Network'tan anlayan

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımdan ağlardan bir modem buldum ZyxEL NBG-417N bağlandım yanlız modemin ayarları yapılmamış böyle bir ekran veriyor işte görüldüğü gibi. Burada 8 basamaklı rakam diyor. Bulunması kolay ama tek tek girecek halim yok tabikide. Farklı bir programla bunu kırabilirmiyim ? Yardımlarınızı esirgemeyin...

adssz.png

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benim soruma çözüm bulacak kişi arıyorum isterse paçavra olsun bana yardımcı olsunda.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bulması kolay madem niye soruyorsun :D neyse bu wps denilen yöntem bağlanabilmen için ya pini bilmen lazım ya da modemin üzerindeki wps tuşuna basarak otomatik olarak bağlanabilirsin.

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben anlatamadım. bu modem binamda kime ait onu bilmiyorum , pin falan onuda bilmiyorum. Bunu programlar aracılığı ile kırmak mümkünse bana yardımcı ol

Reaksiyon puanı
189
Bunun içn brute force yapan yazılım yazilabilir ama belli bir denemeden sonra cihaz iletişimi güvenlik için koparacaktir. O yüzden bu aşamada brute force ile gecmek sıkıntılı olur. Linux üzerinden hack toollari ile şifreyi sinyallerden dump etmekten başka sansin yok gibi görünüyor.

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağlardan kuruluma gelmeden önce özelliklerine baktım.
Mac adresi
Seri numarası
ve Benzersiz tanıtıcı.
numaraları yanda yazıyor

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
senin nerede olduğunu bilmediğin modemin bizim mi bilmemizi istiyorsun :D şaka bi yana programla kıramazsın wps pinleri sadece sayılardan oluşur sen başla şimdi den 00000001-999999999 arası rakamları girmeye :D hem ne demiş atalarımız azimle ...ıçan taşı delermiş sende azmedersen sen de bulabilirsin bu pini :D

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısacası bu işi yapmayı bilen varsa video çekip göstersin bi zahmet yardımcı olmuş olur.

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş komik olduğunu sanıyor
Kardeşim burda amacımız başkalarının internetini kullanmak değil , benim kendi internetim var zaten ayda 60 lira ödüyorum sadece böyle bişey mümkünmü onu öğrenmek istiyorum ve denemek istiyorum.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Evet böyle birşey mümkün sevgili Cem. Backtrack linux, google da yaz, ara, bul, madem niyetlisin hevesini kırmayalım. Bu distroda bayağı bir program mevcut. Biraz ingilizce ile işin içinden çıkarsın. Sanırım Türkçe forumlarda da bilgi var. Google bir pencere gibi, istediğin bilgiyi orada bulabilirsin. Yeter ki baktığı zaman görebilsin insanoğlu.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
terbiyesizliğin luzumu yok . arkadaş kibarca sana yapmak istediğin şeyin yanlış bir şey olduğunu söylemiş.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
madem internetin var nediye fakir fukarının modemine girmeye calışıyor o senin aradığını bulamazsın ve beceremesiz ama ben seni bulurum ozaman sana gösterim nasıl girildiğini terbiyesizleşme herlade bu da chat sitelerinden gezinen ben hackerim herşeyim yaparım modemlere girim millete hava atım sonra buraya gelib başkasından yardım isteyenlerden burası senin o bilgiğin hack siteleri değil bu forum insanlara doğru bilgi paylaşan bir forum dur ben burda sucu bu arkadaşa yorum yazan ve nasıl yapılacağını yönlendirmeye calışan arkadaşlarda sucu buluyorum bu tür isteklere bir yorum yazılmaması gerek moderatör arkadaşlarmız da bu tür istekleri forumda yayınlamaması lazım ondan sonra sanal alem de SDN adı hack istek forum diye gezmesin

biri google amcaya modem şifri kırma yazdığında cıkan sitelerin arasında SDN yi görmek istememden dolayı bu eleştiriyi yapıyorum varsa yanlış yazdığım bir bölüm REDFOKS arkadaşımız cezamı kesin ben sdn bu tür şeyleri istemediğim den dolayı yazıyorum

ha bu konuyu paylaşan arkadaşa da önerim boşver sen böyle şeyleri başın yanar zamanın da bende senin gibi toy ken meraklıydım ama başım ağrıdı

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

sanırım arkadaşın haydar dümenle arası cok iyi tavsiye etiği icin :)

Reaksiyon puanı
2,148
sen onun kadar yurtdışında büyüseydin bu kadar konuşamazdın

uzatma

Brucelee1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WPS pinini bulman çok zor , o arkadaş haklı o brute force sayesinde bulabilirsin. Youtubede klipleri var ordan izle benimde yardımım bu kadar.
İt help bu arada nasıl bulacakmışsın bi anlatsana :D bizde öğrenmiş oluruz :)

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim forum kurallarını oku diyorsun , adam beni tehtid ediyor burda ban yesem ne yazar yemesem ne yazar sanki çokta tın BruceLee sağol bu arada.