Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.
Normalleştirmeye çalışıyorlar, insanların gözüne gözüne sokuyorlar başla açıklaması yok. Gereksiz bir şey...
Sadece Netflix değil ama en göze çarpanı da o olabilir. Normalmiş gibi anlatıyorlar. Algı operasyonu tamamen.Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.
Zaur bunun başka yöntemi mi yok, bak avm de çalıştım bir anne baba 2-4 yaş arası oğluna toka takmış avm ye girdiler buna benzer başka şeylerde gördüm, şaşırdım bunlar nasıl anne baba.İnsan sayı 8 milyarı geçti bile daha ne yapsınlar?
Thanos gibi sil baştan yapmaktansa bari kendi rızaları ile soylarını tüketsiner.
Vallaha alırsam squid game ve wednesday için alırım başkada almam aslında dediğim dizi Menendez kardeşler monsters dizisi gerçekten alınma bir dizi anne babasını öldürmüş kardeşlerin dizisi ama diziyi çok saptırmışlar 3. Bölümün sonunda bıraktım, başka kaynaktan izlemek lazım discovery channel gibi, çokta önemli birşey değil gerçi, hikaye gerçek olduğu üzücü geldiği için ne olduğuna bakayım dedim.çünkü gayler artsın istiyorlar, normalleştiriyorlar, bos yere duyar kasıyorlar, bir tane gay dizisi olsa okey dicem ama yok hepsinde var, kadınları erkeklestirmeye erkekleri kadınlastırmaya calısıyorlar amac ne ben de anlamadım aslında , eger öyle olursa ne kazanacaklar , biri açıklasın lütfen ayrıca netflix almayın dizi sitelerinde her yerde var zaten aynı diziler. aynı gün çıkmaz ertesi gün çıkar yani.
Tüm dünyaya zarar veriyor insanoğlu önce kendine havaya toprağa doğaya suya hayvanlara herşeye.Bu durum şuna benziyor. Vücutda zaten kanser hücreleri var ama anormal derecede çoğaldıkça onu mahvetmeye çalışıyoruz.
Bilmem dünya hangi vücutun içinde ama dünyaya zarar verdiğimiz apaçık ortada.