Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen gına geliyor ama adamların politikası sanırım bu ayrımcılık yapmadan her tür insanı konu alıyor.
Amazon'da kaliteli diziler var, BluTV de güzel ama içeriği kıt zaten başka da yok.
Netflix bir kişi mi ki eşcinsel olsun? Dizi içeriklerinde eşcinsellik var diyelim. İzler izlemez tercihini mi değiştireceksin? 2020 yılında garip şeyler tartışılıyor ne diyeyim.
Netflixte çok fazla mevcut, hiç haz etmem tiksinirim. Ama banane izleyen izlesin herkesin hayatı kendine, ben yine netflix kullanmaya devam ediyorum. Herkes kendi işine baksa ne güzel olur
Eşcinselliği bilemem ama cinsellik çok fazla var ve çok ön planda tutuluyor. Netflix te olan neredeyse 100 dizi/filmin 70-80 tanesi öyle. Witcher'ı bile mehvetmişler.
Netflix bir marka, bir şirkete bağlı, haliyle bir cinsiyeti yok.
Paralı bir platform bu, insanlar para veriyor buradaki içerikleri izlemek için.
Beğenmiyorsan para vermez, giriş yapmaz, izlemezsin.
Para verip giriş yapıp buradaki içerikler için şikayet etmenin mantığı yok.
Sonra devlet yöneticileri görüp "benim halkım neye para verip veremeyeceğini bilmiyor, ben bunu denetleyeyim/yasaklayayım" diyorlar. 3 kuruşluk keyfimiz var onu da yasaklatmayın. Beğenmiyorsanız, size göre değilse, para vermeyin izlemeyin çevrenize önermeyin, izleyenin keyfini kaçırmayın.