.NET Framework hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -LOGAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-LOGAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar;
Monster Labtomunda klavye aydınlatması fan vb. ayarların yapıldığı program başlatmak istediğimde sistem açıldığında bu hatayı alıyorum, bu hata windows güncellemesinden geldi daha öncede sık sık yaşadım bir geliyor bir gidiyor sorun yazılımda programda değil gibi duruyor, sizce nedir yaşayan varmı nasıl çözerim net frameworkü daha önce güncelledim...

Ekli dosyalar

• Hata.JPG
    Hata.JPG
    50.3 KB · Görüntüleme: 451

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
Hiç mavi ekran hatası aldınız mı?
Windows yükleme medyası üzerinden sistemi başlatarak bilgisayarı onar"mayı deneyebilirsiniz.

İşletim sisteminiz nedir? Eğer bilgisayarı onar"ma işe yaramazsa, ve sisteminiz Windows 10 ise güncelleştirme ile ilgili bir durum da olabilir.

-LOGAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hiç mavi ekran hatası aldınız mı?
Windows yükleme medyası üzerinden sistemi başlatarak bilgisayarı onar"mayı deneyebilirsiniz.

İşletim sisteminiz nedir? Eğer bilgisayarı onar"ma işe yaramazsa, ve sisteminiz Windows 10 ise güncelleştirme ile ilgili bir durum da olabilir.

Evet mavi ekran almıştım, windowsu güncel tutmaya çalışıyorum .net frameworkta güncel (windows 10) bilgisayarı onarmayı deniyeceğim.

EmrahGürleyen

Doçent
Reaksiyon puanı
193
Windows 10 da .net gömülü geliyor. usb belleğe win 10 u boot et ve sonra aşağıdaki işlemleri sağla.

DISM /Image:C:\test\offline /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:D:\sources\sxs

D yazan kısmı usb takınca hangi harfi alırsa onu yazıcaksın.