Nette Gezerken Reklam Çıkıyor

umut41can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar nete giriyorum durup dururken yan sekme olarak reklamlar çıkıyo hadi internet siteesinden desem hyr yotube facebook hatta google de olsam bile çıkıyo bu reklamlar deliricem ama sayfada çıkmıyo yan sekme olarak açılıyo nedir çözümü?

umut41can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onun benzeri siteler çıkıyo reklam oluyo genellikle :D dediğin yere baktım ordaki herşeyi denemiştim zaten bi sonuca ulaşamadım gene aynı

umut41can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse bilmiyomu ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

denetim masasına açtığımda pc de sadece yandex açık olmasına rağmen 1 şey açık gösteriyodu onu kapattım sonra ccleanerdan başlangıçta açılan uygulamalara baktım aynı şeyi ordadda gördüm ve başlangıçta başlamasını iptal ettim ve aynı ada benzer 1 dosya daha vardı onuda iptal ettim işallah bidaha gelmez adı gmsd mi neydi :D

subita

Asistan
Reaksiyon puanı
2
linke gir uygula yoksa yeniden geri gelebilir...

umut41can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birdaha gelirse yaparım karıştırmıyom boşa :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş orda gmsd diye sildiğim dosyanın ismini aradım sonra bi şey buldu bi dosya konumu onu kopyalayım oraya gittim bi prog. vardı onu sildim işallah gerekli bişeyi silmemişimdir :D

leventsonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu tür sorunlar için size benim de kullandığım Adwcleaner ve Malwarebytes Anti-Malware programlarını öneriyorum.Bu iki program ile tarama yaparsanız sorununuz çok büyük bir ihtimalle çözülecektir

ByTETTAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maxthon Cloud Browser kullan sıfır sıkıntı ne reklam ne virüs bütün reklamları engeller.. Suanda bende kullanıyorum şuana kadar kullandığım en iyi tarayıcılardan bir tanesi diyebilirim.