Nereye Baksam 36 .

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
tesadüftür farklı birşey olduğundan şüphelenme, düşünme bence.

Aklıma Jim Carrey'nin 23 numara adlı filmi geldi birden :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
36 yaşına kadar yapabildiğini yap derim ben ;)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
biraz fazla film izlemişsin derim.takıntı olmuş ....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
23 numara,filmini izledim hakikaten sürükleyici bir film,izlemenizi tavsiye ederim :)

monkfish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Psikolog vaktin yaklaşıyor derim, çok fazla takma böyle şeylere... El yıkamaya takıp da kalıp kalıp sabun bitirenler de var takıntılarınızın esiri olmayın :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Inter bu galibiyetle puanını 36'ya yükseltip liderliğini sürdürürken, Lazio 23 puanda kaldı.

* biraz önce okuduğum spor haberi ilk gözüme çarpan yer .. abartmıyorum..

ve yine feysbukta açtığım grubun üye sayısı şuan itibariyle 36 :pinch::innocent:

diyosunuz da .. biraz aşırıya kaçınca bu olay rahat edemiyor insan.. sürekli 36 .d

o zaman bi psikoloğa görün.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
psikolog için erken :)

çıldırtma boyutu yok daha pek.. ama bakalım..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..

yahu bu sadece bir takıntı sen 36 ya odaklandıgın için sana öyle geliyor 36 olanları görüyorsun.Ben de dikkat etsem bin tane olayda 36 sayısını görürüm.ya da 23 veya 6 ne farkeder..Bu odaklanmakla ilgili.Görmek istediğini görüyorsun.Bir örnektede spor haberi okurken inter puanını 36 ya yükseltmiş diyorsun.:)))ya valla komiksin ha şakamı bu başlık ne??ama olsun eğleniyoruz işte:)

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..

yahu bu sadece bir takıntı sen 36 ya odaklandıgın için sana öyle geliyor 36 olanları görüyorsun.Ben de dikkat etsem bin tane olayda 36 sayısını görürüm.ya da 23 veya 6 ne farkeder..Bu odaklanmakla ilgili.Görmek istediğini görüyorsun.Bir örnektede spor haberi okurken inter puanını 36 ya yükseltmiş diyorsun.:)))ya valla komiksin ha şakamı bu başlık ne??ama olsun eğleniyoruz işte:)

ya adamı kötü konuşturmayın zorla şu forumda. işin gücün her konuda olay çıkartmak sana verilcek cevabım yok başka..

----

edit .ve şuan saat 13.36 pes 2oo9 u indiriyorum % 36 .s yalan söylemiyorumm ..

edit . mesaj sayım 666 :S :D:D noluyo lan

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ya adamı kötü konuşturmayın zorla şu forumda. işin gücün her konuda olay çıkartmak sana verilcek cevabım yok başka..

----

edit .ve şuan saat 13.36 pes 2oo9 u indiriyorum % 36 .s yalan söylemiyorumm ..

edit . mesaj sayım :S :D:D noluyo lan

buyrun işte 36 takıntısına yapılan bir eleştirii olay cıkarmak olarak adlandırıyor.:)Yanni ya benim gibi düşün ya da sus ..diyorsun...bana cevap vermene gerek yok madem bu konuyu buraya açtın yorum yapmak hakkım.Bu yorum senin işine gelmese de:)yaş kaç bu arada.Dur tahmin ediyim 36 takıntısı olan biri taş çatlasın 17 yaşındadır:))velev ki 27 olsun ama zeka yası 17 olsa gerek

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kafanı böyle şeylere takma. hayat güzel. ilerde karşına yeni rakamlar çıkıcak :D bi rakam için deymez. :D

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
23 filmini önerenlere teşekkür ediyorum ..inşallah benim sorunum jim carey kadar büyümez :D güzel bi filmdi ama onun başından geçenler çok daha sıkıcı .d

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir adam varmış akşam sabah 6 da uyanmış sonra yemeğini yedikten sonra 6 dakikada hazırlanmış ve 6. katta oturduğu evden cıkmış
caddedeki 6 numaralı durağa gitmiş ve 6 numaralı otobüse binmiş ....
akşam eve döndüğünde saat 6 ymış adam bu işde bir gariplik var diyerek düşünmüş ve at yarışı oynamaya karar vermiş adam 6 numaralı ata oynamış heyecanla yarışı izliyormuş ve sonuç: 6 numaralı at 6. olmuş :)

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir adam varmış akşam sabah 6 da uyanmış sonra yemeğini yedikten sonra 6 dakikada hazırlanmış ve 6. katta oturduğu evden cıkmış
caddedeki 6 numaralı durağa gitmiş ve 6 numaralı otobüse binmiş ....
akşam eve döndüğünde saat 6 ymış adam bu işde bir gariplik var diyerek düşünmüş ve at yarışı oynamaya karar vermiş adam 6 numaralı ata oynamış heyecanla yarışı izliyomuş ve sonuç: 6 numaralı at 6. olmuş :)

trajikomik. ama daha çok komik :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
benimde yaşamımda 2 rakamı var nereya baksam 2 :) eskisi gibi yok ama yinede var
dediğiniz teori doğru olsaydı 2 yaşında ölmem gerekirdi :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim de 1604,483,592,2009 rakamlarına takıntım var :D

ds_paw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak bu da bnden okuduum kitapta 36. sayfadayım :D şaka değil.

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
buyrun işte 36 takıntısına yapılan bir eleştirii olay cıkarmak olarak adlandırıyor.:)Yanni ya benim gibi düşün ya da sus ..diyorsun...bana cevap vermene gerek yok madem bu konuyu buraya açtın yorum yapmak hakkım.Bu yorum senin işine gelmese de:)yaş kaç bu arada.Dur tahmin ediyim 36 takıntısı olan biri taş çatlasın 17 yaşındadır:))velev ki 27 olsun ama zeka yası 17 olsa gerek

o nası bir söz:S zeka yaşı insanların seni ilgilendirmez bende dikkat ettim her konuda bi parazitliğin var senin..!

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
o nası bir söz:S zeka yaşı insanların seni ilgilendirmez bende dikkat ettim her konuda bi parazitliğin var senin..!

boşver kardeşim..

bu aralar yine devam ediyor 36 hastalığım saatler başta olmak üzere .. :)

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi ara bende cuma günü okulda dersin bitmesine 15 dk kala saate takılıyodum
saate bi bakıyorum dersin bitmesin 15 dk var ve bunu sn olarak hesaplıyodum hep:D
bu bi kaç hafta devam etti sonra normal ben oldum yine
bu psikolojik veya söylemiş olduğun gibi biyolojik saatlede alakalı olabilir

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ah abi dertlerimi deştin.36 bir bayanın en güzel yaşı hele yeşil gözlü ve hollandalı olursa........

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Enteresan bir durummuş ama bir yönden iyi olabilir bakarsın baros 36 golle gol kralı olur :D Bir Galatasaray'lı olarak buda denk gelir belki :D