NFS Hot Pursuit i Sev(e)meyenler

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu toplamda 3 saat oynadım sanırım.Oynarken zevk vermiyor diyorum.

en gıcık olduğum hususlar.

1.Aracın motor sesini gaz sesini doğru düzgün duyamıyorum.müziği kıssam da tatmin edici bir ses yok

2.Aracın sürtünmesi ya da çarpması sırasında aracın gördüğü zarar ya da çıkan sesler hiç gerçekçi değil.

3.Araç kontrolü çok kötü bakın zor dmeiyorum kötü.. kolay da değil zor da değil kötü:)

NFS serisini pek sevemiyorum maalesef.DİRT 2 oynadıktan sonra o oyuna hasta olmuştum. varsa başka araba oyunu tavsiyeniz lütfen belirtin.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyunu ben sevdim arcade sevenler için çok güzel bir oyun.

Dirt 2 seviyorsan Simulasyon seviyorsun demektir.Tavsiyem ise yani git bir GRID oyna :)

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay yorumunu iltifat olarak aldım:)

Yani ben teknik açıklamalardan pek anlamam sadece iyi bir oyuncu olarak (oynayabilme ve ilgi olarak) bu oyunu oynarken pek zevk almadım.

İŞte ben arada bir youn indirir hakkını vererek oynarım oyun isimlerini vs pek takip etmem .

Grid daha önce hiç oynamadım hemen bakayım hocam eyvallah

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

yahu bir de belki komik gelecek ama bu dirt in telafuzunu yazabilir misiniz?

dirt diyemi okunur yoksa i yi yuvarlıyormuyuz:)) diiöört gibi:):

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Manzara ve yollar güzel fakat ben de pek zevk almadım oynarken. Split Second'dan sonra hele hiç gitmiyor. Yalnız NFS'de de artık rakiplere saldırma olayı var. Ama basit kalmış.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sıkılıp sileli cok oldu.. bakalım nasılmıs diye indirdim oynadım bi kac saat sonra yol verdim.. nfs serisi uzun zamandır zevk vermiyo bana.. Burnout ta arcade bi oyundu ama daha zevklidi.. grafikleri öyle burnouttan cok cok üstün degil ama daha cok sistem istiyo full acamadım ayrica videolarda cok övdükleri hasar modellemesi bumu yani!!.. 250km hızla carpiyorum etfata parcalar saciliyo, arac biraz sarsilip yola devam ediyo sadece bikac cizikle.. tamam arcade ama burnoutta kazalarda mükemmeldi.. ayrica acac sesleri dedigin gibi adamı gaza getirmiyo yine burnoutta arac sesleri özelliklede motosiklet sesleri adamı kendinden geciriyodu.. niye ikide bir burnout diyorum cünkü ayni firma yapti benzer oyun yaparsa süper olur diyodum olmadi.. begendigim tek sey asfalt ve yagmurlu yollar gerisi ayni nfs

Reaksiyon puanı
189
Oyunu 5.1 ses sistemi ile oynuyorum. Sesler konusunda bir sıkıntım yok. Aksine çok mükemmel :)

Ayrıca araç kontrolü bence şimdiye kadarki en mükemmel kontrole sahip. Önceki serilerde daha berbattı :)

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun kontrolü kısmı biraz kişisel zevke ya da beklentilere giriyor ama ses konusunda benim de ellerinden öper 2+1 hoparlörüm var:) amma velakin yok dayı ya..arabanın sesi çok cılız

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
burnoutla kıyasladigim icin öyle dedim.. burnoutu acip motoru alip seside acarsan ne demek istedigimi anlarsin..abartisiz gercek motorla arasinda fark yok emin konusuyorum. arac dedigin biraz kükremeli..hersey bi yana hot pursuit genel olarak basarılı bi oyun ama öyle iz birakacak bi oyun degil arcadede olsa bazı seyler gercekci olucak benim fikrim..

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyii de ben sana demedim zaten senden sonra yazan arkidişe dediydim:)

Senin eleştirilerine katılıyorum:))

Reaksiyon puanı
189
Bende de tam tersi aslında :D Arabanın sesi müziği bastırıyor :D Ama 5.1 ses sistemine sesler çok başarılı bir biçimde dağılıyor. Kullandığım ses sistemi Philips bu arada :)

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu yazdım bi kenara sesi yükseltip deneyeceğim:)

Bendeki ses sistemi de logitech nasssii noldii rengin soldi:)))

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende de araç sesi biraz arka planda kalıyordu neyseki ses ayarlarından hallettim :D şimdi kontrollerle ilgili söylenebilecek şey arcade tarzı bir oyun olduğu için süper olmuş diyebilirim özellikle geniş virajları tabiri caizse kaymak gibi dönüyorum :D müzikler başarılı grafiklerde fakat sanırım bi sorun var dikiz aynasında renkler negatif çıkıyor ve oyunda karşı bölgede bazen titremeler meydana geliyor. ama şunada söyleyeyim kalkıpta saatlerce oynanacak oyun değil :D ben en fazla 3 yarış yapabiliyorum harita kısıtlı sıkıyor :)

Reaksiyon puanı
189
Oyun ayarlarında ses sistemi ayarı var. Onu yaptın di mi? Bende direk 5.1'e göre ayarlı. Çok başarılı bir dağıtım yapıyor...

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok dayı yapmadım öyle bi ses sistmei ayarı...

bi daha 5+1 deme gıcık olmaya başladım:))

Reaksiyon puanı
189
5.1 5.1 5.1 :mrgreen:

Ayarlarını kurcukla bence :) İstediğin sonuca ulaşırsın :)

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu dışı oalcak ama 5+1 sadece yüksek ses mi demek yoksa kısık ses ya da makul ses aralığında da kaliteli ses mi demek.. neden soruyorum çünki apartmandayız sesi son ses açamam .. ama diyorsan ki farkedilecek derecede ses kalitesi artar kısın ses olsa dahi.. 5+1 bakarım hemi de pilipish:)

---------- Post added at 02:12 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

yani şuan kullandığım 2+1 i evin en uzak odasından duyulmayacak şekilde açıyorum genelde böyle.. hal böyleyken 5+1 almamın mantığı var mı?

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yıllardır Nfs serilerini takip eder oynardım taa kii most wanted serisini bitirene kadar... Mostwanted'tan sonra çıkan bütün seriler oyuncu açısından değilde ticari açıdan geliştirilmiştir.. Nitekim mostwanted'dan sonra; multiplayer özelliklere, arabayı kendi zevkine göre modifiye etme,gerçek sokak arabalarının oyuna dahil edilmemesi(dikkat ederseniz hep zengin kesimin kullandığı araba modelleri ekleniyor),Dış görünüşü kendimizin yapamadığı sticker felan...Çıkan ve bundan sonra çıkacak seriler hep kısıtlanarak gelecek bu demek oluyor ki artık nfs yavaş yavaş oyuncuları online oynamaya teşvik ediyor... Yakında herkes online oynamaya başlayacak ve herkesi lisans almaya zorlayacak.:))) Bu yeni cıkan oyunu pek sevmedim, trafikte araba yok nerdeyse,gereksiz gereksiz kestirme yolları yapılmış, manuel secenekler yok say say bitmez.... Bunları gördüğümde oyunu sildim... Açıkcası mostwanteddan sonraki serileri pek takip edemedim söylediklerim ne derece bilemiyorum...

Nerdeeee o eski need for speed : Underground 2 .:D:D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
helal olsun sana aynı düşünceleri paylaşıyoruz.
1) motor sesi berbat ötesi YOK!
2) sürüşü çocuk oyunu gibi hiçbir teknik yok. virajlar oyuncak araba gibi dönüyo.(saçma bir kayma)
3)düz vites seçeneği, ses ayarları, ve bunun dışında birçok ayrıntı hiç düşünülmemiş.
4)sokakta gezerken polis kovalamıyor. çok saçma.
5)BERBAT. İYİ DENEMEYDİ EA AMA OLMADI

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Oynayacaktım ama oynamayayım mı? Yorumlar içimi kararttı.

Reaksiyon puanı
189
Burnout'u seven kişi bu oyunu da sever bence :) Ben belki de ondan dolayı sevdim :) Ama Most Wanted'den sonra çıkan oyunlar tam fiyaskoydu. O arada ben burnout'a yöneldim ki daha keyifli bir arcade tadı verdi bana. NFS'de de o arcade tadını bulmamdan dolayı oyunu ben sevdim açıkçası :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Burnout'u sevmiştim :) deneyeyim o zaman, kim bilir ne zamana kadar yüklerim oyunu.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Oyunu 5.1 ses sistemi ile oynuyorum. Sesler konusunda bir sıkıntım yok. Aksine çok mükemmel :)

Ayrıca araç kontrolü bence şimdiye kadarki en mükemmel kontrole sahip. Önceki serilerde daha berbattı :)

Undercover bence berbat ötesiydi doğrusu hayal kırıklığına uğramıştım o oyunda ama bunu sevdim doğrusu bana da başarılıymış gibi geliyor.Sadce aracın çarpmasındaki görsellerde bende hem fikirim daha başarılı bir çalışma yapılabilirdi üzerinde.Ayrıca seslerde de sorun yok.. :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Underground 2 ve most wanted serileri kadar hiçbir seri güzel olmadı.

Şu yorumlardan sonra burnout u denemem gerektiğini de anladım :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
burnoutu seven bunu sevemez ne alaksi var..:) ikiside arcade evet ama burnout cok daha gercekci .. arac kontrolü,sesler, hasar modellemesi, sehirdeki özgürlük ve yasam,grafiklerine göre sistem tüketimi her yönden daha iyi burnout.. tek kötü yani araclar lisansli degil.. nfs burnoutun lisanslı hali olur diyodum alakası yok basit bi oyun yapmis criterion.. ikiside arcade, cok ayrintı aramamak lazim ama yinede burnotu sevene bu oyun yavan kaliyo en azindan bana öyle.. 250km hızla frene hic dokunmadan viraja öyle girilirmi ya yemisim arcadesini..arcade icin bile cok sacma..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
benim kulaklar normalde sen burnout oynamamissin...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
win7 32 bit kullanıyordum ve oyunu mükemmel derecede kaliteyle oynuyordum, geçen gün kafama esti win7 64 bit kurdum, gel görki Hot Pursuit hata veriyor, tam oyun açılacakken masa üstüne atıyor. Kaç senelik oyun olan "age of mitholoji" 64 bitte çalışıyor bu salak oyun çalışmıyor, deli olcam.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Allah Allah bende de 64 bit yüklü ama ben hata almadım hiç.. :confused1: