Var telefon numarasını yaz alalım grubaNetflix'e ortak arayan var mı ?
https://help.netflix.com/tr Buradan öğrenebilirsiniz.Bu tarz üyelikleri ne zaman yasaklayacak acaba Netflix ?
VarNetflix'e ortak arayan var mı ?
Merhaba ben girmek istiyorum ama nasıl oluyo bilgi alabilirmiyimmustafa.takk1@gmail.com
1 kişilik yer var geri dönüş yaparsanız çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var
mustafa.takk1@gmail.com
1 kişilik yer var geri dönüş yaparsanız çok iyi olur.
Lütfen epostama yazın daha rahat konuşabilirizMerhaba ben girmek istiyorum ama nasıl oluyo bilgi alabilirmiyim
4 farklı cihazdan giriş yapabilirsiniz yani 1 kişi üye olur 4 farklı kullanıcı izleyebilir herkes için 4 farklı profil şablonu olur.4 farklı cihazdan girilebilir denmesinin mantığı ne peki, biliyorsanız bilgilendirebilir misiniz?
Full hd icin yer arayan varsa bana ulasablirmiPM alabilir miyim, ücret vs.
Ultra hd ise benide alirmisiniz ?Merhaba herkese Netflix ortaklığı için 1 kişi arıyoruz,şu anda 3 kişiyiz. Her ay düzenli olarak 10 TL havale karşılığında gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen lütfen geri dönüş yapsın.
mustafa.takk1@gmail.com
05324155566Full hd icin yer arayan varsa bana ulasablirmi
Ultra hd ise benide alirmisiniz ?
05324155566 ulasim saglarmisiniz acaba yer var ise4k üyeliğim var ortak olmak isteyen var mi?
05324155566Full hd icin yer arayan varsa bana ulasablirmi
Ultra hd ise benide alirmisiniz ?
05324155566 donus saglarsaniz sevinirimMerhaba herkese Netflix ortaklığı için 1 kişi arıyoruz,şu anda 3 kişiyiz. Her ay düzenli olarak 10 TL havale karşılığında gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen lütfen geri dönüş yapsın.
mustafa.takk1@gmail.com
05324155566 donus yaparmisinizMerhaba ben girmek istiyorum ama nasıl oluyo bilgi alabilirmiyim
Merhaba ben girmek istiyorum ama nasıl oluyo bilgi alabilirmiyim
05324155566 varmi yerinizarkadaşlar 4 ekranlık netflix aldım 4k (uhd) ortak olmak isteyen olursa(3 kişiye kadar) mesaj atabilir. Kişibaşı aylık 10 tl düşüyor.
05324155566 yer varsa donus yaparmisinizPM alabilir miyim, ücret vs.
05324155566 beni eklermisinizyer mevcut. mesaj kutunuza bakabilirsiniz.
05324155566 benide eklermisiniz ?Arkadaşlar üç kişi olduk isterseniz biz bir grup başlatalım. Daha sonra gelmek isteyen olursa dördüncüyü yanımıza alırız.
Telefon numarası yazmayı unutmuşum 05054001131Arkadaşlar, benimde ekleyebilirsiniz. Ücret konusunda sıkıntı olmaz herayin 15 i uyarmaya gerek kalmadan hesaba gönderirim.
Hala yer varmi530 954 11 17 netflix için 1 kişilik yer mevcuttur yaklaşık 2 yıldır kesintisiz grup.
Whattsap üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Ödemeler aylık eft ile yapılabilir.