Soru Netflix neden dizilerin içine lgbt serpiştiriyor

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,648
Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,222
Normalleştirmeye çalışıyorlar, insanların gözüne gözüne sokuyorlar başla açıklaması yok. Gereksiz bir şey...

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,229
Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.
Sadece Netflix değil ama en göze çarpanı da o olabilir. Normalmiş gibi anlatıyorlar. Algı operasyonu tamamen.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,327
İnsan sayı 8 milyarı geçti bile daha ne yapsınlar? :D
Thanos gibi sil baştan yapmaktansa bari kendi rızaları ile soylarını tüketsiner.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
çünkü gayler artsın istiyorlar, normalleştiriyorlar, bos yere duyar kasıyorlar, bir tane gay dizisi olsa okey dicem ama yok hepsinde var, kadınları erkeklestirmeye erkekleri kadınlastırmaya calısıyorlar amac ne ben de anlamadım aslında , eger öyle olursa ne kazanacaklar , biri açıklasın lütfen ayrıca netflix almayın dizi sitelerinde her yerde var zaten aynı diziler. aynı gün çıkmaz ertesi gün çıkar yani.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,327
Bu durum şuna benziyor. Vücutda zaten kanser hücreleri var ama anormal derecede çoğaldıkça onu mahvetmeye çalışıyoruz.

Bilmem dünya hangi vücutun içinde ama dünyaya zarar verdiğimiz apaçık ortada.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,648
İnsan sayı 8 milyarı geçti bile daha ne yapsınlar? :D
Thanos gibi sil baştan yapmaktansa bari kendi rızaları ile soylarını tüketsiner.
Zaur bunun başka yöntemi mi yok, bak avm de çalıştım bir anne baba 2-4 yaş arası oğluna toka takmış avm ye girdiler buna benzer başka şeylerde gördüm, şaşırdım bunlar nasıl anne baba.

Ben bu işin sonunda ne olacağını merak ediyorum ama etmekte istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü gayler artsın istiyorlar, normalleştiriyorlar, bos yere duyar kasıyorlar, bir tane gay dizisi olsa okey dicem ama yok hepsinde var, kadınları erkeklestirmeye erkekleri kadınlastırmaya calısıyorlar amac ne ben de anlamadım aslında , eger öyle olursa ne kazanacaklar , biri açıklasın lütfen ayrıca netflix almayın dizi sitelerinde her yerde var zaten aynı diziler. aynı gün çıkmaz ertesi gün çıkar yani.
Vallaha alırsam squid game ve wednesday için alırım başkada almam aslında dediğim dizi Menendez kardeşler monsters dizisi gerçekten alınma bir dizi anne babasını öldürmüş kardeşlerin dizisi ama diziyi çok saptırmışlar 3. Bölümün sonunda bıraktım, başka kaynaktan izlemek lazım discovery channel gibi, çokta önemli birşey değil gerçi, hikaye gerçek olduğu üzücü geldiği için ne olduğuna bakayım dedim.

Bunun üreme olmaması için olduğunu sanmıyorum başka bir amaç var burada, yalnız tüm dünyanın 1900-2000 arası zaman dilimindeki hemen hemen tüm ırklarına bakıyorum eski insanlar şimdikinden çok farklı erkeği erkek kadını kadın giyinimleri çok şık klas klasik ağır, konuşmaları zerafet.

Lanet bir dönemde yaşıyoruz ve iyice lanetleşecek bundan 20-30 sene sonra çok kötü şeyler olacak dünyada.

Yaşım 36 daha evli değilim mevcut kız arkadaşım var ama şuan ara verdik belirli olmayan bir zaman için, Allahın izniyle bir araya gelirsek geldiğimizde ve evlendiğimizde çocuk yapmayı düşünmüyorum böyle dünyaya çocuk mu getirilir 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durum şuna benziyor. Vücutda zaten kanser hücreleri var ama anormal derecede çoğaldıkça onu mahvetmeye çalışıyoruz.

Bilmem dünya hangi vücutun içinde ama dünyaya zarar verdiğimiz apaçık ortada.
Tüm dünyaya zarar veriyor insanoğlu önce kendine havaya toprağa doğaya suya hayvanlara herşeye.

Yemin ederim o okuduğumuz helak edilmiş sapkın kavimler bile bu kadar değildi bence.

Son düzenleme: