerine güvenmeyin,sonu hüsran olabilir.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vavv Sagem i kapmışsın :) ama sizlere tavsiyem humaks cihaz isteyin gerçekden çok iyi bir cihazdır sana plus olarak 9100 getirdiklerini tahmin ediyorum büyük olan kutu o cihazda ısınma problemleri nedeniyle sorunlar çıkıyor ancak 7100 de memnun olman gerekiyordu cihazdan kaynaklı bir sorun olabilir genelde ben 9100 kullananlara 7100 bağlıyorum gayet memnunlar IQ kutu olarakda 9103 getirmişler sanırım ilk olarak küçük bir cihaz ondada pek problem yaşayan yok aslında

wnsjeep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Yanlış bilgilendirmek istemiyorum, digitürk ü korumak gibi bir niyetim de yok.
Bildiğim kadarı ile müşteri temsilceleri aldıkları eğitimler de öğretilenler dışına çıkamıyor telefon görüşmesi yapar iken nereden biliyorsun diye soracak olursan aynısı müşteri temsilcisi olan bir arkadaşımın başına gelmişti. Çok üzülmüştü ama konuşmaya devam etmek zorunda kalmıştı.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
vavv Sagem i kapmışsın :) ama sizlere tavsiyem humaks cihaz isteyin gerçekden çok iyi bir cihazdır sana plus olarak 9100 getirdiklerini tahmin ediyorum büyük olan kutu o cihazda ısınma problemleri nedeniyle sorunlar çıkıyor ancak 7100 de memnun olman gerekiyordu cihazdan kaynaklı bir sorun olabilir genelde ben 9100 kullananlara 7100 bağlıyorum gayet memnunlar IQ kutu olarakda 9103 getirmişler sanırım ilk olarak küçük bir cihaz ondada pek problem yaşayan yok aslında

Hangi cihazları denediğimi belirttim.
9100 tamamen facia ayrıca 57 watt enerji tüketir. Benim TV bu kadar tüketmiyor.
Bağlıyorum dediğine göre digitürk çalışanısın. 7100 kutu bağlamakla ve bu cihazı iyi demekle hata ediyorsun. Bir kutudaki görüntü kalitesi ancak bu kadar kötü olur. HD yayınlar dahi sanki SD yayın gibi. Bırak yeni pulus IQ kutuyu 9103 IQ kutunun hatta 9100 kutunun görüntü kalitesi 7100 den çok çok iyi.
Bu farkı anlayamıyorsanız yan yana koyun 7100 ve (9100 - 9103) kutularla LCD veya Led TV yi görün arasındaki farkı. Kaldıki hiç karşılaştırmaya gerek yok gçrüntü kalitesini şeçebilen biri yan yana getirmedende anlar.
6100 plus IQ yeni kutunun görüntü kalitesi ise hiçbir kutuda yok. SD kanallar dahi HD kalitesinde. Sizin bahsettiğiniz 7100 deki HD yayını 6100 ün SD kalitesine dahi ulaşamaz.
85 yaşındaki yaşlı komşum dahi yeni kutunun görüntü kalitesini fark etti. Siz 7100 bağlıyorum memnunlar diyorsanız ya eski tip tv ile seyrediyorlar ya 6100 ve 9103 cihaz kullanmamışlar yada görüntü kalitesi nedir HD nedir SD nedir 576 - 720 - 1080 i - 1080 p - görüntü kaliteleri nedir bilmiyorlar yada göz yok ne diyeyim başka.

Digi türkün reklamı için değil üyesi olan veya yeni üye olacaklara deneyimlerin sonucu yeni kutuyu tavsiye için yazdım.

Başın Sağolsun.
Müş Hiz. netice belli kurallar içinde cevap verir. Çok şeyde yetersizlerdir. İnternet sitesinden mail atsaydın konuyu dile getirseydin seni ararlardı. O radaki mailleri genel müdürlük de okuyor. Müş Hiz. yetersiz kalacağı konularda arayıp yardımcı oluyorlar. Hem bir çok şirket ve banka müş. Hiz. lerindeki personel aynı problemlere değişik cevaplar veriyor. Birinin olmaz dediğini bir başkası hallediyor. Neticede hepimiz insanız. Farklı anlama ve anlatma kabiliyetlerimiz vardır.

Digitürk internet sitesi şaibeli,oradaki paket fiyatlarına güvenmeyin.2 yıl sonra ne olacak belli değil.ben CİNE5 ten biliyorum.iade edeceğiniz zaman kullanmadığınız süreninde parasını alıyorlar.cezalar var,ayrıca kutu iadesi yapmazsanız icra tehditleri her gün telefonla aramalar vs vs sıkıntısı çok bu nedenle çok çok çok iyi araştırın,fiyat tahahhütlerine güvenmeyin,sonu hüsran olabilir.

Taahhüt süren bitmeden ödeme yapmaz veya iptal edersen bütün şirketler verdikleri ürünlerin parasını talep ediyor. D Smart çanak dahi vermiyor ve süre sonunda verdiğim kutuyu iyada edeceksin diyor.
Uydunet modem veriyor ama SD veya DH kutu alırsan parsını istiyor.
Aldığın cihazları taahhüt sonunda iyade etmen gerekiyorsa gününde iyade etmeye mecbursun. Cihazlar sende iken kullanmdığın diye bir şey olmaz. ( sen araç kirala söz verdiğin günde götürme ee ben kapının önüne bıraktım kullanmıyorum de ) işte bu örnekteki gibidir.
YİDİ ÖLDÜRELİ AMA HAKKINI YEMEYELİM. Önce iğneyi kendimize batıralım.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
bende digitürk e üye olmayı düşünüyorum ne

giriş + 3 keyif + sinema paketi + süper lig tüm maçları + hd kutu aylık 55 tl ödeyeceğim ( engelli indirimi olduğu için ) mantıklımı bu fiyat sizce

3d izleyebilmek için ayrı bir kutumu veriyorlar hd normal kutumu

birde hangi model hd uydu alıcısını isteyim dt 9502 / 9503 diyorlar ne dersiniz

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

giriş + 3 keyif + sinema paketi + süper lig tüm maçları + hd kutu aylık 55 tl ödeyeceğim ( engelli indirimi olduğu için ) mantıklımı bu fiyat sizce

Digitürk de 3D kanal sayısı çok az, onlarda hiçbir işe yaramıyor emin ol. Birkaçtane belgesel ve spor kanalı var sadece. Bazen de 399 numaralı 3D kanalında film yayınlıyorlar. Sadece TV'nin 3D fonksiyonunu test etmek amacıyla açım bakıyorum arada :)

HD ve Plus kutularda 3D yayınları izleyebiliyorsun diye biliyorum.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Plus Özelliklerine abone olacaksan yukarıda belittiğim DT-HY 6100 kutudan kesinlikle şaşma.

Plus istemiyorsan 9503 model kutudan şaşma.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar is geregi 1 ay yurtdisi 1 ay turkiyede oluyorum. lig tv paketi alsam yilin 6 ayi bosa gidecek. aninda mac satin alma gibi bir secenegimiz var mi digiturkte? web uzaerinde var ama ben tv uzerinden HD izlemek istiyorum. simdiden tesekkurler

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=282637]finisterre[/MENTION] evet var. Maç satın alabiliyorsunuz ama. 3 maç satın alacağınız parayla 2-3 ay üyelik alsanız daha mantıklı. Detaylı bilgi sitelerinde mevcut.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolasin friendly. biraz uzagim bu ise. su anda digiturk sitesine bakiyordum da cok sikayet var forum kisminda. Resmen aglatiyorlar milleti. Elini veren kolunu kaptirir gibi yorumlar var. ne tavsiye edersiniz. HD kutu olarak 6100 tavsiye edilmis. deneyimlerinizi paylasirsaniz iyi olur

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
sagolasin friendly. biraz uzagim bu ise. su anda digiturk sitesine bakiyordum da cok sikayet var forum kisminda. Resmen aglatiyorlar milleti. Elini veren kolunu kaptirir gibi yorumlar var. ne tavsiye edersiniz. HD kutu olarak 6100 tavsiye edilmis. deneyimlerinizi paylasirsaniz iyi olur

Ben üyeliğimi 1,5 yıl önce kapattıranlardanım. :) İlk Hd kutusu çıktığı zaman almıştım ama şimdi yeni IQ kutuları çıktı onu da bir incelemenizi öneririm. Ben şahsen memnundum hizmetlerinden taşındığım için kapattırmıştım daha da açtırmadım.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Sagemcom'un cihazı gerçekten çok ama çok kaliteli. Arayüz de güzel, kanal geçişleri de harika. Ancak bazı eksiklikleir de yok değil. Zaman zaman donmalar olabiliyor IQ Portal'ında gezerken...