mrb.4K üyelik ise ben katılmak isterimNetflix uhd alımı yaptım 7.5 lira aylık ödeme ile arkadaşlar arıyorum.
mrb.4K üyelik ise ben katılmak isterimNetflix uhd alımı yaptım 7.5 lira aylık ödeme ile arkadaşlar arıyorum.
alperen26 nickli arkadaşımız grubumuza katıldı 2 kişilik daha yerimiz var. fiyat aylık 7.5tlmrb.4K üyelik ise ben katılmak isterim
Bende ortak olmak isterimdavidoffplt nickli arkadaşımız grubumuza katıldı 1 kişilik daha yerimiz var. fiyat aylık 7.5tl
Bende ortak olmak isterim
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ben de ortak olabilirim.Pm atıldı
Ortak arayan varsa benide alırmısınız
Zamunda ve torrentmafya gibi birçok torrent sitesinde netflix ve daha fazla içeriğe sahip dizi ve filmler bulunmakta 1080p yi geç joker filmini 4k izlemiştim yapmanız gereken telefon veya pc vlc medya uygulamasını indirerek altyazı eklemek.Dil konusunda sıkıntı yaşamasam zaten onları tercih ederdim onlardan haberim var fakat alt yazı konusu sıkıntı oluyor.
irçok torrent sitesinde netflix ve daha fazla içeriğe sahip dizi ve filmler bulunmakta 1080p yi geç joker filmini 4k izlemiştim yapmanız gereken telefon veya pc vlc medya uygulamasını indirerek altyazı eklemek.
Altyazıyı bulmak için de film adı + türkçe altyazı indir yazdığınızda yüzde 99 istediğiniz film veya dizinin altyazısını bulacaksınız