Nihat Doğan'ın Evi

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;aBTpmYVuz_4]http://www.youtube.com/watch?v=aBTpmYVuz_4[/video]

[video=youtube;vj5OPX23nAM]http://www.youtube.com/watch?v=vj5OPX23nAM[/video]

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş siz kim oluyorsunuz da millete gerekli gereksiz niteleme yapabiliyorsunuz. Klavye başında kimin gerekli kimin daha gerekli olduğunu tespit edelim o halde.Çok boş konuşuyorsunuz çok.

Reaksiyon puanı
16,128
doğmuş büyümüş bu yaşına gelmiş yüce Rabbim bunu uygun görmüş bize susmak kalır gereksiz olsaydı yüce Rabbimiz onu tanmana bile fırsat vermezdi.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
gereksiz mereksiz parayı bunlar götürüyor ama :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Aramızda Nihat Doğan felsefesini kavrayamamış arkadaşlarımı görünce çok üzülüyorum :unsure:

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gereksiz ne demek yaa!belki çok iyi yaptığı şeyler var göremediğimiz tamam adam salak ama öyle gereksiz mereksiz ne demek

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bir insan üç şekilde doğar :
*Sezeryan
*Normal doğum
* Bi de nihat doğan :lol:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş siz kim oluyorsunuz da millete gerekli gereksiz niteleme yapabiliyorsunuz. Klavye başında kimin gerekli kimin daha gerekli olduğunu tespit edelim o halde.Çok boş konuşuyorsunuz çok.
haklısın ama bu adam harbi gereksiz

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abin falan mı nihat. yoksa nihat sen misin ya :)

Tanımadığınız insanlar hakkında gereksiz yorum yapmayın.Kafanızdaki 3-5 kritere bağlı kalıp insanları yaftalıyorsunuz.Belli bir kesim zihniyet özellikle bunu çok yapıyor.Ben Nihat Doğan ın vatanseverliğine içindeki vicdanına büyük saygı duyuyorum.Siz gördüğünüz üç beş saçma sapan capslere göre kafanızda rol biçip hüküm veriyorsunuz.Bayağı düşünüyorsunuz.Bu adam yıpratılmak istendi , sizlerde paşa paşa maşa maşa oldunuz. Açık söyleyeyim bu adamı gereksiz gibi göstermeye çabalayan bunun için hertürlü pisliği yapan adi insanlar bu ülkenin yakasından düşmeyen sülükler ancak boş beyinleri doldurur. Bunu da açık ve net olarak yazıyorum..Sizin teraziniz bozulmuş ölçün biçin anlayın sonra karar verin. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.Herkes fikirlerinde özgür.

Reaksiyon puanı
16,128
nihat doğan özünde çok iyi bir insan bardağın dolu tarafına bakın.

soner67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tanımadığınız insanlar hakkında gereksiz yorum yapmayın.Kafanızdaki 3-5 kritere bağlı kalıp insanları yaftalıyorsunuz.Belli bir kesim zihniyet özellikle bunu çok yapıyor.Ben Nihat Doğan ın vatanseverliğine içindeki vicdanına büyük saygı duyuyorum.Siz gördüğünüz üç beş saçma sapan capslere göre kafanızda rol biçip hüküm veriyorsunuz.Bayağı düşünüyorsunuz.Bu adam yıpratılmak istendi , sizlerde paşa paşa maşa maşa oldunuz. Açık söyleyeyim bu adamı gereksiz gibi göstermeye çabalayan bunun için hertürlü pisliği yapan adi insanlar bu ülkenin yakasından düşmeyen sülükler ancak boş beyinleri doldurur. Bunu da açık ve net olarak yazıyorum..Sizin teraziniz bozulmuş ölçün biçin anlayın sonra karar verin. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.Herkes fikirlerinde özgür.

Size göre gerekli olabilir bana göre gereksiz.

Kendi fikrinize aykırı görüşleri duymak sizi rahatsız ediyor galiba ama alışın bunlara.Koyun değiliz ki hepimiz aynı düşüncelere sahip olalım.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
yahu ne nihat fanatikleri varmış burada
vay arkadaş :)
çok eğlendim mesajları okurken

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Size göre gerekli olabilir bana göre gereksiz.

Kendi fikrinize aykırı görüşleri duymak sizi rahatsız ediyor galiba ama alışın bunlara.Koyun değiliz ki hepimiz aynı düşüncelere sahip olalım.

Çok güzel kısa ve net açıklamışsın. Nihat doğan ne yaptıysa kendi kendine yaptı. Popüleritesinde azalma olduğunu anladı ve o günden beri saçmalamalarıyla sürekli gündem de oldu. Ayrıca bi insanın sadece vatansever olması onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. Muhtemelen bu arkadaşın bi aile bağı var. Yoksa bu kadar şiddetle saldırıya geçer gibi savunmazdı. Hem sen onun içindeki vicdanı nerden biliyosun da saygı duyuyorsun ?