Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben kod yazılımını öğrenmek istiyorum fakat nereden başlıyacığımı bilmiyorum ve evet profesyonel derecede öğrenmek istiyorum sizce nerden başlamlı Şimdiden teşekürler
C++/Qt öneririm. Qt - Download Open Source Step 3
adresinden Qt 5.7.0 for Windows 32-bit (MinGW 5.3.0, 1.1 GB) indirin.
Windows, Linux ve Mac için işletim sistemine özel dll kütüphanesi kullanmadığınız sürece bütün işletim sistemleri ile kod değiştirmeye kalmadan derleyebilir ve native performansın tadını çıkarabilirsiniz. Color Random - C++/Qt İle İlk Yazılım Denemem
Kaynak kodu içinde geliyor, inceleyebilirsin.
MinGW compiler'ı Linux'teki efsane gcc compiler'ının Windows'a geçirilmiş hali.
Microsoft'un VSC++'ına göre daha hızlı ve C++11 gibi güzel standartları daha iyi destekliyor.
Henüz 64 bit sürümü çıkmadı ancak bir ya da iki sonraki versiyonda çıkacak.
64 bitlik bilgisayarlarda 32 bit program yazılır zaten görev yöneticisine bakarsanız programların çoğunun 32 bit çalıştığını görürsünüz. (Firefox gibi)(Gerçi Firefox'un 64 biti var ama henüz hala tam stabil ve performanslı değil)
Zaten yeni başlayacağınız için yazacağınız programın kullanacağı RAM miktar 2.2 GB'ı geçmeyecektir, siz o seviyeye gelene kadar zaten çıkmış olur.
Ama illa 64 bit istiyorsanız VS 2013'ü öneririm.