Nexus 4 vs Huawei ascend p6 ?

Hangi telefon ?

• Nexus 4

Kullanılan: 18 90.0%
  • Huawei ascend p6

Kullanılan: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyun oynarım müzik dinlerim fotoğraf çekilirim yani bunları çok sık yaparım bu 2 telefondan hangisi daha iyi cuma gününden sonra sipariş vereceğim az vaktim var lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum . Kusura bakmayın ilk telefonum biraz fazla konu açmış olabilirim affedin . :rolleyes::rolleyes:

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Huawei'nin tasarımına aldanma. Tamam çok güzel ama donanım vasat :/ Islemcisi sorunlu. Yazılım optimizasyon sorunu var. Tartışmasız Nexus 4!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Muzık foto ıcın alıyorsan seni nexusta memnun etmeyevektır üstelık ılk telefonum olacak demıssn. Xperıa sp al sen en temızı.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muzık foto ıcın alıyorsan seni nexusta memnun etmeyevektır üstelık ılk telefonum olacak demıssn. Xperıa sp al sen en temızı.

xperia sp yi de ne biliyim güncelleme sorunu felan var ben oyun oynamayı severim telefonda o yüzden dedim nexus 4 diye arkasında google var nasıl olsa .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sen bilirsin adamım, nexus 4 ile hangi oyunu oynarsan sp ile de rahat oynarsın. Güncellemede nexus önde doğru ama ilk telefonum demişsin boş android bir süre sonra seni sıkmayacaksa nexus4 iyi telefondur, bende yakında n4 alacağım ama az çok androidten anlıyorum eksiklerini kendim kapatabilirim hatta eksik gördüğüm çoğu modu depoladım bile.
Stabilite ve güncelleme benim için daha iyi görsellik görsellik daha iyi kamera daha iyi sesten daha önemli ama senin için muhtemelen öyle olmayacak. Sonra pişman olma diye xperia sp yada optimus g önerdim.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen bilirsin adamım, nexus 4 ile hangi oyunu oynarsan sp ile de rahat oynarsın. Güncellemede nexus önde doğru ama ilk telefonum demişsin boş android bir süre sonra seni sıkmayacaksa nexus4 iyi telefondur, bende yakında n4 alacağım ama az çok androidten anlıyorum eksiklerini kendim kapatabilirim hatta eksik gördüğüm çoğu modu depoladım bile.
Stabilite ve güncelleme benim için daha iyi görsellik görsellik daha iyi kamera daha iyi sesten daha önemli ama senin için muhtemelen öyle olmayacak. Sonra pişman olma diye xperia sp yada optimus g önerdim.

eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun dediklerini düşünücem .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus 4 ile aynı özelliklere sahip olduğu için . ilgimi çekti
Ascend P6 ile Nexus arasında çok fark var. Nexus'un işlemci modeli yeni, Grafik çipi farklı. Mesela oyun testinde huawei 3 000'i zor alırken, Nexus 4 10 000'i buluyor.
Oyun için: Nexus 4, Optimus G, Xperia SP çok benzer performansları var.
Kamera olayından pek bir fark anlamıyorum açıkçası, hepsi aynı geliyor.
Kulaklıkla müzikte de hepsi benzer performansı veriyor. Kullandığın kulaklığa da bağlı ama Nexus için Müzik'de iyi değil diye duydum. Ayrıca Nexus kutusundan kulaklık çıkmıyor diye biliyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar oyun oynarım müzik dinlerim fotoğraf çekilirim yani bunları çok sık yaparım bu 2 telefondan hangisi daha iyi cuma gününden sonra sipariş vereceğim az vaktim var lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum . Kusura bakmayın ilk telefonum biraz fazla konu açmış olabilirim affedin . :rolleyes::rolleyes:

Geç yazıyorum biliyorum ama hala alamadıysan ben Nexus 4 ün senin müzik dinlerim ve fotoğraf çekilirim dediklerini karşılayacağını pek sanmıyorum. Nexus 4 ün Kamera ve Multimedia dışında kötü bir yanı yok.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ascend P6 ile Nexus arasında çok fark var. Nexus'un işlemci modeli yeni, Grafik çipi farklı. Mesela oyun testinde huawei 3 000'i zor alırken, Nexus 4 10 000'i buluyor.
Oyun için: Nexus 4, Optimus G, Xperia SP çok benzer performansları var.
Kamera olayından pek bir fark anlamıyorum açıkçası, hepsi aynı geliyor.
Kulaklıkla müzikte de hepsi benzer performansı veriyor. Kullandığın kulaklığa da bağlı ama Nexus için Müzik'de iyi değil diye duydum. Ayrıca Nexus kutusundan kulaklık çıkmıyor diye biliyorum.

evet kulaklık çıkmıyor .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nexus tabikide ama SP de guzel telefon

sp yi de araştırdım gerçekten güzel telefon çoğu insanlar sp diyor ama ben nexus 4 den yanayım sp ye bir türlü ısınamıyorum bide sp nin 4.4 kitkat alıcağını duyunca tam arada kaldım şimdi 2 telefondan birini alırsam pişman olurum diye korkuyorum çünkü tek bir telefon seçimim var .s.s.s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben nexus 4 kullanıyorum. kamera evet sony nin xperia sp sine göre vasat ama müzik konusunda neden vasat derler onu anlamak çok güç. ben telefonu aldığımda yanında bir de creative ep630 kulaklık almıştım(içinden kulaklık çıkmıyor çünkü). onunla müzik keyfinin dibine vurdum açıkçası. şimdi kulaklığımı değiştirdim neden diye sorucak olursan kalite falan değil mikrofonlu kulaklığını aldım lg'nin(quadbeat se). onu da tavsiye ederim bass ve tiz kalitesi gerçekten çok iyidir. he bir de benim de ilk telefonumdu bu android olarak. başta fabrika ayarlarıyla kullandım saf android olduğundan renk yoktu menüde falan sıkıldım şimdi bi launcher(tema) yükledim telefon mis gibi oldu. yani arayüz değişebiliyor. hele bir de telefonu aldıktan sonra android in içine biraz gir rom falan kurduğunda telefondan hiç almadığın zevki alırsın. oyun oynarım demişsin ben bu konuda xperiadan daha önde olduğunu düşünüyorum nexus'un çünkü saf android ve telefonu yoran ekstra bir uygulama yok. ram 2 telefonun da 2 gb ama xperia nın arayüzü makyajlı olduğundan nexua göre daha fazla ram yer ve ilerki oyunlarda bu sıkıntı yaratabilir.

benim sana tavsiyem kesinlikle nexus 4

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sp de 1gb ram olması lazım, ram konusunda nexus gercekten cok ıyı belkıde en ıyı telefon. Pıyasada 2 gb ram olan bırcok telefon var cogunda sana kalan 500-700 mb cıvarı ama nexusta bugun ne kadr uygulama varsa actım aralarında multıtaskıng yaptım hala 1.4 gb ram bostaydı, kolay kolay şişmıyor alet. Dıger fırmaların telefonları androıdın adını kötüyrecıkartıyorlar yoksa gercek googlenın androıdınde ram sorunu yok.

Fix or xxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 bizzat google'in telefonu güncelleme ve performans bakimindan şaşma p6 işlemci fakiri çoğu uygulama ve oyunda uyumluluk sorunu var tek artisi gorselligi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim nexus 4'üm var bence alma. çünkü benim için önemli bir sorun olan hoparlör telefonun arkasında. sırtüstü masaya koyuyorum telefonun sesi bitiyor. alarm kurduysan yatmadan önce yüzüstü çevirmeyi unutma, yoksa sapı tutarsın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
benim nexus 4'üm var bence alma. çünkü benim için önemli bir sorun olan hoparlör telefonun arkasında. sırtüstü masaya koyuyorum telefonun sesi bitiyor. alarm kurduysan yatmadan önce yüzüstü çevirmeyi unutma, yoksa sapı tutarsın

telefonu ters koymayız sorun değilde, 304k serisinden sonra bu sorun çözüldü diyolardı?

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 kullanıyorum iyi hoş telefonda ters olsun düz olsun bir kere uyandıramadı telefoncağız beni

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum teker teker( [MENTION=378176]kehfest[/MENTION],@mendocino @Fix or xxx @TURKER @orxan_92 @taka51 @kadirirdem @dogan61selim )
Bugün avm de gezerken sony xperia ion u gördüm özellikleri felan güzel inceledim telefonu androidine baktım biraz eski ama 4.1.2 var şuanda idare eder gibime geldi başka güncelleme vermiyeceklerini bildirmişler her neyse eve gelirken otobüs durağında bir abide gördüm ion u sordum işte dedim nasıl bir telefon oyunlarda kasıyormu kamerası güzelmi sesi kulağa güzel gönderiyomu dedim gerçekten çok güzel telefon dedi oyunlarda sıkıntım yok dedi kamera ve sesi güzel dedi eve geldim araştırdım pek sıkıntısı yokmuş nasıl buluyorsunuz telefonu ? ve sp de çok güzel telefon eğer ionu alma derseniz sp yide gözden geçiririm .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
İon falan alınacak telefon degıl, eskıde kaldı onlar

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum teker teker( @kehfest,@mendocino @Fix or xxx @TURKER @orxan_92 @taka51 @kadirirdem @dogan61selim )
Bugün avm de gezerken sony xperia ion u gördüm özellikleri felan güzel inceledim telefonu androidine baktım biraz eski ama 4.1.2 var şuanda idare eder gibime geldi başka güncelleme vermiyeceklerini bildirmişler her neyse eve gelirken otobüs durağında bir abide gördüm ion u sordum işte dedim nasıl bir telefon oyunlarda kasıyormu kamerası güzelmi sesi kulağa güzel gönderiyomu dedim gerçekten çok güzel telefon dedi oyunlarda sıkıntım yok dedi kamera ve sesi güzel dedi eve geldim araştırdım pek sıkıntısı yokmuş nasıl buluyorsunuz telefonu ? ve sp de çok güzel telefon eğer ionu alma derseniz sp yide gözden geçiririm .

Ben teşekkur ederim kardeşim. Ben İon un yerine SP ye bir bak derim.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben teşekkur ederim kardeşim. Ben İon un yerine SP ye bir bak derim.

Eyvallah kardeşim evet sp ye baktım çok güzel telefon android güncellemesini de alıcak ama aklımdan nexus 4 ü çıkartamıyorum bir videoda nexus 4 ve xperia sp yi benchmark da karşılaştırıyorlar sp 22.000 alıyor nexus 17.000 lerde alıyor diğer bir video da tam tersi nexus 20.000 rahatlıkla geçiyor sp geçemiyor anlamış değilim .

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eyvallah kardeşim evet sp ye baktım çok güzel telefon android güncellemesini de alıcak ama aklımdan nexus 4 ü çıkartamıyorum bir videoda nexus 4 ve xperia sp yi benchmark da karşılaştırıyorlar sp 22.000 alıyor nexus 17.000 lerde alıyor diğer bir video da tam tersi nexus 20.000 rahatlıkla geçiyor sp geçemiyor anlamış değilim .

Benchmark testlerine göre telefon alınmaz kardeşim o değerler sureklı farklı çıkabiliyor ve objektif olduğuda belli değil yani onları dikkate alma.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum teker teker( @kehfest,@mendocino @Fix or xxx @TURKER @orxan_92 @taka51 @kadirirdem @dogan61selim )
ion eskidi artık sp ye bak derim sp de süper bir telefon....

orxan_92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sp al derim) bende Sp kullaniyorum ve hicbir yok,nexus 4 iyi ama kamera ve ses konusunda SPden kotu .SP yi degerlendirirsek zaten performans ve gorunuş acisindan cok iyi cihaz ve android 4.4 guncellemesi alicak)

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benchmark testlerine göre telefon alınmaz kardeşim o değerler sureklı farklı çıkabiliyor ve objektif olduğuda belli değil yani onları dikkate alma.

anladım kardeşim teşekkürler .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sp al derim) bende Sp kullaniyorum ve hicbir yok,nexus 4 iyi ama kamera ve ses konusunda SPden kotu .SP yi degerlendirirsek zaten performans ve gorunuş acisindan cok iyi cihaz ve android 4.4 guncellemesi alicak)

haklısın güncelleme alıcak ama 1 gb ram var nexus ta 2 gb ram yeni telefon devrine giriyoruz 1 gb ram pek fazla işe yarıyacağını düşünmüyorum hem nexus ta 6-7 oyunu aynı anda açınca kasma olmuyo ama sp de telefon donuyomuş öyle duydum sende öyle bir durum varmı ?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
SP nin neresini övüyorlar anlamıyorum ram 1gb işlemci çift çekirdek hafıza 8gb. Nexus ta ise bunların iki katı var hemde en güncel cihaz