Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun microsoft'un download sitesinde. Sadece framework değil, Sp3 SDK v.b gibi çoğu şeyi indiremiyoruz. Galiba Microsoft yeni download sitesine geçiş aşamasında başarız oluyor.
1-2 gün önce benimde Microsoft download'a işim düştü. Sp3 indirecektim, linke tıklıyorsun, kaydet diyorsun, gerisi yok. aradan 2-3 gün geçti SDK indirmek istedim yine aynı durum. Bu ara yeni siteye geçiş yapıyorlar. Gel-git yaşanacak büyük bir ihtimalle, ki yaşanıyor...
Colin, DNS ayarı yaptığın pencereye gel bak bakalım, Acaba oraya otomatik dns verilmiş mi? Çünkü ben bu sorunları yaşarken aslında sorun ms te değil, benim makinaya bulaşan bi dns changer trojanından olduğunu bilmiyordum
Belki Dns trojanı bulaşmıştır dedim ancak galiba bulaşmamış. Benim microsoft'tan dosya çekememin sebebi oydu. Frame work 3.5 kurulu olduğu için download sitesinin çalışıp çalışmadığı bilemiyeceğim