Soru Nickinizin Bir Hikayesi Veya Anlamı Var Mı?

datRuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
İlk ben anlatayım, Ben oyunlarda falan hep kendi ismimi ve soyismimi kullanıyordum. Ama artık sıkılmıştım ve bir nick bulayım dedim. işte o dönem naruto izliyordum ben de ne yapıyım diye kafa patlattım ve buldum. Narutonun en çok kullandığı kelime dattebayo bunun ilk hecesi dat. narutonun ikinci hecesi ru. sasukenin üçüncü hecesi Ke. Böylece datruke çıkmış oldu. Sonuna bütün harfleri getirdim n harfi uydu. datruken oldu, son olarakta farklılık olsun diye r harfini büyük yaptım ve datRuken oldu. Sonra steame ve Google yazdım kimse çıkmadı kullanan. Ben de o günden sonra her yerde bu nicki kullanmaya başladım. Biliyorum biraz garip bir hikayesi var. Sizin de hikayelerini bekliyorum.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
Abim askere gitmişti bilgisayar ve steam hesabı bana kalmıştı ve bir nick gördüm nixc0r...

datRuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
IMG_20210528_180540.jpg

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
İlk ben anlatayım, Ben oyunlarda falan hep kendi ismimi ve soyismimi kullanıyordum. Ama artık sıkılmıştım ve bir nick bulayım dedim. işte o dönem naruto izliyordum ben de ne yapıyım diye kafa patlattım ve buldum. Narutonun en çok kullandığı kelime dattebayo bunun ilk hecesi dat. narutonun ikinci hecesi ru. sasukenin üçüncü hecesi Ke. Böylece datruke çıkmış oldu. Sonuna bütün harfleri getirdim n harfi uydu. datruken oldu, son olarakta farklılık olsun diye r harfini büyük yaptım ve datRuken oldu. Sonra steame ve Google yazdım kimse çıkmadı kullanan. Ben de o günden sonra her yerde bu nicki kullanmaya başladım. Biliyorum biraz garip bir hikayesi var. Sizin de hikayelerini bekliyorum.
En çok sevdiğim ve hayalini kurduğum araba Mitsubishi Lancer Evolution 8 ve 9 olduğu için nickimi (Evo)lution olarak değiştirdim.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Bundan 9 yıl önceydi herhalde.Okula gidiyoruz.Kar,kış,kıyamet...Dizimize kadar karlar içindeyiz.O zamanın ki valisine buradan selamlarımı yolluyorum.Neden tatil etmediyse okulu...
Neyse işte evden çıktık okula gidiyorum.Bizim orası dağlıktır.Bazen evlerin oraya köpek veya tilki inerdi.
Yolun yarısına gelmeden dağa bakayım dedim.6 köpek var.Durdum...Eve geri dönersem annem kesin okula gitmemek için geldiğimi düşünür diye ilerlemeye devam ettim.Ha bir ha iki derken şimdi de 5 tane kurt belirdi dağda.Köpeklerle hırlaşıyorlardı.Yine durdum...Dağdan aşağıya doğru gelmeye başladıklarında artık ''Erkekliğin %95'i kaçmaktır diyip.'' geriye dönüp eve koştum.

İlk kez nick düşünürken bu olaydaki kurtlardan esinlendim.
İlk nickim burada ''Wolfvo'' idi.Sonra bu nicke döndüm.''Wolfred1ght''
Oyunlarda bazen konstantre olmak için ''Aauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww'' ''İçimdeki kurt dışarı çık auuww'' diye uluyum.
Bu yüzden az banlanmadım sw'lerden.Tabi uluduğum için mi birilerinin kuyruğuna bastığım için mi banlandığım konusunda biraz kararsızım.
Bir gün oyun sohbetinde ''Auuuuuuuuuuuuuuwwwwww'' diye uluyan birini görürseniz kim bilir belki benle karşılasmışsınızdır...

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Tarihteki sevdiğim liderlerden biri. Kendisi Roma imparatoru ve son Latinceyi anadili olarak konuşan Roma imparatoru. Büyük Jüstinyen(Türkçe olarak yazıyor) ama ben kendi dilinde olanı Justinian veya Justinianus daha çok doğru olur, öyle demek. Her neyse...
Başarılı ve hep bir şeyle çok uğraşan birisi. Karşısına zorluklar çıksa bile ve yorulsa da yine de pes etmedi hiç. Büyük unvanını hak edenlerden kendisi. Kaybedilen batı topraklarını ve Roma'yı almayı çok istedi. Birazını alsa bile başarmıştı. Hayalini gerçekleştirmişti. Başka başarıları da var. Ama başarıları çevresindeki insanlar sayesinde oldu. Onlar olmasaydı belki o da başarılı olmazdı ve tarihteki pek önemsenmeyen birisi olarak anılırdı.
Her zaman böyle insanları severim. Başarılı, zeki, çalışkan ve ülkesini halkını düşünenler hep benim beğendiğim liderlerdir. Geçmişte tarihte çok varlar.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Bizimkisi çok basit. Biraz komedi amaçlı. Hero kısmı soyadım oluyor. Tabi askerliği de komutan olarak yapınca biraz tezat biraz komik olsun diye Fakehero yaptık.

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
esinlendim biraz ama oyunlarda kullandığım (Lacatma) bazı varlıkların birleşimi Cat+Lama+Man= Lacatman
cat+araba+lama= Lamacarabat bunlerin resminide çekiyorum ve güzel oluyorlar kedileri çok severim

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
oyunlarda xesn nickini kullanırım hikayesi bi ara discord nitro almıştım onda da boost vardı bende kendi sunucuma basayım dedim bastım sonra hareketli pp ararken bi tane pp de xens yazıyordu bende çok iyi bi nick dedim ve çok küçük bir değişiklik yapıp onu xesn yaptım yani nicki çaldım pişmanmıyım kesinlikle hayır :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Forumda 3 hafta veya 1 ay öncesine kadar yardım etme isteği vardı, üyelerin sorununu çözmek için çabalıyordum. Sorun yaşayıp, geri dönüş yapmayan üyeleri gördüğümde vazgeçtim. Bundandır ki forumdan son zamanlarda hiç haz alamıyorum.

Özet: Silinmeye hazır bir hesap.

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
şaka şaka half life'da ki xen evreninden geliyo
oyunlarda xesn nickini kullanırım hikayesi bi ara discord nitro almıştım onda da boost vardı bende kendi sunucuma basayım dedim bastım sonra hareketli pp ararken bi tane pp de xens yazıyordu bende çok iyi bi nick dedim ve çok küçük bir değişiklik yapıp onu xesn yaptım yani nicki çaldım pişmanmıyım kesinlikle hayır :)

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Ben anlayamadım, o halde neden bu forumda datRuken değil de eminalkan_ ?? ?
Ben de shiftdelete'den esinlendim sanırsam.. Hatırlamıyorum..

datRuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ben anlayamadım, o halde neden bu forumda datRuken değil de eminalkan_ ?? ?
Ben de shiftdelete'den esinlendim sanırsam.. Hatırlamıyorum..
Çünkü burada isim değiştirme yok yoksa her yerde datRuken Googlea yaz ben çıkıyorum. Buraya kaç kere dedim ama umursayan yok.

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Anime izlerken bir animeye denk geldim... Youjo Senki. Yok böyle bir anime. Şuanda profil fotoğrafım olan karakter o kadar iyi, asaletli, mükemmel bir komutan ki beni derinden etkiledi. Beni 2 yıllık nickimden etti. İyi ki de etti. Çok seviyorum nickimi çook

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Dönemine göre güzel bir bilgisayar almıştım. Steam hesabımda CSGO vardı sadece. Dirt Showdown oyunu bedava verilmişti. Hemen aldım oynayayım dedim. 10 Mbps internetimle bir gecede indirdim. Oyunu açtım. Kişiselleştirme bölümünde spikerin sana nasıl sesleneceğini seçebiliyordun. İsimlere bakıyordum ve gözüme bir isim takıldı: JawBone. Hem okunuşu güzel hem yazılışı güzel hem de kısa bir isim. Öyle böyle derken yaklaşık 6 yıldır aynı ismi kullanıyorum.