NET4'ten NETLİMİTSİZ'e...

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
19 eylül'de net4 işyerim başlangıç'tan netlimitsiz işyerim başlangıç paketi'ne geçtim.

Bu dönemki faturada ücretlendirme NET4 paketi üzerinden mi yapılacak? yani 4 GB'ı aştığımda kota aşım ücreti öder miyim?

Bir de Tarife değiştirme ücreti tahminen ne kadar olur?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tarife değişikliğine para alınmıyor ama tarifeni 19 eylülde değilde ay sonuna doğru yapsaydın daha iyi olurdu...

Bu durumda her ihtimale karşı ay sonuna kadar kotayı aşmamaya dikkat et çünkü zaten 10 günlük bi süre kaldı ay sonuna o yüzden Net4 tarifesinden faturalanırsın...

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarife değişikliğine para alınmıyor ama tarifeni 19 eylülde değilde ay sonuna doğru yapsaydın daha iyi olurdu...

Bu durumda her ihtimale karşı ay sonuna kadar kotayı aşmamaya dikkat et çünkü zaten 10 günlük bi süre kaldı ay sonuna o yüzden Net4 tarifesinden faturalanırsın...

para alınmadığına emin misiniz? faturanın arkasında tarife değişim ücreti (+) ve (-) gibi bi şey yazıyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
para alınmadığına emin misiniz? faturanın arkasında tarife değişim ücreti (+) ve (-) gibi bi şey yazıyor.
Yok ben online işlem merkezinden tarifemi değiştirince fazladan bi ücret ödemiyorum eskiden alınıyordu 20tl gibi bi ücret ama şimdi alınmıyor...

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ben online işlem merkezinden tarifemi değiştirince fazladan bi ücret ödemiyorum eskiden alınıyordu 20tl gibi bi ücret ama şimdi alınmıyor...
tamam o zaman. ben de online işlem'den yapmıştım. Ama hala aklım ilk soruda faturalandırma nasıl olacak?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
tamam o zaman. ben de online işlem'den yapmıştım. Ama hala aklım ilk soruda faturalandırma nasıl olacak?
Ama bak şimdi ay bitiyor eylülün bugün 20 si sen illaki bu ay net4 tarifesinden faturalandırılacaksın... O yüzden 10 gün sabırlı olmak lazım işte bu durumlarda ay sonunda tarife değişikliği yaparsanız sorun yaşamazsınız...

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sağol. 10 gün bekliyim o zaman

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ttnet ten uzak durun hizmeti o kadar kötü ki.20 gün sinyal alamadım hergün aradım arıza kaydı aldılar.hiç bi zaman geri dönmediler.en sonunda smile geçtim.

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ttnet ayın birinde faturayı kesiyor yani bu ayın faturasını kullanmadan ödüyorsun sabırlı olup son gün değiştirmek daha karlı

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benim bildiğim kadarıyla ay sonuna kadar eski tarifen devam ediyor. Yeni ay ile birlikte yeni tarifeye geçmiş oluyorsun.

minTOKS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet yalın interneti kullanan var mı? Yalın internetten dolayı ekstra ne kadar ödüyor sunuz?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
ttnet yalın interneti kullanan var mı? Yalın internetten dolayı ekstra ne kadar ödüyor sunuz?
Şu anda kampanyalı fiyatı budur...12 ay taahhüt vererek...

[TABLE="class: standart-orange"]
[TR]
[TD="class: td-first, colspan: 2"]Tarife Paketleri[/TD]
[TD="class: td-repeat"]Bağlantı Hızı[/TD]
[TD="class: td-repeat"]Aylık Kullanım
Kotası
[/TD]
[TD="class: td-last, colspan: 2"]İnternet Paketleri
Kampanya Tarifesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-top, colspan: 6"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-border"][/TD]
[TD] Yalın İnternet NET6[/TD]
[TD] 8 Mbps'ye kadar[/TD]
[TD] 6 GB[/TD]
[TD] 39,99 TL x 12 ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yalın İnternet NETLİMİTSİZ[/TD]
[TD] 8 Mbps'ye kadar[/TD]
[TD]
Limitsiz​
[/TD]
[TD] 59,99 TL x 12 ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-bottom, colspan: 6"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Detaylı Bilgi için TIK

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET'e tweet atmıştım sonra bana cep telefonu yoluyla döndüler. Özet olarak şöyleymiş
-19 Eylül itibariyle sınırsız paketteyim. Bir sonraki dönem faturasına kist ücreti eklenecek.
-Eğer 19 Eylül'den önce kotayı aştıysam kota aşım ücreti bir sonraki dönemde faturalandırılacak. Aşmadıysam herhangi bir ücret yok.
-19 eylül'den sonraki indirmeler serbest. Herhangi bir sınırlama yok.

Kist ücreti de şöyle hesaplanıyor.

((NETLİMİTSİZ paketin aylık ücreti - NET4 paketinin aylık ücreti)/30)*NETLİMİTSİZ kullanılan gün sayısı=Kist Ücreti

Ben bu durumda ek 8,8 TL ödeyeceğim.