Net Problem eşittir Netlimitsiz tarife

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 defa arayıp netlimitsiz tarifeye geçmek ister misiniz? Kampanyalardan bahsediyorlar ama destek sıfır. Nereyi okusam herkes Netlimitsizden şikayetçi. Bende aldanıp 1mbit sınırsızdan 8mbit netlimitsiz e geçtim ama sonuç hüsran tek artan faturamdaki miktar olacak. TTnet hızla ilgili işi Türk telekoma paslıyor orayı arayın dıyor. Onlarda da bir halt yok net yanıt yok. Şimdi benim bu sorunum nasıl hallolacak illa verdiğiniz hizmet için ödediğim paraya ek olarak bu sorunlarla uğraşmam mı lazım?

Ekli dosyayı görüntüle 7029
Modem arayüzünde ulaşabilir hız 10 mbps ama halen 1 deyim. ve arayınca müsteri temsilcisi 24 saat te geçer diyor :) ne alakaysa.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zaten müsteri hizmetlerinede ezberletilmiş birkaç kelime var "Arıza Kaydı Oluşturuyoruz" diye..
bende kaçgündür internet bağlatmışım halaaa açılacak ay bitmeden açsalardı şu interneti

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün akşamdan beri sinir oldum telefonla aramaktan yoruyorlar insanı. Tarife adı değişsin bence NetProblem olsun.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet sen daha yüksek hızda kullanabilirsin ama Ttnet te uğraşan yok herhalde :) Geçmiş olsun... :)

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

TTnet Destek yardımcı olur sana hemen ilgileniyorlar SDN de saolsunlar :)

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağol. bakalım TTnet ne zaman desteğini gösterecek.?

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

TTnet den gereken destek geldi. İnternetim tamamen koptu :D...

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

ya varya gelde deli olma

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uğraşım sonuç verdi :) 8mbit artık..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
iyice araştırmadan o tarifeye geçmeyin destekliyor mu öğrenin

Reaksiyon puanı
2,148
Açıkçası şu ana kadar Netlimitsizle bi problemim olmadı ne hız düşmesi ne hat düşmesi yaşamadım. 900 küsür down hızı sürekli. Şans meselesi sanırım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Açıkçası şu ana kadar Netlimitsizle bi problemim olmadı ne hız düşmesi ne hat düşmesi yaşamadım. 900 küsür down hızı sürekli. Şans meselesi sanırım.

Aynen ya :D Çok memnunum şikayet edenleri görünce şaşırıyorum. Üstüne üstlük kocaelinin yeni ilçe olmuş bir yerinde yaşıyorum :D

Reaksiyon puanı
2,148
Aynen ya :D Çok memnunum şikayet edenleri görünce şaşırıyorum. Üstüne üstlük kocaelinin yeni ilçe olmuş bir yerinde yaşıyorum :D

Aynen ben de eskiden belde olan bu yıl daha ilçe olmuş bi yerdeyim. Trenle yolculuk edenler bilir Arifiye :mrgreen: