ConfickerBelasi
Guru
- Katılım
- 8 Ekim 2011
- Mesajlar
- 53,870
- Çözümler
- 1
- Reaksiyon puanı
- 16,128
- Puanları
- 8,958
lumia925 al gitsin ama htc one da güzel benim tercihim lumia925.
Ya seni banlanan fanboy baya etkiledi, One'da yavaşlama falan yok al burada 6 ay sonraki durumları var cihazların ben kasan göremiyorum http://www.youtube.com/watch?v=Ja4c8wR_iMM kamera hariç her konuda Nokia'dan üstündür. Kamera da sosyal paylaşımlar için gayet ideal.
Evet ben One kullanıyorum. Stabil dedikleri uygulama çökmemesi kendi kendine kapanıp açılmaması falan mı biraz açsan stabil ne demek?
Bu alıntılar neden böyle saçmaladı neyse
149 adet mesaj yazılmış konuya bununla 150 hala ne alacağına karar veremediysen kusura bakma ama daha fazla kimsenin sana yardımcı olacağını sanmıyorum eğer böyle devam ederse piyasadaki tüm telefonlarının kombinasyonunu yapıcaz ve senin kafan daha da karışacak ev almıyorsun yada araba bu kadar çok düşünmene gerek yok.Birçok kişi senin bütçende olamadığı için htc one alamıyor alıpta sayfa sayfa şikayet edene de rastlamadım.Senin içinde fazlasıyla yeterli bir cihaz alıcaksın kullanıcaksın dünyanın sonu değil ki bu !!![/QUOTE]etkiledi değil de telefona birazda içim ısındı işin açığı.bir de nokianın stabil olayından bahsediyorlar diğer forumlarda ondan 925e takıldım kaldım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sen htc one mi kullanıyordun
Evet ben One kullanıyorum. Stabil dedikleri uygulama çökmemesi kendi kendine kapanıp açılmaması falan mı biraz açsan stabil ne demek?
Bu alıntılar neden böyle saçmaladı neyse
benim samsung ch@t527 restart yapıyor zorlanınca bu sgh-e250 de devardı o pinsiz şak diye açılırken ch@t527 şifre giriş ekranında kalıyor stabil olması restart'ı kendi kendine yapmaması donupta kalmaması olabilir ch@t527 donabiliyor çarı gelince çalmıyor dünyadan kopuyor...
tam olarak bende ne anlama geldiğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla nokia kapalı kutu ilk aldıgında da aynı 2 sene sonrada ama htc one ilk aldıgında hepsinden hızlı fakat gün geçtikçe yavaslıyor.anladığım şey bu.ne kadar doğru bilmiyorum.mako modu gibi birşey var mı kamerada.ben ders notlarımı çekiyorum genelde.yakındn çektiğimizde net olur mu ?
925 kötü yönleri ;Lumia 925 artı yönleri:
- Harika bir tasarıma
- Hafif ve ince
- Kamera düşük ışık iyidir
- Hızlı ve duyarlı yazılım ve kullanıcı arayüzü
925 kötü yönleri ;
-mağazasında ücretsiz uygulamalarla yetineceksin
-arayüz desen paintle çizilmiş
-hiçbir özelleştirme yok o kutucuklardan birgün sıkılacak insanlar
-bir dosya yöneticisi bile yok
-full hd teknolojiye bile geçmemiş daha
-desteği belli bir süreye kadar sonrası ne olur bilinmez
-marketi gelişcek diyorlar ne kadar doğru oda bilinmez
-kullanımı kolay deniyor birçok kişi kullanamadığı için satıyor.
Adamı banladılar daha kötü oldu artık nokia bayinde çalışan biri gibi görüyor herkes.Neden bu kadar nokiayı savunuyorsun anlamış değilim sanki sana para veriyorlar bunun için.100 yere aynı şeyleri yazıyorsun bana para verseler snn kadar savunmam.Bu kadar fanboyluk neden yani onu anlayamadım.Kalkıyorsun htc one gibi bir telefonun eksilerini yazıyorsun ki onlrda eksi değil nokianın artılarını yazıyorsun cidden kaç yaşındasın sen ?
Vala bende soğudum ne yalan söylim zaten hep bir yanım uzak dur diyordu şimdi tamamen öyle oldu.Sırf bu çocuk yüzünden Nokia'dan soğudum yeminle
Sırf bu çocuk yüzünden Nokia'dan soğudum yeminle
Adamı banladılar daha kötü oldu artık nokia bayinde çalışan biri gibi görüyor herkes.Neden bu kadar nokiayı savunuyorsun anlamış değilim sanki sana para veriyorlar bunun için.100 yere aynı şeyleri yazıyorsun bana para verseler snn kadar savunmam.Bu kadar fanboyluk neden yani onu anlayamadım.Kalkıyorsun htc one gibi bir telefonun eksilerini yazıyorsun ki onlrda eksi değil nokianın artılarını yazıyorsun cidden kaç yaşındasın sen ?
Akşam üzeri nexus 4 siparişi vermeyi gitmiştim ve dayanamadım htc one alıp geldimincelemelerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım fakat kardeşim için nexus 4 alacaktım adamlar sony xperia sp önerdiler onuda yarın gidip alacağız bunun için yorumunuz Sony xpria sp mi nexus 4 mü olurdu özellikle @sevket_19 @ahmetnazim @ConfickerBelasi ve önceki sayfadaki arkadaşlardan yorumlarınızı rica ediyorum
Hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş. peki hangi rengini aldın onu da yaz.Nexus 4 ile sp içinde tartışmasız nexus 4 diyorum.Sonylerin biraz daha yol alması lazım şimdi tek tek yazdırma eksilerini banaAkşam üzeri nexus 4 siparişi vermeyi gitmiştim ve dayanamadım htc one alıp geldimincelemelerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım fakat kardeşim için nexus 4 alacaktım adamlar sony xperia sp önerdiler onuda yarın gidip alacağız bunun için yorumunuz Sony xpria sp mi nexus 4 mü olurdu özellikle @sevket_19 @ahmetnazim @ConfickerBelasi ve önceki sayfadaki arkadaşlardan yorumlarınızı rica ediyorum
HTC One'ın artılarını da yazsa iyiymiş. Arkadaş Nokia'nın satış temsilcisi sanırım.
Artıları:
- Şu an piyasadaki en yüksek PPI (ekran yoğunluğu) değerine sahip cihaz olması. Bununla beraber ekranı SLCD (IPS) olduğu için çözünürlüğü gerçek değerleriyle yansıtıyor. Piyasadaki en iyi ekran denebilir bu sebeple.
- Fark yaratan tasarıma sahip olması. Alüminyum kasa ve oval tasarım çok hoş görünüyor.
- Alüminyum kasa cihazın iç donanımının serin kalmasını sağlıyor. Elde tutarken sıcaklığı hissedebilirsiniz ama sıcaklığın kasa üzerinde hızlı yayılması ve metalin hızlı soğuması sayesinde donanımın/pilin ömrü uzuyor.
- Piyasadaki en kalitesi sese ve yüksek ses seviyesine sahip Boomsound hoparlörlere sahip olması.
- Eş değer markalarda SD kart olmasına rağmen aynı fiyata 16 GB yerine 32 GB'lık cihaz satıyorlar. (Galaxy S4 ile kıyaslıyorum)
- Arayüzü Nexus 4'le yarışacak kadar hızlı. Nexus 4'ün ne kadar akıcı bir arayüze sahip olduğu biliniyor ve HTC One 'ın arayüzü kesinlikle Nexus 4 ile yarışacak kadar akıcı ve takılma yapmıyor.
- Kamerası çözünürlük olarak vasat ancak son güncelleme ile çektiği fotoğraflar keskin ve düşük ışık performansı oldukça iyi.
Şimdi biri çıkar HTC One almış, gelmiş reklamını yapıyor der. Nexus 4 kullanıyorum. Kuzenimde HTC One var güzelce incelediğim bir cihaz. Alırken yeni serilerden almak lazım o kadar. Daha önce hakkında konuşulan tüm problemler giderilmiş.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
HTC One donanım olarak kesinlikle daha iyi Nexus'tan. Nexus'u sadece güncelleme desteği aratır ancak ben sana sormak isterim. Ayarlara girdiğinde daha yüksek bir sayı yazması mı iyi yoksa sorunsuz ve düzgün çalışan bir cihaza sahip olmak mı? HTC One son gelen güncelleme ile zaten oldukça iyi çalışıyor. Yarın öbür gün 5.0 güncellemesi gelse ne olur gelmese ne olur? Zaten arayüz değişmeyecek. Kullanması zevkli, güçlü ve şık bir telefon almışsın. Kafana güncelleme desteğini falan takma ve zevkini çıkar. Hayırlı olsun.
s3 teki malzeme s4 le aynı. htc nin kamerası konusunda sıkıntı çekmessin biraz ısınma sorunu varmış tabi o da her zaman değil sistem zorlanınca.s4 deki arka kapağın plastik olması nedeniyle de ısı yayılmadan direk elini rahatsız edebilir onu da düşün.s4 aldığında neustan artıları kamera işlemci vs ama nexusda kamera sıkıntısı çekebilirsin zaten nexusun işlemcisi hala iyi bir işlemci ve her işin üstes,nden gelir rami de iyi. eğer kamera iyi olsun dersen işlemcisi en iyi olsun full hd olsun düz android olmasın dersen samsung al onun dışında çok fazla bir üstünlüğü yok.htc için de aynı şey kamera ve işlemci daha iyi. htc alırsan nexusa göre sesinden bayağı memnun kalırsın kamerada da memnun kalırsın işlemcisi de iyi alüminyum da kasa var.nexusa göre artıları bunlar.senin için bunlar önemliyse nexustan pişman olabilirsin. kamera 8 yeter düzz android severim lg den telefon alabilirim dersen nexus al.s3 teki malzeme kalitesi s4 te de aynı mı bir de htc one da s4 e rakip gösterdiler tasarımı çok hoş fakat kamera ve ısınma konusunda s4ten geri kaldıgını söylüyorlar onlarıda sıralamaya alırsak atıyorum s4 aldıgım da nexus4 yeterdi buna bu kadar para verdim dermiyim veya aynı sey htc one için dermiyim ?
Umarım öyledir fanboy değilsindir.Ben kesinlikle wp8e geçmeyeceğim demedim sadece biraz daha gelişmesi lazım istediğim gibi bir noktaya gelirse neden geçmiyim.Şu anda çok eksikleri var sadece stabil diye telefon almam.Akıllı telefonda en önemli şey bence 1-Market 2-Özelleştirme 3-Özgürlük bunlar wp8de de olursa düşünürüm neden olmasın.:laugh:sevket yazık sana ne diyim gerçekler acıdır inş yakın gelecekde bir WP8li telefon almazsın tükürdüğünü yalamak istemiyorsan Ben fan man değilim bende samsung galaxy s3 vardı sattım iphone 5 aldım onuda sattım xperia z aldım onuda sattm samsung galaxy s4 aldm onuda sattm htc one aldım onuda sattm ve Nokia lumia serisine geçtim şimdide Sony honami veya Lumia 1020 yi bekliyorum.
Hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş. peki hangi rengini aldın onu da yaz.Nexus 4 ile sp içinde tartışmasız nexus 4 diyorum.Sonylerin biraz daha yol alması lazım şimdi tek tek yazdırma eksilerini bana![]()
s3 teki malzeme s4 le aynı. htc nin kamerası konusunda sıkıntı çekmessin biraz ısınma sorunu varmış tabi o da her zaman değil sistem zorlanınca.s4 deki arka kapağın plastik olması nedeniyle de ısı yayılmadan direk elini rahatsız edebilir onu da düşün.s4 aldığında neustan artıları kamera işlemci vs ama nexusda kamera sıkıntısı çekebilirsin zaten nexusun işlemcisi hala iyi bir işlemci ve her işin üstes,nden gelir rami de iyi. eğer kamera iyi olsun dersen işlemcisi en iyi olsun full hd olsun düz android olmasın dersen samsung al onun dışında çok fazla bir üstünlüğü yok.htc için de aynı şey kamera ve işlemci daha iyi. htc alırsan nexusa göre sesinden bayağı memnun kalırsın kamerada da memnun kalırsın işlemcisi de iyi alüminyum da kasa var.nexusa göre artıları bunlar.senin için bunlar önemliyse nexustan pişman olabilirsin. kamera 8 yeter düzz android severim lg den telefon alabilirim dersen nexus al.
Umarım öyledir fanboy değilsindir.Ben kesinlikle wp8e geçmeyeceğim demedim sadece biraz daha gelişmesi lazım istediğim gibi bir noktaya gelirse neden geçmiyim.Şu anda çok eksikleri var sadece stabil diye telefon almam.Akıllı telefonda en önemli şey bence 1-Market 2-Özelleştirme 3-Özgürlük bunlar wp8de de olursa düşünürüm neden olmasın.:laugh:
teşekkür ederim fakat yarın kardeşime nexus 4 veya xperia sp alacağım hangisini önerirsin
Umarım öyledir fanboy değilsindir.Ben kesinlikle wp8e geçmeyeceğim demedim sadece biraz daha gelişmesi lazım istediğim gibi bir noktaya gelirse neden geçmiyim.Şu anda çok eksikleri var sadece stabil diye telefon almam.Akıllı telefonda en önemli şey bence 1-Market 2-Özelleştirme 3-Özgürlük bunlar wp8de de olursa düşünürüm neden olmasın.:laugh:
Akşam üzeri nexus 4 siparişi vermeyi gitmiştim ve dayanamadım htc one alıp geldimincelemelerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım fakat kardeşim için nexus 4 alacaktım adamlar sony xperia sp önerdiler onuda yarın gidip alacağız bunun için yorumunuz Sony xpria sp mi nexus 4 mü olurdu özellikle @sevket_19 @ahmetnazim @ConfickerBelasi ve önceki sayfadaki arkadaşlardan yorumlarınızı rica ediyorum