Nexus 4 umu aldimmm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar telefonu aldim harika bir telefon almak isteyenler hic düşünmeden alsin.
Bu konuyu da nexusumdan actim

byczk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk mesajımı sana atayim :D hayırlı uğurlu olsun kısa süre sonra bende de olucak, binicem sırtına vurucam kırbacı :D :D,, ilk izlenimlerini yazsanda okusak :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ilk mesajımı sana atayim :D hayırlı uğurlu olsun kısa süre sonra bende de olucak, binicem sırtına vurucam kırbacı :D :D,, ilk izlenimlerini yazsanda okusak :D
Hemen yazıyorum tabikii :))
Nexus hız tutkunları için birebir bir telefon gerçekten çok hızlı. Telefonu denedim temple run2 subway surfer dead triger gibi telefonu yorabilen uygulamaları aynı anda açtım yani kapamadım diğerlerini. Oyunda telefonda anlık donma dahi yaşamadım. Telefona hiç ellemezseniz her saatte %1 sarj gidiyo buda çok iyi bir batarya ömrü. Kamera özellikleri 1080p hd kamera çekimi yapabiliyor ama 1080 p kalitesinde değil. Zaten nexus kullanıcılar biliyordur bunun böyle olduğunu bende bilerek aldım. Ses çıkışı yeterli değil gibi duyumlar aldım ama bana gayet başarılı geldi. Telefonun yeni olması yüzünden koruma kılıfını mağazalardan bulamadım ama internet üzerinden aldım YANINDA 3 ADET TE ön jelatin koruma verdilee 20 tl ye. 500 mblık net paketi aldım vodafone luyum wifi le girdiğimden pek farkı yok ordada çok hızlı açıyor 3g hızında gayet iyi. Şuan aklıma gelenler bunlar ama senin soruların olursa onları yanıtlamak isterim.