Neresi guvenilir

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar normalde ben akıllı telefonu internetten almazdım fakat yaptık bir hata. Nereden alsam diye düşünüyordum teknosa ve mediamarkt gibi yerlere güveniyorum çünkü mağazaları var vs. Ama hepsiburadaya güvenmiyorum satıcıları belli değil gibi şöyle soylıyım xiomi marka telefon alicam bunu türkiye temsilcisi evofone üzerinden sipariş verdim ama hepsiburadadan da verebilirdim. Ancak aklıma gelen burada ki temsilcilerin küçük yerler olduğu mağazalarının bile olmadığı işte ilerleyen günlerde imei numarasının vs hata çıkarabileceği korkusu vardı. Fakat şimdi de evofone a bir sürü şikayet geliyor kargo süreleri ulaşılamayan müşteri hizmetleri veya bozuk gelen ürünler hakkında. Yani ne yapılmalı anlamış değilim evofone xiomi turkiye resmi distir bilmem neyi o varken diğerleri daha iyi fiyata satabilir mi ? Yani böyle bir şey mümkün mü doğru mi yaptım yanlış mi anlamış değilim.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Evet, daha ucuz fiyata satmaları mümkün olabiliyor. Fiyatlandırma satıcıya kalmış, fazla satıp sitede öne çıkmak için nispeten diğerlerine göre daha ucuz fiyat koymayı tercih edenler olabiliyor. Alacağınız ürün Xiaomi Türkiye garantili olduğu sürece nereden aldığınızın bir önemi yok, garantiye yollandığında gittiği yer aynı. Hepsiburada üzerinden puanı iyi bir satıcıdan alınabilir, sorun olmaz.

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Ben telefonu Hepsiburada da kendi satış mağazasından sipariş vermiştim. İki gün içinde evofone garantili olarak geldi

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaşlar normalde ben akıllı telefonu internetten almazdım fakat yaptık bir hata. Nereden alsam diye düşünüyordum teknosa ve mediamarkt gibi yerlere güveniyorum çünkü mağazaları var vs. Ama hepsiburadaya güvenmiyorum satıcıları belli değil gibi şöyle soylıyım xiomi marka telefon alicam bunu türkiye temsilcisi evofone üzerinden sipariş verdim ama hepsiburadadan da verebilirdim. Ancak aklıma gelen burada ki temsilcilerin küçük yerler olduğu mağazalarının bile olmadığı işte ilerleyen günlerde imei numarasının vs hata çıkarabileceği korkusu vardı. Fakat şimdi de evofone a bir sürü şikayet geliyor kargo süreleri ulaşılamayan müşteri hizmetleri veya bozuk gelen ürünler hakkında. Yani ne yapılmalı anlamış değilim evofone xiomi turkiye resmi distir bilmem neyi o varken diğerleri daha iyi fiyata satabilir mi ? Yani böyle bir şey mümkün mü doğru mi yaptım yanlış mi anlamış değilim.
Hepsiburada ile alakalı bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben kaç yüz sipariş vermişimdir.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hepsiburada'nın mağazası olmayabilir fakat bu satıcıları kendisi denetliyor.Bir sıkıntınız da itirazsız kabul ediyorlar.

İyi forumlar..