NFS: Shift mi Forza 3 mü?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yarış oyunlarının son dönemdeki en popüler isimlerinden Need for Speed: Shift ve Forza Motorsport 3, karşı karşıya geldi.

Son zamanlarda satışa sunulacak veya sunulmuş olan yarış oyunları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Hangisinin görsellerinin daha gerçekçi göründüğü defalarca karşılaştırılmasına karşın, bu kıyaslamalar bitmek bilmiyor. Öyle ki, aynı pistin ya da otomobilin farklı yapımlardaki hali karşı karşıya getiriliyor.

Bu kez, çarpışmaların en büyük aktörlerinden biri olan Need for Speed: Shift ve Forza Motorsport 3 yarışıyor. Gameswire sitesi, her iki yapımın da görsellerini yan yana getirdi. Silverstone ve Laguna Seca pistlerinden alınan görüntüler eşliğinde karar sizin, hangisinin grafikleri daha gerçekçi?

11255416981.jpg

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Need for Speed: Shift = Şuan oynuyorum oldukça güzel şiddetli çarpmalarda hayatı kararıyor oyun kararıyor kalp atışları artıyor. kalp atışı duruncaya kadar müdahale edemiyorsun oyuna ekran şiddetle sarsılıyor oldukça güzel.
ve Forza Motorsport 3 = Daha oynamadım. Bu resimlerle karşılaştırmak haksızlık olur uygulamalı karşılaştırmak en güzeli onuda sizlere paylaşırım. Oynadığımda.

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Need for Speed: Shift oyun piyasaya çıktımı yoksa demo mu oynuyorsunuz baya merak ediyorum bende.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
NFS shift tercihim.

Ama GT olsun Forza olsun artık aynı türden oyunlar. Bence biraz daha farklı yaratıcılıklara girmeliler. Heycan aksiyon yapsınlar.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Shift'i Ben de oynuyorum Full.. :mrgreen: :blush:

Forzanın ekran görüntüleri daha aydınlık ama yola bakarsak Shift'in yolunda daha ayrıntılı dokular var..

Ama GT olsun Forza olsun artık aynı türden oyunlar. Bence biraz daha farklı yaratıcılıklara girmeliler. Heycan aksiyon yapsınlar.

Buna katılmamak mümkün değil. Biraz farklılıklar, bilinen pistler dışında -hayali de olabilir ama- daha heyecanlı pistler yaratılabilir.

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
hakikaten shifti oynadığımız zaman bir başka hissediyoruz ama forza için bu böylemidin bilmiyorum daha oynamadığımız için

Mertol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shift oynuyorum oyunları yavaş yüklüyor yaw

Briareos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
NFS Shift oynuyorum, forza oynamadım ama şunu söyleyebilirim gt5 prologue da oynamış biri olarak pc de tekrar yarış oyunu oynamaya NFS Shift ile döndüm. Bence gayet iyi iş başarmışlar özellikle grafiklerden ziyade oynanış hoşuma gitti, kaza yapınca heyecanlanmamak elde değil. Şu ana kadar en çok BMW Z4 sürmek hoşuma gitti vites değiştirmelerdeki ses süper. NFS son yıllarda çıkardığı fiyasko serileri bu oyunla noktalamış gözüküyor, yarış oyunu severlere tavsiye ederim.