Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşalar net 6 paketi aldım (6gb'lik) 2 ay bedava dediler peki bu sınırsızmı yoksa 6gb mı .Bide adil kullanım hakkı 15 gb diyor peki bu nedemek yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
Keşke almasaydın... Senin gibi bilinçsiz kullanıcıların kanını emer TTNet... Arkadaşım şimdi 24 ay TTNet'e bağımlısın... Ayrıca Kotayı aştığın her 1 GB'ta 10 lira sana yazarlar. (Bunlar okumuş çocuklar, ama iyi çocuklar değil.)
Benim başıma geldi, diğer kullanıcıların başına gelmesin. TTNet'e k karşı bilinçlenelim.
yeni aldıysan eğer dostum sana tavsiyem hemen iptal ettir bir aylık cezanı öde birşey olmaz 24 ayda ödeyeceğin faturaların toplamının yanında hiçbirşey . teknoloji her geçen gün gelişiyor . 6 gb nedir ki ya video mu izliceksin filmi müzik mi dinliceksin . her halukarda o kotayı aşıyorsun ve sana öyle bir fatura kitliyorlar ki internetin icat edilmesine bile lanet ediyorsun . hemen kapattır kontratı boz yıllar sonra dediler dersin . . . TTNET hakkında bilinçlenelim sadece ttnet yok uydunet var smile var varda var araştır uydunet bağlatabiliyorsan onu kullan kesinlikle