Nexus 4 mü, S3 mü, Xperia SP mi ? ? ? (kararsızlıktan öldüm !!!)

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus kullanıyorum baya bir süredir hiç kasma, donma, takılma yaşamadım yaşamam da bu gidişle :yes:
Tavsiye ederim tabi ki de "nexus stabilitedir" :yes:

birde müzik vs yuklemelerinizi nasıl yapıyorsunuz, otg kablosu yokmuş galiba

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır mikro usb kablosu geliyor tabi ki de. Otg dediğin başka :)

kusuruma bakma pek bilemem otg falan biraz okudum da yanlış anlamışım galiba :) lamerada makro modu var mı bir de kablosuz şarj olayı varmış o nasıl oluyor onu da bilmiyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nexus çok stabil ama kamerasına pek iyi demiyorlar s3 ün fiyatı iyi ama sanki milletin ortak malı gibi herkesde var ben olsam xperia sp alırdım bence çok hoş ve yeterli ama ön kamerası berbat ve ekran teknolojisi iyi değil yani şöyle diyim beynim s3 cebim nexus gönlüm xperia sp

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kusuruma bakma pek bilemem otg falan biraz okudum da yanlış anlamışım galiba :) lamerada makro modu var mı bir de kablosuz şarj olayı varmış o nasıl oluyor onu da bilmiyorum
makro modu denen şeye rastlamadım :)
kablosuz şarj olayı şöyle bir cihaz var bunu teknosa tarzı teknoloji marketlerden alıyorsun fiyatı da 40-50 tl gibi birşeydir, nexus u cihazın üzerine koyduğunda şarj alır daha yavaş şarj alır ama alır yani :) şarj eden cihazı da prize takıyorsun tabi ki :)

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus çok stabil ama kamerasına pek iyi demiyorlar s3 ün fiyatı iyi ama sanki milletin ortak malı gibi herkesde var ben olsam xperia sp alırdım bence çok hoş ve yeterli ama ön kamerası berbat ve ekran teknolojisi iyi değil yani şöyle diyim beynim s3 cebim nexus gönlüm xperia sp

kardeş o son cümle neydi öyle ya.sen durum benden de vahim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kablosuz şarj olayı şöyle bir cihaz var bunu teknosa tarzı teknoloji marketlerden alıyorsun fiyatı da 40-50 tl gibi birşeydir, nexus u cihazın üzerine koyduğunda şarj alır daha yavaş şarj alır ama alır yani :) şarj eden cihazı da prize takıyorsun tabi ki :)

nasıl yani ya hani bu wifiden alıyordu ediyordu şarj oluyordu kablo olmadan ;) e ne anladım o işten direkt şarj kablosunu taşımak daha mantıklı değil mi

arkadaşım çıkmam gerekiyor bir işim çıktı telefonu almama daha var nex4 kullanıcısı olarak biraz daha tecrübelerinden faydalanmam gerek :) teşekkür ederim iyi akşamlar

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam güzel ama ne bileyim hiç içime sinmiyor.peki bu telefonun çıkış tarihi ne zaman ben ekim diye duydum ama ekime kadar beklemeyeceğim.
Eylül ayı içerisinde satışa sunacak çıkınca gidip incele öle karar ver.Nexus sorunlu telefon s3 de kasıyor seçim senin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google Nexus 4 = Android'in hasıdır. İlk güncellemeler sana gelecek demektir. Nexus'tan şaşılmaz Android kullanacaksan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Lumia kullandım kardeşim hem de 920 ama hiç de memnun kalmadım. iPhone'uma geri döndüm. Sattım. Kesinlikle Nexus 4 al derim. S3'ün üstüne yeni model geldi ama Nexus 4 şu anda hala en iyi :) 1199 TL idi TeknoSA'da. 2GB Ram ile en başarılı olanı Nexus. Kullanan iki arkadaşım var ikisi de bayılıyor. Ki ben android sevmememe rağmen Nexus a sempati duyuyorum.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben nexus 4 ve s3 arasinda kalmistim ve garanti, aksesuar destegi, multimedya ozellikleri icin s3 aldim ve memnunum s3 al nede olsa 60 milyon satti destegi kesilmez ve de 5.0 alacak

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yanlış anlamada lumia kullananlar tek bir kötü yorumda bulunmuyor o senin kötü yorum aldığım dediklerin kullanmadan incelemeden araştırmadan yorum yapan arkadaşlar sana şunu söylüyorum lumia 925 8.5mm ve 133 gram kamerasında bulunana 6 lens ile dünyada ilk ve tektir kaliteli fotoğraf çeker ve ses sistemi iyidir metal kasa tasarımı beğeni topluyor eline aldığında ne kadar doğru bir karar verdiğini anlarsın gerekli tüm uygulamalar mevcut ve hızla gelişiyor katlıyor kendini Altı ay öncesine kadar, Windows Phone için indirilen toplam uygulama sayısı 1 milyar iken, son altı ayda bu rakam ikiye katlandı. Windows Phone yöneticileri, yeni işletim sisteminin 191 ülkeyeyayıldığının da altını çiziyorlar. Bu pazarlardan sağlanan gelirin de olağanüstü şekilde arttığını vurguluyorlar. Artan uygulama gelirleri ile beraber, daha çok sayıda geliştiricinin de Windows Phone için uygulama geliştirmeye başladığını anlatan Microsoft yöneticileriUygulama indirme hızındaki yüksek artış nedeniyle, önümüzdeki birkaç ay içinde 3 milyar indirme sayısına ulaşılacağı düşünülüyor.

lumia konusunda senin okumadığın araştırmadığın belli bol bol okumadan için kullanıcı konusunu atayım sana: http://forum.shiftdelete.net/nokia/332619-lumia'dan-seytan-gormus-gibi-kacin.html

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hasanistan44 makro moduna rastlamadım demişsin.kitaptaki yazıları çektiğinde net okunaklı oluyor mu? birde şu uzaktan şarj olayını pek anlamadım açıklayabilirmisin?

Eylül ayı içerisinde satışa sunacak çıkınca gidip incele öle karar ver.Nexus sorunlu telefon s3 de kasıyor seçim senin...

nexus ne açıdan sorunlu?

ben nexus 4 ve s3 arasinda kalmistim ve garanti, aksesuar destegi, multimedya ozellikleri icin s3 aldim ve memnunum s3 al nede olsa 60 milyon satti destegi kesilmez ve de 5.0 alacak

mantıken s3 kafama yatıyor ama kasmalar oluyormuş bir de çok sıradan geliyor görünüşü

@hasanistan44 makro moduna rastlamadım demişsin.kitaptaki yazıları çektiğinde net okunaklı oluyor mu? birde şu uzaktan şarj olayını pek anlamadım açıklayabilirmisin?

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saf android Nexus 4 incelemeden alma derim hayal kırıklığı olabilir senin için.git bir elektronik markete incele arayüz falan jan jan lı değildir bu yüzden fikrin değişebilir.16gb arttırılamayan hafıza da ayrı bir nötr durum.ama ben güncelleme peşindeyim diyorsan nexus her zaman yeni güncellemeyi ilk alır.sadedir,stabildir.
S3 1g ram yüzünden bence artık devre dışı kalıcak yavaş yavaş.S3 Android 5 güncellemesi alacak diye hâlâ piyasada yoksa bence modası çoktan geçti.LG Optimus G yide seçenekler arasına al bence cihaz çok güçlü ve şuan fiyatı 1200 lira küsürlerde iyi düşün...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
[video=youtube;3yzsb7ftiDw]http://www.youtube.com/watch?v=3yzsb7ftiDw[/video]

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saf android Nexus 4 incelemeden alma derim hayal kırıklığı olabilir senin için.git bir elektronik markete incele arayüz falan jan jan lı değildir bu yüzden fikrin değişebilir.16gb arttırılamayan hafıza da ayrı bir nötr durum.ama ben güncelleme peşindeyim diyorsan nexus her zaman yeni güncellemeyi ilk alır.sadedir,stabildir.
S3 1g ram yüzünden bence artık devre dışı kalıcak yavaş yavaş.S3 Android 5 güncellemesi alacak diye hâlâ piyasada yoksa bence modası çoktan geçti.LG Optimus G yide seçenekler arasına al bence cihaz çok güçlü ve şuan fiyatı 1200 lira küsürlerde iyi düşün...

lg daha önce hiç kullanmadım hiçte sıcak bakamıyorum marka olarak, birde lg de hatalar oldugunu söyleyen arkadaşlar var o yüzden karar lg konusunda kararsızım fakat nexus4 de saf android demişsin nasıl yani neden hayal kırıklığı olacak.birde güncelleme peşinde değilim ama anladığıma göre en güncel olan telefonlar daha geç yavaşlıyormuş kasıyormuş o açıdan güncelleme önemli diye düşünüyorum tabi benim anladığım doğruysa.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg daha önce hiç kullanmadım hiçte sıcak bakamıyorum marka olarak, birde lg de hatalar oldugunu söyleyen arkadaşlar var o yüzden karar lg konusunda kararsızım fakat nexus4 de saf android demişsin nasıl yani neden hayal kırıklığı olacak.birde güncelleme peşinde değilim ama anladığıma göre en güncel olan telefonlar daha geç yavaşlıyormuş kasıyormuş o açıdan güncelleme önemli diye düşünüyorum tabi benim anladığım doğruysa.

güncel telefonun az kasması gibi şeyler doğru.saf androidden kastım da şu ki;
saf android şekersiz çay gibidir.süslü değildir.arayüz geçişleri,pencere açılıp,kapanırken ki efektler falan Samsung,LG,HTC gibi estetik değil sadedir.özetle telefon makyajsız kadın gibi sade...
LG ile ilgili ortada dolaşan olumsuz yorumlar ile diğer tüm markalar hemen hemen muhattaptır.LG yazılım ekibini değiştirdikten sonra eski şikayetler söz konusu değil.Zaten LG rakipleri ile yarışmak için şikayete konu olan durumları minimize etmek zorunda.Git incele saydığın cihazları birde Optimus G yi incele öyle karar ver.SDN ekibinin Video incelemeleride sana fikir konusunda yardımcı olacaktır..

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda tam ters düşüncelerimiz seninle benim kullandığım ilk akıllı telefon "lg optimus 3d".Şöyle bişi söylim sana lgden sonra sony ve samsungta kullandım hemde üst modellerini birtek htc kullanmadım ama sanki hep bişiler eksik gibi geliyordu.Aslında çok güzel telefondu optimus 3d ram yeterli değildi bide bataryası çok düşüktü yoksa süperdi lg her yönden.En azından 1gb ram olsaydı şuan hala kullanıyor olurdum heralde.Ben optimus g alıcaktım kamera konusunda emin olamadığım için almadım malum xperia spnin kamerası vasat çıktı sonra alay konusu oldum 1250 verdim ama kamera berbat diye.Hep derler ya sony kalitesi ben deneyimledim ben de lg kalitesi diyorum.Optimus g pro 5" olsaydı mesela mutlaka onu alırdım.Sana tavsiyem optimus g al kamerası güzelmiş burda kullanan biri var rica ettim sağolsun kırmadı çektiği fotoğrafları attı gayet güzel çekiyor diğer özellikleri ve tasarımını kimse tartışmıyor bile emin olabilirsin.

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel telefonun az kasması gibi şeyler doğru.saf androidden kastım da şu ki;
saf android şekersiz çay gibidir.süslü değildir.arayüz geçişleri,pencere açılıp,kapanırken ki efektler falan Samsung,LG,HTC gibi estetik değil sadedir.özetle telefon makyajsız kadın gibi sade...
LG ile ilgili ortada dolaşan olumsuz yorumlar ile diğer tüm markalar hemen hemen muhattaptır.LG yazılım ekibini değiştirdikten sonra eski şikayetler söz konusu değil.Zaten LG rakipleri ile yarışmak için şikayete konu olan durumları minimize etmek zorunda.Git incele saydığın cihazları birde Optimus G yi incele öyle karar ver.SDN ekibinin Video incelemeleride sana fikir konusunda yardımcı olacaktır..

alırsam bu ilk android telefonum olacak.sanırsam ben o dediğinin farkına da varmam.nexus 4 veya g düşünüyorum galiba.yalnız g nin fiyatı teknosada 1500 tl eğer önümüzdeki haftaya kadar inerse onu alırım inmezse nexus gibi görünüyor

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
alırsam bu ilk android telefonum olacak.sanırsam ben o dediğinin farkına da varmam.nexus 4 veya g düşünüyorum galiba.yalnız g nin fiyatı teknosada 1500 tl eğer önümüzdeki haftaya kadar inerse onu alırım inmezse nexus gibi görünüyor
İstanbul bilişimde 1285 lira boşuna teknosayı bekleme derim :)

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia konusunda senin okumadığın araştırmadığın belli bol bol okumadan için kullanıcı konusunu atayım sana: http://forum.shiftdelete.net/nokia/332619-lumia'dan-seytan-gormus-gibi-kacin.html
Ne güldüm benim okumadığım araştırmadığım kullanmadığım telefon yk bu haberi okuyalı baya oldu yalan haber diye boşuna demiyorlar senin gibi koyunlarda dünyadan bi haber sağda solda yazılanlara inansın Ben l920 kullandım bu söylenenlerin hiçbirine rastlamadm artı lumia kullananların hic biri böyle sorunlardan bahsetmiyor hepside telefonlarından memnun sende alıp kullansaydın ne demek istediğimi anlardın ayrıca orda yazdıklarım verilerle ispatlanmış sen ne okuyorsun nede inceliyorsun nede kullanıyorsun at gözlüğünü takıp android kullanmaya devam et ne diyim senin gibiler 1-2 seneye kalmaz beğenmedikleri lumia serisine geçiş yapar.Yakında gdr3 güncellemesiyle çoğu firma 4 çekirdekli full hd wp lu telefon üreticek bunların başında:Nokia,Samsung,Htc,Lg,Huawei,Zte,Lenovo,Oppo,Hp,Asus vs...Bundan sonra hızla artan uygulama sayısıda katlanarak devam edicek.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne güldüm benim okumadığım araştırmadığım kullanmadığım telefon yk bu haberi okuyalı baya oldu yalan haber diye boşuna demiyorlar senin gibi koyunlarda dünyadan bi haber sağda solda yazılanlara inansın Ben l920 kullandım bu söylenenlerin hiçbirine rastlamadm artı lumia kullananların hic biri böyle sorunlardan bahsetmiyor hepside telefonlarından memnun sende alıp kullansaydın ne demek istediğimi anlardın ayrıca orda yazdıklarım verilerle ispatlanmış sen ne okuyorsun nede inceliyorsun nede kullanıyorsun at gözlüğünü takıp android kullanmaya devam et ne diyim senin gibiler 1-2 seneye kalmaz beğenmedikleri lumia serisine geçiş yapar.Yakında gdr3 güncellemesiyle çoğu firma 4 çekirdekli full hd wp lu telefon üreticek bunların başında:Nokia,Samsung,Htc,Lg,Huawei,Zte,Lenovo,Oppo,Hp,Asus vs...Bundan sonra hızla artan uygulama sayısıda katlanarak devam edicek.
Dikkat ediyorum bu forumda en çok sen seviyorsun wp8i.Ben merak ediyorum aslında bu platformu çünkü farklı olmak bnm karakterim herkes android kullanırken seneye bende geçebilirim wp8e.Senden bir isteğim var ama kullandığın telefonun ana ekranı başta olmak üzere menüleri kamera arayüzü ile ilgili resimlerini çekip paylaşabilirmisin burda.Özel olmayan sadece genel fotoğraflar olsun.lumia 920 kullanıyorsun sanırım başka hangi telefonları kullandın onları da yazarsan iyi olur.

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dikkat ediyorum bu forumda en çok sen seviyorsun wp8i.Ben merak ediyorum aslında bu platformu çünkü farklı olmak bnm karakterim herkes android kullanırken seneye bende geçebilirim wp8e.Senden bir isteğim var ama kullandığın telefonun ana ekranı başta olmak üzere menüleri kamera arayüzü ile ilgili resimlerini çekip paylaşabilirmisin burda.Özel olmayan sadece genel fotoğraflar olsun.lumia 920 kullanıyorsun sanırım başka hangi telefonları kullandın onları da yazarsan iyi olur.
Hemen hemen hepsini kullandım Xperia z,htc one ,Samsung s4,iphone 5,Nokia Lumia serileri...şimdi müsait değilim foto atmaya burayı incele hem foto çekimleri hem videolar hemde ekran görüntüleri var:http://www.windowsphoneturkiye.info/galeri/

nexus 4 e gelen güncellemeler opt g ye de gelir mi? şimdi karar verdim opt g aldım diyelim bi müddet sonra hız konusunda nexusdan geri kalır mı?
Bence lg daha tam oturmadı türkiye için pek destek vermiyor cihazları geç geliyor güncelleme ve servis desteği yeterli değil.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 e gelen güncellemeler opt g ye de gelir mi? şimdi karar verdim opt g aldım diyelim bi müddet sonra hız konusunda nexusdan geri kalır mı?
Android sistemi pcye benzetirim hep kullanmasını bilmezsen performansı düşer.Güncelleme konusuna gelince orası belli olmaz samsung note IIye 5.0 verecek diyor herkes ben açıkçası güvenmiyorum adamlar vazgeçtik vermiyoruz dese ne diyebilirsin.Sadece nexusların güncelleme alacağı garanti diğerlerini kimse bilemez.

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android sistemi pcye benzetirim hep kullanmasını bilmezsen performansı düşer.Güncelleme konusuna gelince orası belli olmaz samsung note IIye 5.0 verecek diyor herkes ben açıkçası güvenmiyorum adamlar vazgeçtik vermiyoruz dese ne diyebilirsin.Sadece nexusların güncelleme alacağı garanti diğerlerini kimse bilemez.

nexus 4 ve opt g nin dışında bu ikisinden daha iyi diyebileceğin model ne ?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 ve opt g nin dışında bu ikisinden daha iyi diyebileceğin model ne ?
Şimdi bana göre gidersen telefon alamazsın öncelikle onu söylim :)Ben htc one beğendim ancak pili çıkarılamıyor ayrıca kamerası çok iyi değilmiş onu eledim s4 beğendim ama o home tuşu ve kasanın ucuz çin malı gibi durması ve çok ısınması yüzünden onu da eledim optimus g pro beğendim herşeyi güzel dedim ilk defa ama sonra düşündüm 5.5" note llyi taşıma sıkıntısı yüzünden satmıştım sonyleri genel olrak beğeniyorum gittim aldım kullandım ama sonylerden çok pis soğudum wi-fi kalitesi kötü ekranı kötü o sanal tuşlar iğrenç vs vs. nexusları da almam sanal tuşlar yüzünden nokia lumia 1020 hoşuma gitti ama marketi konusunda tereddütlerim vardı ayrıca daha önce nokia aldığım için baya bir alay konusu olmuştum.Kısacası benim istediğim telefon 4,7 en fazla 5 inç büyüklüğünde olsun, tasarımı oval olsun samsunglar gibi, kapasitif tuşları htc butterfly gibi,malzemesi ön cam gorilla glass 3 arkası lg optimus 3d gibi, yazılımı lgnin yeni optimus arayüzü, ekranı hd yada full hd olabilir çok önemli değil nokianın ekranları daha canlı ve güzel, müziği htc one gibi kaliteli,incelik çok önemli değil 9mm olsa bile yeterli,işlemcisi s600 veya s800 1.7ghz 4 çekirdek yeter, 1.5 yada 2gb ram olsun yeter, grafik sürücü adreno 330,dahili hafızası 32gb hafıza kartı almasa da olur,kamerası 12mp n8 gibi kalitesi olsun yeterli,bataryası 2800 mah ve özellikle çıkarılabilir batarya olması gerekir, led bildirim ışığı kesinlikle olmalı,birde japonlar sıvı soğutmalı ısınmayan telefon yapmış onu göz önüne alırsak aynı sistem bunda da olsun,bluetooth 4.0 dlna ac destekli wifi vs vs. hepsi olsun(nfc olmasada olur)yazılım sürümü de android 4.3 olursa tadından yenmez :)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu(nexus 4) ilk eline alırsın fark edemezsin ama daha sonra bir arkadaşında diğer cihazlardan birini görürsün alırsın kurcalarsın için gider belkide gitmez.
LG G nin fiyatı İstanbul Bilişimde 1280 civarı birşeydi.Ve LG Türkiye garantili yani paralel ithalat değil.İstanbul Bilişim Samsung cihazları kendi garanti ediyor ama LG de durum farklı güvenebilirsin.Sorun yok.

Şimdi bana göre gidersen telefon alamazsın öncelikle onu söylim :)Ben htc one beğendim ancak pili çıkarılamıyor ayrıca kamerası çok iyi değilmiş onu eledim s4 beğendim ama o home tuşu ve kasanın ucuz çin malı gibi durması ve çok ısınması yüzünden onu da eledim optimus g pro beğendim herşeyi güzel dedim ilk defa ama sonra düşündüm 5.5" note llyi taşıma sıkıntısı yüzünden satmıştım sonyleri genel olrak beğeniyorum gittim aldım kullandım ama sonylerden çok pis soğudum wi-fi kalitesi kötü ekranı kötü o sanal tuşlar iğrenç vs vs. nexusları da almam sanal tuşlar yüzünden nokia lumia 1020 hoşuma gitti ama marketi konusunda tereddütlerim vardı ayrıca daha önce nokia aldığım için baya bir alay konusu olmuştum.Kısacası benim istediğim telefon 4,7 en fazla 5 inç büyüklüğünde olsun, tasarımı oval olsun samsunglar gibi, kapasitif tuşları htc butterfly gibi,malzemesi ön cam gorilla glass 3 arkası lg optimus 3d gibi, yazılımı lgnin yeni optimus arayüzü, ekranı hd yada full hd olabilir çok önemli değil nokianın ekranları daha canlı ve güzel, müziği htc one gibi kaliteli,incelik çok önemli değil 9mm olsa bile yeterli,işlemcisi s600 veya s800 1.7ghz 4 çekirdek yeter, 1.5 yada 2gb ram olsun yeter, grafik sürücü adreno 330,dahili hafızası 32gb hafıza kartı almasa da olur,kamerası 12mp n8 gibi kalitesi olsun yeterli,bataryası 2800 mah ve özellikle çıkarılabilir batarya olması gerekir, led bildirim ışığı kesinlikle olmalı,birde japonlar sıvı soğutmalı ısınmayan telefon yapmış onu göz önüne alırsak aynı sistem bunda da olsun,bluetooth 4.0 dlna ac destekli wifi vs vs. hepsi olsun(nfc olmasada olur)yazılım sürümü de android 4.3 olursa tadından yenmez :)
toplama pc den sonra toplama android de olur sana kalırsa.LG Optimus G bataryası sabit olmasa ve 2800 mah olsa biraz da kasası oval olsa işte hayalinde ki telefona en yakın cihaz:) ama senin işin zor.Sen çin e git orda bulursun ancak aradığını.

vetman9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok açıklayıcı bir cevap olmuş :D g proya baktım çok hoşuma gitti ama çok büyük birde şimdi güzel güncelleme gelmezse nexus4 ten yavas kalacak(tabi bu benim düşüncem ne kadar doğru bilmiyorum ), g yi düşündüğüm zaman o da çok hoşuma gidiyor yine güncelleme konusuna takılıyorum.eğer nexus4 ün bataryası daha uzun ve kamerası daha iyi olsa
onu, g ve g pro nun ileride güncelleme gelmemesiyle yavaslamasını düşünmesem direk onlardan birini alırım ama çok kararsızım.akşam üzeri teknosaya gidip g ve g pro ya bakacağım.1 hafta düşünüp haftaya gözümü kapatcğm hangisi denk gelirse onu alacağım başka turlü karar veremeyeceğim galiba :D