adamjohnson
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba, ben bu parçaların etrafında bir rezil isim olması için kullanılır. Geri gün içinde, 2010-2011 dolaylarında, müzik forum trol gruplar gruplar hakim oldu. Sık sık onlar umursamadı müzik konuları trol ve onlarla uyumlu düşmedi herkesi dışarı iterek, sadece kendi müzik kendi kişisel playhouse olarak müzik forumu tedavi olur forumun düzenli. Hatta onları o spam yer trolling ve çalışmasına izin istiyorum mods bir çift vardı. Bu kötü oldu. Onlarla aynı fikirde ve bok onları dışarı çağırmak için rezil oldu. Müzik Forum savaşın içine patlak verdi. O benim adı ile trol hesapları yapılan trol regs forum ve beni troll. Bu birkaç yıl için gitti.
Nihayet 2011 başlarında, yaklaşık 5 yıl önce, başka bir müzik forumu keşfetti. İçinde benim müzik çıkarları sonra trol regs burada bir bütün farklı bir düzeyde olduğunu fark etti. Müziğim ilgi gerçekten orada aldı ve yeni zirvelere alındı. Sadece ben değil, birçok şaşırtıcı bantları keşfetti ama aynı zamanda ses kalitesi büyük bir bilgi kazanmış ve gerçekten iyi ses kalitesini takdir öğrendim. Bu şaşırtıcı ve en iyi seçim yaptım olabilirdi.
Eğer herhangi bir müzik hakkında çok tutkulu ve o bilginizi ve ilgi genişletmek istiyorsanız, ben son derece sen katılmak öneririz.
Nihayet 2011 başlarında, yaklaşık 5 yıl önce, başka bir müzik forumu keşfetti. İçinde benim müzik çıkarları sonra trol regs burada bir bütün farklı bir düzeyde olduğunu fark etti. Müziğim ilgi gerçekten orada aldı ve yeni zirvelere alındı. Sadece ben değil, birçok şaşırtıcı bantları keşfetti ama aynı zamanda ses kalitesi büyük bir bilgi kazanmış ve gerçekten iyi ses kalitesini takdir öğrendim. Bu şaşırtıcı ve en iyi seçim yaptım olabilirdi.
Eğer herhangi bir müzik hakkında çok tutkulu ve o bilginizi ve ilgi genişletmek istiyorsanız, ben son derece sen katılmak öneririz.