Soru Nereye şikayet edebiliriz (hepimizi ilgilendiriyor)

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
sadece bana değil tüm z kuşağında yani forumun büyük bi kısmınıda ilgilendiriyor.
şimdi mevzu şu: Adamın biri biyerden paramı almış ne yapmış.türkiyenin durumundan şikayetçi olan Z'kuşağına şerefsiz ve çöp gibi ifadelerde bulunuyor.ve ailevi küfürün ucundan dönüyor. youtube linki bu. bizi eleştirebilir eyw fakat hakaret etmeye hakkı yok. beraber şikayet edersek belki silivriden video çektiririz adama.

LİNK:

sizde şikayet ederseniz memmun olurum. sizede küfür ediyolar sizin çocuğunuza manitanıza abinize ablanıza kızınıza tüm z kuşağına hakaret ediyor adam

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Dalga mı geçiyorsun :) Aynen aynen topluca şikayet edersek silivriden video çektiririz adama :) Bu kadar kolay insanlar hapse atılabilir flan mı sanıyon gerçekten ? Azcık büyüyün lütfen bu eleştiriyi kimlere yaptığı ortada sen neden üstüne alınıyon ayrıca !

Benim olaydan anladığım adam zaten Avusturya'da yaşıyor. Ve kendisine sürekli sorulan sorulardan bıkmış videonun altındada yazan şu:

Durmadan bir yakarma durmadan bir ağlama sürekli bir kötüleme. Peki benim şu sorumu bir yanıtlayın bakalım. ( Sorunun cevabıda video da )

Söylemleride gayet normal ayrıca. Ettiği küfür haricinde söylediği çoğu şeyde Haklı adam bana göre de.

Not: Z kuşağı anca bu videoyu paylaşıp dislike atıp TAG flan açsın.

Son düzenleme:

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Dalga mı geçiyorsun :) Aynen aynen topluca şikayet edersek silivriden video çektiririz adama :) Bu kadar kolay insanlar hapse atılabilir flan mı sanıyon gerçekten ? Azcık büyüyün lütfen bu eleştiriyi kimlere yaptığı ortada sen neden üstüne alınıyon ayrıca !

Benim olaydan anladığım adam zaten Avusturya'da yaşıyor. Ve kendisine sürekli sorulan sorulardan bıkmış videonun altındada yazan şu:

Durmadan bir yakarma durmadan bir ağlama sürekli bir kötüleme. Peki benim şu sorumu bir yanıtlayın bakalım. ( Sorunun cevabıda video da )

Söylemleride gayet normal ayrıca. Ettiği küfür haricinde söylediği çoğu şeyde Haklı adam bana göre de.

Not: Z kuşağı anca bu videoyu paylaşıp dislike atıp TAG flan açsın.
bizi eleştirsin sıkıntı yok eyw. fakat hakarete hakkı yok.yoksa ztn delil yetersizliğinden dosya kapanırdı küfretmese