NFS: Most Wanted'ın Yeni Görselleri

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Android versiyonunda, bilgisayardaki gibi şehirde gezinme olacakmı acaba, ben en çok bunu merak ediyorum, eğer normal yarış gibi olursa diğerlerinden pek farkı kalmaz, şehirde gezinme yaparlarsa o zaman androidde bir çağ atlamış olacak oyun :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Most Wanted'de gene polis var polis olmasa daha iyi olurdu aslında :)

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Most Wanted'de gene polis var polis olmasa daha iyi olurdu aslında :)
adı üzerinde çok aranan...

oyunun hikayesi bu polislerden kaç, illegal yarışlar yap, şehri talan et. no limits...

mostwanted 1 deki en sağlam 2 araba m3 gtr ile porcshe carrera gt. carrera gibi tutunan bir araba görmedim ben...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hiç sevmiyorum şu süper arabalı yarışları. U2 nin gözünü seveyim nerede o eski sokak yarışları. Hangi ülkede lambolar bugattiler paganiler ferrariler sokak yarışlarına giriyor polislerden kaçıyor. Hem modifiyede yakışmıyor onlara. Ulen koyacaksın honda nissan pejo mitsubishi koyacaksın detaylı modifiyeyi bak gör o zaman. Midnight Club oynayanlar bilirler...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
adı üzerinde çok aranan...

oyunun hikayesi bu polislerden kaç, illegal yarışlar yap, şehri talan et. no limits...

mostwanted 1 deki en sağlam 2 araba m3 gtr ile porcshe carrera gt. carrera gibi tutunan bir araba görmedim ben...
NFS underground gibi olsa keske demek istemiştim :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Most Wanted'ın ilki en çok beğendiğim NFS oyunu :)
Bunu da bekliyorum ilkinden çok daha iyi yapacaklardır