- Reaksiyon puanı
- 15,169
Ben de gül şehrindenim kütükte. Ama doğum yeri 46.
Oo modum. Gerçek gülden çok gül suyu lokumu gördüm moralim bozuldu ?Ben de gül şehrindenim kütükte. Ama doğum yeri 46.
Oo modum. Gerçek gülden çok gül suyu lokumu gördüm moralim bozuldu ?
5 sene önce geldim en son. Hala aynı mı ? ?
Seni arar. Biraz meşgülde adamı rahat bırakmıyorlar ki. Ne kadar koşuşturmak olur?Benim aklıma direk tek toynaklılar geliyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakan ordamı ulaşamıyorum da ?
Sorma ya her işi buna yaptırcaklar illaki. Ne çekti be bu çocuk.Seni arar. Biraz meşgülde adamı rahat bırakmıyorlar ki. Ne kadar koşuşturmak olur?
Temiz Kardeşlerime Kapımız her zaman açık. Gelmen bizim için yeni bir bayram olur.Sorma ya her işi buna yaptırcaklar illaki. Ne çekti be bu çocuk.
En iyisi ben oraya gelip bir acı kahvenizi içeyim. Yastık altındaki manatları harcama vaktiniz geldi ?
Oo adamsın eyvallah ?Temiz Kardeşlerime Kapımız her zaman açık. Gelmen bizim için yeni bir bayram olur.
Aynen bendekiler harcanmış.Oo adamsın eyvallah ?
Yanimda bir kac multi kullanicisi getirebilsem iyi eskitiriz he ?
O kadar vasıfları olacağını sanmıyorum ama kedileri uzak tutarlar ?Aynen bendekiler harcanmış.
Sende varsa getir Bize çay demleyip önümüze yemek koyarlar.
Hee sende olanlar baya çok sanırım. Bende azdı genel işlerle uğraştırıyordum.O kadar vasıfları olacağını sanmıyorum ama kedileri uzak tutarlar ?
Eğitimleri zor oluyor. Hele bazıları eğitilemez bir çomar oluyor. Düşman BAŞINA.Hee sende olanlar baya çok sanırım. Bende azdı genel işlerle uğraştırıyordum.
Ne eğitimi verdin mesela?Eğitimleri zor oluyor. Hele bazıları eğitilemez bir çomar oluyor. Düşman BAŞINA.
Yok kediyi içgüdüsel olarak kovalıyorlar.Ne eğitimi verdin mesela?
Kedi kovalayanların önüne İple oyuncak kedi sallayıp koşuşturuyordun mu onları?
Ya öyle fabrikasyon hasarlılarla uğraşma kardeşim. Boşa zaman kaybıYok kediyi içgüdüsel olarak kovalıyorlar.
Sevdiği oyuncakları ve yemleri yukarıdan alın hizasında tutuyorum yinede oturmuyor.
Yat diyorum koşuyor. Koş diyorum sağa sola bakıyor.
En son kasaba vericem o olacak.
Hiç bir şekilde eğitim almaz mı ya.
Neymiş efendim çinliler ucuza üretiyormuş. Ozaman "Lychee and Dog Meat Festival" de kullansınlar diyorum. Yok onlar için doğal üretim gerekiyormuş.Ya öyle fabrikasyon hasarlılarla uğraşma kardeşim. Boşa zaman kaybı
Spotlar spot. Hepsinde var bir üretim hatası.Abi şu adamların kalitelisini çinliler zaten kendilerine saklıyordur. Bedava olan şeylerden ne beklenir
Hiç olmasa araba ittire biliyorlar mı?Spotlar spot. Hepsinde var bir üretim hatası.
İtme değilde çekme işini yaparlar. Tabi hepsi aynı yöne koşmayı başarabilirlerse.Hiç olmasa araba ittire biliyorlar mı?
Arabamı ittire ittire bedava gezeriz Baküde.
Abi şunlara Tesla programı yazmak lazım bence.İtme değilde çekme işini yaparlar. Tabi hepsi aynı yöne koşmayı başarabilirlerse.
O kadar yetenek bile yok gariplerimde ?
Aman aman akaryakıt almak daha az kafa şişirir ve uğraştırır. Pişman olursun sonra
Sistem yetersiz gelip kaldıramayabilir. Ama denemekten zarar gelmez. ? ?Abi şunlara Tesla programı yazmak lazım bence.
Yolda düz yürüyebilmeleri için. Açarız navigasyonu Bir tıklamayla kendileri anlarlar hangi rotaya gitmeleri gerek.
Abi valla şimdi yemek yiyordum.Sistem yetersiz gelip kaldıramayabilir. Ama denemekten zarar gelmez. ? ?
Kedilere laf atmıyoruz reis. Elimizdeki varlıklardan bahsediyoruz. Tek yaptıkları kedi kovalamak ? Eğitebilsek kedilerle iyi anlaşan söz dinleyen hal alcaklar ama..kediler kadar taş düşsün başınıza ne zararı var kedilerin? fareleri uzak tutan kediler roma aşıklar çeşmesini onarırken fareler bastı kedi olmadığı için.
Daha çay koyamayan diş arası yerine burnuna kürdan sokar ?Abi valla şimdi yemek yiyordum.
Dişimin arasına nasıl et kaçtı varya. Aklıma girdi.
Şu adamlar diş çöpuyle diş arasına sıkışan parçaları temizleye bilirler mi?
Onları getirme ya. Beklet tuvalette senin arkanca su kolunu çeksinler.Daha çay koyamayan diş arası yerine burnuna kürdan sokar ?
Sana yolluyorum hepsini ama geri kabul etmem ? nasil olduklarini gorunce bana beddua edeceksin ??Onları getirme ya. Beklet tuvalette senin arkanca su kolunu çeksinler.
İyi o zaman. Bak yalan konuşmuyorum harbiden Bu bahçeli ev varya.Sana yolluyorum hepsini ama geri kabul etmem ? nasil olduklarini gorunce bana beddua edeceksin ??