NFS Most Wanted Sorun

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşaşr most wanted oynamaya başladım yeni.haritada 2yıldız açtım ve bitirdim. ama şimdi harita bomboş yarış yapcagım yerleri göstermiyor sadece mavi-yeşil evleri gösteriyor.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Epey oluyo oynamayalı. Ama yanlış hatırlamıyorsam polisleri peşine takıp sonra polis görevlerini bitirmen lazım. Öyle hatırlıyorum..

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Belli bir miktar para ve points biriktirince diğer harita açılacak.Ne kadar biriktirmen gerektiği orada belirtiliyor.Karıştırıver azıcık.Oynamayalı çok oldu

talha_252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bointi (prim) toplamalsıın.Polisleri patlat yak bişeler yap :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
B tuşuna bas
orada Milostone events ve bounty kısımlarını göreceksin
milostone events tamamlaman gereken kısımlar bounty kısmıda ne kadar polis atlattığın
b tuşuna basıp menüye girersen zaten anlayacaksın şimdi anlatması çok uzun sürer :D
not : default ayarlar olarak B tuşu ama eğer B tuşunu değiştirdiysen B tuşuna bastığında farklı bir menü açılır yada açılmaz.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin bana.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Most Wanted Mı Aferim Doğru Yoldasıın :D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oynayacak NFS kalmadı da.. Ps3'üme aldığım NFS Undercover'a o kadar parayı niye verdim diye kendime soruyorum.. :) Ama diğer NFS serileri hoşuma gidiyor... SHIFT'de güzele benziyor.. Bu seri bitmesin.. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Abi shift süper valla seyirciler bana git git diyor el sallıyor arabanın yanındaki adam yarış başlamadan hemne önce tamam işareti yapıyor baş parmağı ile
:thumbup1: bu işareti iyice coşuyorum geçesim geliyor tier 2 deyim elimde full upgrade stage 3 skyline gtr var çok süper bir oyun ya nfs bu sefer iyi iş başarmış.Driftlerde başlarda biraz zorlasada alışınca çok güzel oluyor.

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi bilmiyorum ya en baba nfs oyunu buydu(shiftten öncekiler arasında, oynama zevki açısından), ama shift nasıl ona bakmak lazım...

yasin35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s a arkadaşlar ben moswantd da son bolümde razorla yarıştım ve sonunda bmw vermesi lazım vermedi bide sonunda polisler peşliyo ben yanlışlıkla menüye döndüm şuan haritada dolaşıyom ama oyun bitmiyo 100 de 94 teyim ne yapmam gerekiyo

--- Mesaj Güncellendi ---