Nexus 5x

veyselharputtt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o parayı daha alt bir cihaza vereceğine işlemcisi aynı ama ekran ram kamera performans ve fiyat olarak şuan hepsiburada sitesinde indirimde olan amiral gemi kalitesi olarak üretilmiş android 7 güncellemesi alacak ve hatta bu geçtiğimiz lg g2 bile halen güncelleme aldı. en az 1,5 yıl güncelleme desteği garanti lg g4 için. 2 sabit güncelleme desteği var zaten saf androidle aralarında 1 yıl oynar güncellemede dünyada xaimei, sony ve lg sanki saf androidmiş gibi güncelleme desteği veriyor. nexus 5x'e göre kamera diyafram açıklığı olsun her türlü profesyonel mada sahip gelişmiş her yönden üstün bir cihaz varken. nexus bir cok özelliğinden ödün verilerek kullanıcıya sunulan bir telefonu tercih etmezdim şahsen. hepsiburada satıyor bu cihazı bir mağaza malı değil sitenin saf kendi ürünü ithalat yoluyla getirmişler ve garantisi evo destekli evoyu bilmeyen yoktur paralel ithalatın en iyi güvenilir garanti desteği lg türkiyedn iyi bir çok konuda paralel ithalat denilince içinde evo varsa gözü kapalı alınmalı ama lg g4 üretilen 602 serisi ve sonrasını al müşteri hizmetlerini ara sipariş ettikten sonra bu seri ve sonrasını iste. 1. 2. partili telefonlar sorunlu kronik üretildi ekran paneli anakart gibi ama sonradan çıkarılan diğer partilerde hiç bir sorun yok giderildi
LG G4 Dual (Çift Hat) - LG Nexus 5X Karşılaştırması - Epey

GökayÇeker

Asistan
Reaksiyon puanı
26
G4 var bende. 501 serisi idi bootloop oldu garantiye verdim anakart değişti 607 serisi anakart konmuş ve ekran değişti jdi panel konulmuş. Isınma da yok cihazda bir sorun yok gibi şuan. G4 alıcaksan veyselharputtt' un dediği gibi 602 sonrasını alman daha mantıklı

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kardes ben suanda 5s kullaniyorum 2 yıl oldu sizce 2 sene daha kullanip 6s mi alayim nasil yapayim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bu arada gold veya silver alirim 64 gb olmali 2 sene sonra fiyatlar nasil olur

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
2 sene daha kullanıp 6S alın iyi bir seçim :) zaten 5S en fazla 2-3 sene gider.

64 gb gold almak istiyorum suanda bimekste fiyati 3000 tl akakceden baktim da 2 sene sonra 64 gb modeli ne kadar olur