Net framework ve microsoft visual c++ sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bitn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar delirmek üzereyim.bilgisayara format attım ve kopyalama,yükleme vb. hiçbir işi yapmıyor.sanırım yönetici ile açılan hiç bir işi yapmıyor.windows installer,visual,net framework yüklü değil ve bunlar olmadan dışardan hiç bir şeyi bilgisayar okumuyor yani sürücü yüklemiyor.oyunlar açılmıyor hep yan yana yapılnadırma sorunu çıkıyor buda visual dan kaynaklanıyor onu kurmak için net framework lazım onuda kuramıyorum.windows güncelleştirme yapmıyor yapsa hepsi düzelecek.bilgisayar kapanırken güncelleştirme başlatılamıyor bilgisayarda saatlerce kapanmıyor.manuel olarak başlatsam bilgisayar donuyor.lütfen yardım edin.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bilgisi olan yokmu.

şu mesajı yeni mesaj bölmesinde görenler şu konuya bi bakın ya nolur abiler

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tam olarak hangi hatayı veriyor? Format attıktan sonra güncellemeleri yükledinmi? Büyük ihtimalle elindeki kurulum dvd'si yüzünden veya yükleme esnasındaki bir sorundan kaynaklıdır. Başlat > çalıştır > sfc /scannow yazıp bir sistem taraması yap ve kurulum dvd'si sorarsa tak.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.bana güncelleştirmeler bilgisayarı bu hale getirdi gibi geldi bende 7 gün öncesine yani 137 tane güncelleştirmeyi yapmadan öncesine döndüm.abi sorun şimdilik çözüldü gibi.her şey normale döndü az sonra bir kaç oyun yüklemeyi denerim.yine cevap verdiğin için çok sağol.sfc/scannow denemiştim ama yönetici olarak aç dedi.belirttiğim gibi yönetici olarak yapılan hiç bir işi yapmıyordu bilgisayar onun içinde olmadı. :D :D

ŞİMDİLİK KONU ÇÖZÜLMÜŞTÜR...(7 saattir kimse yardım etmesede)haqy dışında.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
O zaman bir güncelleme ile sürücü/program çakışması olmuş. Eğer güncellemeleri yinede yüklemek istersen tek tek yüklemeyi dene. En azından hangisinin soruna sebep olduğunu anlamış olursun.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok bir daha güncelleştirme yasak bana.en azından yeni bilgisayar alana kadar :)şimdiki bilgisayar modern warfare 3 high bir üstünde oynatıyor(ekran kartım 9500 gt umarım yenisi amd radeon 7870 olacak yada 7950)güncelleştirme yapmaya,kopyalamaya gelince .... anladın sen :D